Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amin canım

Canım ya hep ya hiç gibi bı istikrarlı olamadım
Haklısın canım salata yoğurt la tokluğu saglamaliyim

Hadiii ya 10 yıldır kac kiloydun ilk zaman
80

58 kiloya düşmüştüm o yıllar , genç kıskende 67 civarında oldugumu düşünürsek ,3 çoçuktan sonra 58 manyak bişi olmuştu
sonrasında 65-70 arası hamdolsun tekrar 80 olmadım kk sayesinde , burada diyet yapmasamda kilo kontrolu oluyor ister istemez

Birde elimi salladığım hep tanıdık oluyor kk da

Kısa ayrılıklar dışında evet listedede değilim tabiki çogu zaman
Montiğnac diyeti linkimde vardı baya aktiftim bir zamanlar , o vakitler gezenti değildim tabe
33 yaşında genceçiktim bu kk beni kocatti

Olsun ablam gezz valla napcan evde oturup en guzeli
Gezip dolaşıp gene buraya geliyorum diyorsun yaniiii

Dimi gezegen bacım bu yasenimin kırılma noktaları da olmasa dadından yenmeyecek
Ne yapayim bacim benimde huyum bu kimse kırarimda o vebali kaldıramam diye endişe ederim bide nedense konuşmalarım biraz sert galiba iyi niyetli söylesene çok yanlış anlasilabiliyorum.

E süper bi şey 58 olmak. Ben daha 1.çocukta dağıldım

Ne yapayim bacim benimde huyum bu kimse kırarimda o vebali kaldıramam diye endişe ederim bide nedense konuşmalarım biraz sert galiba iyi niyetli söylesene çok yanlış anlasilabiliyorum.
Kız sen gayet incesin, ben kızlara tokatla, merdaneyle muamele ediyom, genede abla diye saygı duyuyorlar. Bende hepsini çok seviyorum. Çünkü birbirimizi görmesekte yüreğimizi görüyoruz

selam kızlar ben geldim, özleyen var mı bakayım

her neyse bizim buraya akupunktur ve ozon tedavisi yapan bir yer açıldı (devlet kurumu), yarın tüm tahlillerime baktırıp inşallah tedaviye başlayacağım, heyecanlıyım, bakalım göbek yağlarım gidecek mi, doktor basende var dedi, her ne kadar basenim yok desemde var demek ki

sizler nasılsınız

Özlemezmiyiz canım, hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…