Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

O yüzden 10 yıldır buralardayım mavişim

Işte ben böyle detay bilmiyorum. O yüzden puanlaması siz yapın dediydim
Gezegen bacım herkesin bilgisi farklı olabilir her yorum bir renktir başka başka bilgidir
Sen gayet başarılısın devam bacım

Ha biraz bol kepçesin okadar sudan spordan puan kır .
Birde 6000 adından aşagısını spor saymayın bence efenim

Şu gevrekler konusunda hemfikirim habibecim , çogu gevrek şekerli hatta K fleks varya ben tatlı niyetine yiyebilirim onları gevrekse maksat en doğrusu yulaftır, tok tutar hemde

Atkadaslar kabuk tarcin metabolizmayi hizladiriyor.Aksamdan 1 lt suyun icine 1-2 parca atin.Ertesi gunu icin.Biliyorsunuzdur ama hatirlatayim dedim.Ben bazen de tarcinli yogurt yiyorum ama bu aralar unuttum bak.
Tartıcını en sevdiğim yer muza serpiştirdigimdir , deneyin derim heleki saracım senin günlük 2 muzun varya denesene toz tarçınla

Suya katınca tatlımsı oluyo ...

Son düzenleme:
Bak bu ilginç biliyormusun şöyleki : merçimek ve tarhana sırf karbon , şeyriye bence onlardan masum bile denebilir , yasak dediğin bulgur, aşurelik buğday onlarla aynı hatta undan yani tarhanadan daha masum ...

Tavuk çorbasıda yapabilirsin

Heh buldum erken yazmışsın .

Ben sana bişi diycem bi gözlem diyelim fatmanurum

Ben bugunki gibi menülerini senin kilon için az buluyorum ....
Ve tozutuncada tam tozutuyorsun ,
Sevebi bu olabilir .
Sana tavsiyem dolu dolu lakin montideki gibi gl endeksine dikkat ederek yemen , tok oldugunda kaçamaga ihtiyacın olmayacak ve kilo verimin rutin bir seyir alaçak .
Senin kilo vermedeki sorunun bence bu !
İstediğinde çok güzel veriyorsun ama ama az yediğin zamanlar kaçamak ihtiyacın daha çok oluyor .

Son düzenleme:

Hmmmm bunu deneyecem canım domates çorbasına yulaf kepeği çok iyi fikir teşekkür ederim

Tavuk çorbası yasak dedi biliyormusun

Ama önerilerini dikkate alacam canım

Hadi uyanın şampiyon takımın harika hatunları suyunuzu içip sporunuzu yapıp duşunuzu alın güzel ve enerjik bir gün başlıyor
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun bugün hepimiz için

Bugün diyetisyen kontrolüm var bakalım kilo vermişmiyim ve yağdan yakmışmıyım

Hadi uyanın şampiyon takımın harika hatunları suyunuzu içip sporunuzu yapıp duşunuzu alın güzel ve enerjik bir gün başlıyor

Hadi bakalim canım güzel haberlerle gelirsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…