Canım çekti kızsara_28
inşallah bacım dün çozuttum ama çokta yürüdüm bu seferde yoruldum ve şiştim adette olmadım muhtemelen bu ay olmayacam . neyse bu hafta daha dikkatli olacam inş.....Diyetine sıkı dön bolda su iç iner geri yaseminim
geçmiş olsun etipufummKaptanım ben cumadan itibaren basliyim bildirim yapmaya. Bi de hastayim Ki nezle Vs.
sara hanım hepimize sorduğunuz için cevap verme gereği duydum normal şartlarda hazır gıdaları hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor heleki hazır ve kremalı çorbalar diyet için hiçte uygun değil kalorisi düşük yazsalarda onun yerine bence evde yapılmış tarhana yeseniz daha faydalı ve doyurucu olur .Canım listemin dışına çıkmadığım gibi listemde olan bir çok şeyide yemiyorum
inşallah bacım dün çozuttum ama çokta yürüdüm bu seferde yoruldum ve şiştim adette olmadım muhtemelen bu ay olmayacam . neyse bu hafta daha dikkatli olacam inş.....
geçmiş olsun etipufumm
sara hanım hepimize sorduğunuz için cevap verme gereği duydum normal şartlarda hazır gıdaları hayatımızdan çıkarmamız gerekiyor heleki hazır ve kremalı çorbalar diyet için hiçte uygun değil kalorisi düşük yazsalarda onun yerine bence evde yapılmış tarhana yeseniz daha faydalı ve doyurucu olur .
size bişey önerebilirim şuan ev taşıyonuz fındık iş derken yorgunsunuz tavuk haşlayın ve onları didikleyip suyuyla porsiyonlara bölün buzluğa atın zorlandığınız an çıkarıp onunla çorba yapabilirsiniz hazır çorbadan çok daha iyidir.
Çok sağlıklı değildir tabi arada içilebilirSahkilis ne kız
bugünki menüm
sabah7.30
3 kaşık yoyurt 2 kaşık yulaf 1 kaysı 1 incr kuru 1 çevizçay kaşığının ucuyla keten tohumu ve ciha
tohumu kahvaltı
öğlen12.30
yarım kase mercimek çorbası yarımkase çacık 4 ,5 kaşık türlü yarım tavbak
akşam 1800
menemen nekadar yarım tabak kadar bir dilim ekmek
2 lt su su içemedim aslında daha fazla içmem gerekiyordu
spor yok
Gayet güzelMENÜ
SABAH
1 yumurta
2 çubuk peynir
1 domates
4 zeytin
Salatalık
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ÖĞLEN
Saat 3: 1 kase yoğurt kırmızı biberli karabiberle
Saat 5: 1 tabak yeşil fasulye (az yağ ile yaptım)
Ara: çeri domates salatalık
Akşam dışarda idim yiyemedim
Şimdi 1 kase yoğurt yiycem kırmızı biberli karabiberli
Su 2 litreyi geçti 3 lt olacak
Spor 30 dk lesli ,10 dk egzersiz,200 ip atlama
gezegenfeza
sara_28
Antepia27
Aylin42Konya
Nasıl kızlar
Tadını etkilemiyor mu Hindistan cevizi yağıBeklediğim cevap saol ablacım
Canım yaaa yarın yap bir kase iç
Bugünkü menüm
Sabah 10,30
2tane kızarmış kapya biber
1tane peynirli yumurta
Ara 4tane fındık 2tane hurma
Akşam 19.30
1tabak tavuklu türlü ,2dilim kavun
Saat 20,30
5bardak çay
2litrre su
Yarım saat yürüyüş
moni Antepia27 gezegenfeza
Sabah çok az olmuşmenümü yazayım
Sabah
Bir dilim telli peynir
Bir tane salatalık
Bir bardak şekersiz çay
Öğle
Bir kase kara lahana çorbası
Ton balıklı salata
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold hindistan cevizi yağlı
Akşam
Bir tabak kremalı sebze çorbası
Salata
Acı biber
Su 1.5 litre spor yarım saat yürüyüş
@aeben
Antepia27
gezegenfeza
Karatay hazır gıdayı her zaman zararlı görmüştürKızlar size bişey soracam bu ara hazır çorbaya dadandım işlerimin çokluğundan çok işime geldi açıkçası paketinin üzerinde türk gıda kodeksine uygun olduğu ve katkı maddesi olmadığı yazdığı için ve bir paketin 50 kalori olduğu yazdığı için içiyorum ama kilo yaparmı diyede korkuyorum fikirleriniz söylermisiniz
Hee okuyum diye beyin ayarlarıyla oynuyoruzne yazmışım ama türkçe yi katletmişim
9bugünki menüm
sabah7.30
3 kaşık yoyurt 2 kaşık yulaf 1 kaysı 1 incr kuru 1 çevizçay kaşığının ucuyla keten tohumu ve ciha
tohumu kahvaltı
öğlen12.30
yarım kase mercimek çorbası yarımkase çacık 4 ,5 kaşık türlü yarım tavbak
akşam 1800
menemen nekadar yarım tabak kadar bir dilim ekmek
2 lt su su içemedim aslında daha fazla içmem gerekiyordu
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?