Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herzamanki gibi

Geçmişi okudum menüleriniz güzel

Bi gamzenin kumpirli mesüsü fenaydı oda kilom durdu diyor belki işe yarar cumaya kadar sıkı tutsun

Gunaydin hayirli sabahlar olsun hepinize. ....hafta sonu yogun gecirdim misafirlerimi batuma goturdum diyet hak getire bide yorgunluk sismisim verdigim kilo geri geldi.
moni kaptanım kilom 74 200
1 kilo fazla
Diyetine sıkı dön bolda su iç iner geri yaseminim

Ablan oldugum belli oldu cnm.24 yasinda oglum var tek cocuk baska yok.140 kiloyla hamilelige cesaret edemedim.Zayifladim ama bu seferde yas gecti.Senin kac tane kac yasindalar

Her akşam esim yürüyüşe cikar ben istesem dedin ya demek ki ya cocuklar buyuk die dusundum.benim 2 tane biri 10 yasinda diğeri
4 yasinda

Allah uzun ömürler versin evlatlarımıza

PAZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ

@Zhre_>>95>>
@MorVampirella>>64>>
Y Ya habibi >>100,8>>
Antepia27 >>109,8>>108.7
Hercai91 >>94,5>>94
@divinity>>69,4>>
@evinizinmimari>>77,3>>
sara_28 >>98,6>>
gamze21 >>65>>
@dtdentist>>68,3>>
@mavili38>>71>>
@Aylin42Konya >>80>>81
@zeynepleyya >>69,1>>
@yasom7272 >>73,3>>74,3

Ve azmin sonu kaptanicem oldu sonunda
Son kilo 100.8
Bugün kilo.99.8

Vaaaav 3 basamaklar gitmiş supersin canım
Çok sevindim darısı başımıza inşallah

fındık bu sene çok az canım kimi yerde var kimi yerde yok bizde de çok olmadı ama hiç olmasa bile bahçeyi geziyosun yorgunluğu kar kalıyor

Aynen bizde de durum öyle geçen senenin 3 biri kadar ancak olurmuş.hayirlisi nasıp neyse o
Herzamanki gibi

Geçmişi okudum menüleriniz güzel

Bi gamzenin kumpirli mesüsü fenaydı oda kilom durdu diyor belki işe yarar cumaya kadar sıkı tutsun

Valla sorma ablacim kilo durdu de sonrada kumpir ye olacak is degil dimi(çarp agzima bitane)
Diyete başladığımdan beri ilk defa artı dayım
Üstelik dereceye girdikten hemen sonra

Bu hafta spor ve suya ağırlık vericem .hergun yapmaya çalısacam.
Yoksa mahçup ılıcak hepinise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…