Bacim esf olurmu herkes bildiğini paylaşacak bizimde bilgi dagarcigimiz büyüyecek arkadaşlar beni tanımıyor benim yorum yapmam belki hoşlarına gitmeyebilir ama gözüme çarptığı için yorumladım yoksa yapmazdım kırabilirler diyeIşte ben böyle detay bilmiyorum. O yüzden puanlaması siz yapın dediydim
O yüzden 10 yıldır buralardayım mavişim
O yüzden 10 yıldır buralardayım mavişim
GünaydınGünaydın hemşom
Allahım aylinnnn lissssteee diye diye ölecen
Derece yap listeye gir:
Canimsin aslında diyet kelimesini çıkarttım hayatımdan sağlıklı besleniyoruz koydum tabi ben tek yaşadığım için yemek kolay oluyor. Istedigini yapabiliyorum ama şunu tavsiye ederim ben çünkü yağlı ve salçalı yemekleri seven ve yapan biri olarak yağı zeytinyağına cevirdim ve daha az kullanıyorum çünkü yoğunluğu fazla zeytinyagin pirinç çıkardın patetes az miktarda yani glisemik indeksi daha düşük beslenmeye calisiyorum.Sağlıklı tarifler bekliyoruz senden bitanem sende güzel tarifler varmesela bu akşam kendime hangi diyet yemeğini yapsam
Gamze kumpiri erittinmi dün
Aslında evet diyetisyenimde bana öyle demişti diyet yapıyorum deme sağlıklı besleniyorum diye düşünmelisin demişti bende yemeklerde iki yemek kaşığı kullanıyorum ev ahalisinin yemeğine bileCanimsin aslında diyet kelimesini çıkarttım hayatımdan sağlıklı besleniyoruz koydum tabi ben tek yaşadığım için yemek kolay oluyor. Istedigini yapabiliyorum ama şunu tavsiye ederim ben çünkü yağlı ve salçalı yemekleri seven ve yapan biri olarak yağı zeytinyağına cevirdim ve daha az kullanıyorum çünkü yoğunluğu fazla zeytinyagin pirinç çıkardın patetes az miktarda yani glisemik indeksi daha düşük beslenmeye calisiyorum.
Amin, ne güzel dua o öyleGünaydın , rabbım sabahınızı gününüzü hayr eylesin , ne sıkıntınız varsa gidersin , hastalarımıza şifa versin inş.
Vatanımıza ,milletimize yardım eylesin bir an evvel düze çıkarsın inşAllah .
Haftaya artıkGezegen bacım herkesin bilgisi farklı olabilir her yorum bir renktir başka başka bilgidir
Sen gayet başarılısın devam bacım
Ha biraz bol kepçesin okadar sudan spordan puan kır.
Birde 6000 adından aşagısını spor saymayın bence efenim
Bizim hatunlar daha ilk iki kelimede kim iyi kim kötü anlıyor, merak etme. Kimsenin kırılacağını sanmiyorum. Sen yine yorumlamaya devam et lütfenBacim esf olurmu herkes bildiğini paylaşacak bizimde bilgi dagarcigimiz büyüyecek arkadaşlar beni tanımıyor benim yorum yapmam belki hoşlarına gitmeyebilir ama gözüme çarptığı için yorumladım yoksa yapmazdım kırabilirler diye
Sağol canmGünaydın , rabbım sabahınızı gününüzü hayr eylesin , ne sıkıntınız varsa gidersin , hastalarımıza şifa versin inş.
Vatanımıza ,milletimize yardım eylesin bir an evvel düze çıkarsın inşAllah .
Kısa ayrılıklar dışında evetGünaydın
Kız 10 yıldır cuma takımında mısın
Geçmiş olsun habibecim ...Bugün sağ karın boslugum çok ağrıyor.Spor yapmadimip atladım yürüyüş yaptım biraz.ondan mi ne uzandım şimdi.dinlenemiyonki cocuklardan
Dimi gezegen bacım bu yasenimin kırılma noktaları da olmasa dadından yenmeyecekBizim hatunlar daha ilk iki kelimede kim iyi kim kötü anlıyor, merak etme. Kimsenin kırılacağını sanmiyorum. Sen yine yorumlamaya devam et lütfen
Listeye girince helebi kilo vermesin o vakit korksun bendenSorma ablam bende beklouom listeye girsin diye o kadar çok istiyor ki
Ben bile hayal kırıklığına ugrarim
Yok yok gelir inş - 1 kgSorma ablam bu sabah gitti galiba
Cuma günkü kiloma döndüm
Cumaya kadar yarım kg verirsem
İyi dicem artik .
Cezayı arkadaşlar bilir sonuçta henüz diyetde değilim sahsım adınaHaftaya artık
Suyada sporda baraj koyalım. Barajı asana 10 puan verelim. Barajın altında kalana puan kırıp haftada 3 gün olursa ceza verelim.
Oylama yapalım, kim kabul, kim reddeder
Sagolasin canmGeçmiş olsun habibecim ...
Sen yaparsın canmYok yok gelir inş - 1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?