- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Yıldızlı 10Bu günkü menümü yazıp kaçayım
Sahur
Bir dilim çavdar ekmeği
Biraz süzme peynir
5 adet zeytin
Iftar
Bi kase çorba
Tavuklu mantarli salata
2 lt ye yakın su
2000 adım
Simite rağmen 10Herkes yazmis bende yazayim menumu
Sabah : Yarim simit
Domates yumurta peynir
Ogle : Bir kepce corba salata
Aksam : Izgara balik salata
1 lt den az fazla su
1 saat yuruyus
Bugun adimsayar yukledim.Belki sizlerinde vardir.Daha once aklima gelmedi.Kac cal yaktigini da gosteriyor.Cok hosuma gitti.Sagolsun yaseminin sayesinde aklima geldi
Şu yeterliyse yıldızlı 10Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü
Ara
1 erik
Sade türk kahvesi
Oyle
Yoğurtlu bulgur pilavı
6kasik
Akşam
Salata içine 3kasik bulgur
Spor
150 ip atlama
30 dk yuruyus
AA çorba konservesini ilk defa duydum aslında mantıklıEksik yeme diyetisyenin ne diyosa ye , çorba çeşiti çokki saram . Diyete uygun olmayan demişsin lakin mercimek ve tarhana gayet karbon onları içiyorsun onlar uyuyorsa hepsi uyar çorbaların ( kremalılar hariç).
Bazı arkadaşlar çorbayıda konserve yaparlardı sıcaktan koyunca kavonaza
Deneyebilirsin elinin altında hazır durur dolapta ..
canım arkadaşım bikaçgündür gevrek görüyorum kahvaltında ama onlar çok kalorili ve zararlı onun yerine yulaf yesen daha sağlıklı paketli gıdalardan ne olur uzak durun ....Sabah
Bol tahilli gevrek sütlü
Ara
1 erik
Sade türk kahvesi
Oyle
Yoğurtlu bulgur pilavı
6kasik
Akşam
Salata içine 3kasik bulgur
Spor
150 ip atlama
30 dk yuruyus
Işte ben böyle detay bilmiyorum. O yüzden puanlaması siz yapın dediydimcanım arkadaşım bikaçgündür gevrek görüyorum kahvaltında ama onlar çok kalorili ve zararlı onun yerine yulaf yesen daha sağlıklı paketli gıdalardan ne olur uzak durun ....
ayrıca bugün menün hep karbonhidrat ekmek yememişsin ya ..... kaç dilim ekmek yediğini söyleyim sabah en az 3 öğlen 2akşamda 1 yani 6 dilim ekmek yemişsin şekeri söylemiyorum. gün içinde sebze protein eklersen daha sağlıklı kilo verirsin .....
Eksik yeme diyetisyenin ne diyosa ye , çorba çeşiti çokki saram . Diyete uygun olmayan demişsin lakin mercimek ve tarhana gayet karbon onları içiyorsun onlar uyuyorsa hepsi uyar çorbaların ( kremalılar hariç).
Bazı arkadaşlar çorbayıda konserve yaparlardı sıcaktan koyunca kavonaza
Deneyebilirsin elinin altında hazır durur dolapta ..
saracım vicdan çorbası paha biçilmez güzel sebzeler olan bir çorba tavsiye ederim içinde kabak maydonoz dereotu domates kırmızıbiber sogan var ben bir miktar yağ mesela çorba kaşığının yarısı kadar koyuyorum hatta damlatıyom desem daha doğru ve bir çimdikte tuz ekle içilebilecek harika bir çorba oluyor. domates çorbası yapıyorum ama içine un yerine yulaf kepeği ekliyorum onuda domates kırmızı biber soğan ve sarımsağı közlüyom blendrdan geçiryom un yerine yulaf kepeği koyup pişiriyorum zencefilde ekleyebilirsin güzel oluyor.Haklısın canım ama mercimeği de tarhanayıda diyetisyen tavsiye etti hatta şehriye çorbasını bile içebilirsin dedi ama benim aklıma yatmadı şehriye hamurdur makarnadan ne farkı var değilmi artık hazır çorba içmeyecem bulgur pirinç aşurelik buğday de yasak olunca nasıl çorba yapacağımı şaşırdım inanki sebze çorbaları geliyor aklıma onları deneyeyim bu hafta olmazsa
Aminnn❤❤❤Günaydın , rabbım sabahınızı gününüzü hayr eylesin , ne sıkıntınız varsa gidersin , hastalarımıza şifa versin inş.
Vatanımıza ,milletimize yardım eylesin bir an evvel düze çıkarsın inşAllah .
Sağlıklı tarifler bekliyoruz senden bitanem sende güzel tarifler varsaracım vicdan çorbası paha biçilmez güzel sebzeler olan bir çorba tavsiye ederim içinde kabak maydonoz dereotu domates kırmızıbiber sogan var ben bir miktar yağ mesela çorba kaşığının yarısı kadar koyuyorum hatta damlatıyom desem daha doğru ve bir çimdikte tuz ekle içilebilecek harika bir çorba oluyor. domates çorbası yapıyorum ama içine un yerine yulaf kepeği ekliyorum onuda domates kırmızı biber soğan ve sarımsağı közlüyom blendrdan geçiryom un yerine yulaf kepeği koyup pişiriyorum zencefilde ekleyebilirsin güzel oluyor.
Dört gözle bekliyorum ablacımBugün diyetisyen kontrolüm var bakalım kilo vermişmiyim ve yağdan yakmışmıyım
Benim yerimede hopla zıpla saramHadi uyanın şampiyon takımın harika hatunları suyunuzu içip sporunuzu yapıp duşunuzu alın güzel ve enerjik bir gün başlıyor
Heee anlaşıldı zıplamanın nedeniBugün diyetisyen kontrolüm var bakalım kilo vermişmiyim ve yağdan yakmışmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?