Günaydın , rabbım sabahınızı gününüzü hayr eylesin , ne sıkıntınız varsa gidersin , hastalarımıza şifa versin inş.
Vatanımıza ,milletimize yardım eylesin bir an evvel düze çıkarsın inşAllah .
Heh buldum erken yazmışsın.
Ben sana bişi diycem bi gözlem diyelim fatmanurum
Ben bugunki gibi menülerini senin kilon için az buluyorum ....
Ve tozutuncada tam tozutuyorsun ,
Sevebi bu olabilir .
Sana tavsiyem dolu dolu lakin montideki gibi gl endeksine dikkat ederek yemen , tok oldugunda kaçamaga ihtiyacın olmayacak ve kilo verimin rutin bir seyir alaçak .
Senin kilo vermedeki sorunun bence bu !
İstediğinde çok güzel veriyorsun ama ama az yediğin zamanlar kaçamak ihtiyacın daha çok oluyor .
Hadiii ya 10 yıldır kac kiloydun ilk zamanO yüzden 10 yıldır buralardayım mavişim
Geçmiş olsun canımBugün sağ karın boslugum çok ağrıyor.Spor yapmadimip atladım yürüyüş yaptım biraz.ondan mi ne uzandım şimdi.dinlenemiyonki cocuklardan
Aboo herbisi yasakHmmmm bunu deneyecem canım domates çorbasına yulaf kepeği çok iyi fikir teşekkür ederim
Tavuk çorbası yasak dedi biliyormusun
Ama önerilerini dikkate alacam canım
gecmis olsun. ..ip atlama da yormus olabilirBugün sağ karın boslugum çok ağrıyor.Spor yapmadimip atladım yürüyüş yaptım biraz.ondan mi ne uzandım şimdi.dinlenemiyonki cocuklardan
80Hadiii ya 10 yıldır kac kiloydun ilk zaman
Çok geçmiş olsun habibecimBugün sağ karın boslugum çok ağrıyor.Spor yapmadimip atladım yürüyüş yaptım biraz.ondan mi ne uzandım şimdi.dinlenemiyonki cocuklardan
Kısa ayrılıklar dışında evetlistedede değilim tabiki çogu zaman
Montiğnac diyeti linkimde vardı baya aktiftim bir zamanlar , o vakitler gezenti değildim tabe
33 yaşında genceçiktim bu kk beni kocatti
Ne yapayim bacim benimde huyum bu kimse kırarimda o vebali kaldıramam diye endişe ederim bide nedense konuşmalarım biraz sert galiba iyi niyetli söylesene çok yanlış anlasilabiliyorum.Dimi gezegen bacım bu yasenimin kırılma noktaları da olmasa dadından yenmeyecek
E süper bi şey 58 olmak. Ben daha 1.çocukta dağıldım80
58 kiloya düşmüştüm o yıllar , genç kıskende 67 civarında oldugumu düşünürsek ,3 çoçuktan sonra 58 manyak bişi olmuştu
sonrasında 65-70 arası hamdolsun tekrar 80 olmadım kk sayesinde , burada diyet yapmasamda kilo kontrolu oluyor ister istemez
Birde elimi salladığım hep tanıdık oluyor kk da
geldim canımSaraycam dönmedinmi hala?
Kız sen gayet incesin, ben kızlara tokatla, merdaneyle muamele ediyom, genede abla diye saygı duyuyorlar. Bende hepsini çok seviyorum. Çünkü birbirimizi görmesekte yüreğimizi görüyoruzNe yapayim bacim benimde huyum bu kimse kırarimda o vebali kaldıramam diye endişe ederim bide nedense konuşmalarım biraz sert galiba iyi niyetli söylesene çok yanlış anlasilabiliyorum.
balım sen kimseyi kırmazsın yüreği kocaman arkadaşımNe yapayim bacim benimde huyum bu kimse kırarimda o vebali kaldıramam diye endişe ederim bide nedense konuşmalarım biraz sert galiba iyi niyetli söylesene çok yanlış anlasilabiliyorum.
Kız sen gayet incesin, ben kızlara tokatla, merdaneyle muamele ediyom, genede abla diye saygı duyuyorlar. Bende hepsini çok seviyorum. Çünkü birbirimizi görmesekte yüreğimizi görüyoruz
Özlemezmiyiz canım, hoşgeldinselam kızlar ben geldim, özleyen var mı bakayım
her neyse bizim buraya akupunktur ve ozon tedavisi yapan bir yer açıldı (devlet kurumu), yarın tüm tahlillerime baktırıp inşallah tedaviye başlayacağım, heyecanlıyım, bakalım göbek yağlarım gidecek mi, doktor basende var dedi, her ne kadar basenim yok desemde var demek ki
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?