Yok gelemiyomSavulun divi geliyor
Iyi eğlenceler o zamanYok gelemiyom
Bakıp kacacam evcilik oynamam lazım
hadi bakalım yarından itibaren menü vermeye başlayayım artık yeter bu kadar kilo almak sağlık için iyi değil, kıyafetlere sığmamak cabası
herkes tatilde mi yoksa
Dün menü vermedim onu yaziyim hemen
Sabah : 3 yumurta bol maydanoz
3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : yeşilçay
Akşam : 2 tabak sulu köfte
Hindistan cevizi yağli Nescafe yarım seftali
Su : 2.5 lt
Spor :300 ip atlama
Girecem girecem bu sefer ucari kacari yok canimcimAllahım aylinnnn lissssteee diye diye ölecen
Derece yap listeye gir:
Cok guldurdunuz beni Allah da sizi guldursun emiSorma ablam bende beklouom listeye girsin diye o kadar çok istiyor ki
Ben bile hayal kırıklığına ugrarim
Kısa ayrılıklar dışında evetlistedede değilim tabiki çogu zaman
Montiğnac diyeti linkimde vardı baya aktiftim bir zamanlar , o vakitler gezenti değildim tabe
33 yaşında genceçiktim bu kk beni kocatti
hoşbuldum canım, artık menülerime yorum isterim,Özlemezmiyiz canım, hoşgeldin
Zaten bütün isi kıyafetlere sığmamak yenisini alip yakıştıramamaktan oluyor
Yoksa bin kg olurum ben
10Dün menü vermedim onu yaziyim hemen
Sabah : 3 yumurta bol maydanoz
3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara : yeşilçay
Akşam : 2 tabak sulu köfte
Hindistan cevizi yağli Nescafe yarım seftali
Su : 2.5 lt
Spor :300 ip atlama
Kolay gelsin canım
Bacim esf olurmu herkes bildiğini paylaşacak bizimde bilgi dagarcigimiz büyüyecek arkadaşlar beni tanımıyor benim yorum yapmam belki hoşlarına gitmeyebilir ama gözüme çarptığı için yorumladım yoksa yapmazdım kırabilirler diye
Haftaya artık
Suyada sporda baraj koyalım. Barajı asana 10 puan verelim. Barajın altında kalana puan kırıp haftada 3 gün olursa ceza verelim.
Oylama yapalım, kim kabul, kim reddeder
Bugün sağ karın boslugum çok ağrıyor.Spor yapmadimip atladım yürüyüş yaptım biraz.ondan mi ne uzandım şimdi.dinlenemiyonki cocuklardan
Girecem girecem bu sefer ucari kacari yok canimcim
Eveeet kızlar diyetisyenden geldim haberler müthiş fevkaladenin fevkinde bir haftada verdiğim kilolar yağdan gitmiş sadece biraz ödemim var onun içinde üç günlük detox verdi canım diyetisyenim onu uygulayacam oda sanırım su içemediğim için oldu ama atacam ödemeleri
Oh ohhh maşallah tebrikler
Verdigi detox suyunda neler var bizimlede paylaş
saracım sana bahsettiğim vicdan çorbası işte detox sayılır ödem attırır aslında benimde yapıp içmem lazım yarın yapayım aksilik olmassa.Teşekkür ederim canım
Kabak detoxu canım suyun içine katılmalık değil akşam yazacam menümde
saracım sana bahsettiğim vicdan çorbası işte detox sayılır ödem attırır aslında benimde yapıp içmem lazım yarın yapayım aksilik olmassa.
Tatil güzel geçti. Çocuklarla olmak en güzeli tabi. Hepsi iyiler hamdolsun. Pazar akşamı geldim. Cuma akşamı geri gideceğim ınşallah. Biraz düzensiz olduSarayca m hgdin bitanem tatildesin diye hiç yazmadım nasıl geçti tatil çoçuklar nasıl kv nasıl?
umarım herşey güzel geçmiştir
demek kalçanda varmış hedr beni görse heralde sen git cerrahi işlem yap der ay ne güldüm senin birtek göbeğin var göbekten kilo alıyorsun hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?