kız zehra tadını bilmemde adı pek ilginçmiş yemeğinSabah:
1 dilim ekmek
Az cecil peyniri
1 kk beyaz peynir
Domates salata
2 bardak siyah cay
Oglen
Yogurt corbasi
1 bardak kahve
Aksam
3 kaşik stamppot zuurkool ( hollandada meshur patatesle karistirilmis lahana)
Su
Toplam su 2 lt
Spor: 6740 adim
gezegenfeza
moni
Bilmiyorum ki bitanem bende yeni denicemTadını etkilemiyor mu Hindistan cevizi yağı
Takim listesine hayirlisiyla bi gireydim derece gelecek insallah E..... nimAylinim derece geliyomu derece ?
Hakikaten cok ilginckız zehra tadını bilmemde adı pek ilginçmiş yemeğin
Ambalajlanmış herşey kilo yapar canm.benim esim aşçı hayatda içmez almazda.bence kolay çorbalar var internetden bir bak.canmKızlar size bişey soracam bu ara hazır çorbaya dadandım işlerimin çokluğundan çok işime geldi açıkçası paketinin üzerinde türk gıda kodeksine uygun olduğu ve katkı maddesi olmadığı yazdığı için ve bir paketin 50 kalori olduğu yazdığı için içiyorum ama kilo yaparmı diyede korkuyorum fikirleriniz söylermisiniz
Ayrica takim listesine girmeden dereceye giremiyorum ki E....nimAylinim derece geliyomu derece ?
Karataya bakarsan içtiğimiz su bile zararlı canmKaratay hazır gıdayı her zaman zararlı görmüştür
Kolay gelsin canm.Yemin ederim, geçmişi okudum sana çatacaktım bana kaç puan verecen yazacaktım mesajını gördüm
Kalp kalbe karşıymış
Cancazım dün gece geldim , bayabi dolaştık , düğündür memlekettir vs.
O tarafa gitmişken niğdeye bağ bahçeyede ugradık . Bugun onlarla uğraştım turşu dur kışlıktur vs, yeni oturdum
Benim hastalık iyileşirken ev ahali nezle oldu
Bana diyetisyen soylediydi 1kase yogurdun içine 1cay kaşığı tarçın koy ye dedi.şekerini dengeler tok tutar dediAtkadaslar kabuk tarcin metabolizmayi hizladiriyor.Aksamdan 1 lt suyun icine 1-2 parca atin.Ertesi gunu icin.Biliyorsunuzdur ama hatirlatayim dedim.Ben bazen de tarcinli yogurt yiyorum ama bu aralar unuttum bak.
Cnm bence menunde sporun da gayet guzel
Çok beğendim canım kutlarım
teşekkür ettim
Beğendim canım kutlarım güzel menu
Aylinim derece geliyomu derece ?
Allah kabul etsin canimHadi iyi geceler yatsıyıda kılmadım daha
Kolay geleYemin ederim, geçmişi okudum sana çatacaktım bana kaç puan verecen yazacaktım mesajını gördüm
Kalp kalbe karşıymış
Cancazım dün gece geldim , bayabi dolaştık , düğündür memlekettir vs.
O tarafa gitmişken niğdeye bağ bahçeyede ugradık . Bugun onlarla uğraştım turşu dur kışlıktur vs, yeni oturdum
Benim hastalık iyileşirken ev ahali nezle oldu
Akşam yediğin ne kadar sağlıklı bilmiyorum.10Sabah:
1 dilim ekmek
Az cecil peyniri
1 kk beyaz peynir
Domates salata
2 bardak siyah cay
Oglen
Yogurt corbasi
1 bardak kahve
Aksam
3 kaşik stamppot zuurkool ( hollandada meshur patatesle karistirilmis lahana)
Su
Toplam su 2 lt
Spor: 6740 adim
gezegenfeza
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?