Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Simite rağmen 10

AA çorba konservesini ilk defa duydum aslında mantıklı

Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü

Ara
1 erik
Sade türk kahvesi

Oyle
Yoğurtlu bulgur pilavı
6kasik

Akşam
Salata içine 3kasik bulgur

Spor
150 ip atlama
30 dk yuruyus
canım arkadaşım bikaçgündür gevrek görüyorum kahvaltında ama onlar çok kalorili ve zararlı onun yerine yulaf yesen daha sağlıklı paketli gıdalardan ne olur uzak durun ....
ayrıca bugün menün hep karbonhidrat ekmek yememişsin ya ..... kaç dilim ekmek yediğini söyleyim sabah en az 3 öğlen 2akşamda 1 yani 6 dilim ekmek yemişsin şekeri söylemiyorum. gün içinde sebze protein eklersen daha sağlıklı kilo verirsin .....

Işte ben böyle detay bilmiyorum. O yüzden puanlaması siz yapın dediydim

Haklısın canım ama mercimeği de tarhanayıda diyetisyen tavsiye etti hatta şehriye çorbasını bile içebilirsin dedi ama benim aklıma yatmadı şehriye hamurdur makarnadan ne farkı var değilmi artık hazır çorba içmeyecem bulgur pirinç aşurelik buğday de yasak olunca nasıl çorba yapacağımı şaşırdım inanki sebze çorbaları geliyor aklıma onları deneyeyim bu hafta olmazsa

saracım vicdan çorbası paha biçilmez güzel sebzeler olan bir çorba tavsiye ederim içinde kabak maydonoz dereotu domates kırmızıbiber sogan var ben bir miktar yağ mesela çorba kaşığının yarısı kadar koyuyorum hatta damlatıyom desem daha doğru ve bir çimdikte tuz ekle içilebilecek harika bir çorba oluyor. domates çorbası yapıyorum ama içine un yerine yulaf kepeği ekliyorum onuda domates kırmızı biber soğan ve sarımsağı közlüyom blendrdan geçiryom un yerine yulaf kepeği koyup pişiriyorum zencefilde ekleyebilirsin güzel oluyor.

Sağlıklı tarifler bekliyoruz senden bitanem sende güzel tarifler var mesela bu akşam kendime hangi diyet yemeğini yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…