Tebrik ederim. Insan nasıl motive oluyor değil miEveeet kızlar diyetisyenden geldim haberler müthiş fevkaladenin fevkinde bir haftada verdiğim kilolar yağdan gitmiş sadece biraz ödemim var onun içinde üç günlük detox verdi canım diyetisyenim onu uygulayacam oda sanırım su içemediğim için oldu ama atacam ödemeleri
hamdolsun canım iyiyim ufak tefek rahatsızlıklar olsada kör topal idare ediyorum tatilinin iyi geçmesine sevindim gerçi tatilin hangisi kötü olurkiTatil güzel geçti. Çocuklarla olmak en güzeli tabi. Hepsi iyiler hamdolsun. Pazar akşamı geldim. Cuma akşamı geri gideceğim ınşallah. Biraz düzensiz oldu
Canım sırf motivasyon için gideceğim dr. Bir türlü diyet+ spor moduna giremedim. Belki akupunktur+ozon tedavi modunu artırır bahanesiyle gidiyorum. Birde yeni açıldı şimdilik hastaları sağlıkçılar tahmin edersin hepimiz yarış halindeyiz
Kalcama dokundurtmam onlar küçülmesin diye uğraşıyorum üst bölgede yağ takımı olsa yeter bana.
Sen nasılsın canım benim. Çok öpüyorum seni
Allah sağlık sıhhat versin. Sen yine çok abartmamışsındırhamdolsun canım iyiyim ufak tefek rahatsızlıklar olsada kör topal idare ediyorum tatilinin iyi geçmesine sevindim gerçi tatilin hangisi kötü olurkibende aynı diyet moduna bir türlü geçemedim bugün öglen herşeyi bozdum ne kadar az yesemde diyette yenmeyecek şeyler yedim cezalıyım sizleri çok özlemişim ianan burda olmak motive ediyor beniii kocaman öptüm cnm.
sara cım bişey merak ettim gittiğin diyetisyen özel mi yoksa devlet hastanesinin diyetisyenimi? merakımıda söyleyim kahvaltı vermemsi çok ilginç günün en önemli öğününü atlıyor .Menümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir lahmacun
Salata
Ayran
Ara
İki erik
Bir şekersiz kremasız neskafe gold
Akşam
Sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış kabak
Ara
Bir fincan kiraz saplı çay
Dört tane mürdüm eriği
Su 2,5 litre spor iki saat tempolu yürüyüş yarım saat kol eritme hareketi
aeben
Antepia27
gezegenfeza
yok valla yedim saraycam hepsinin tadına baktımAllah sağlık sıhhat versin. Sen yine çok abartmamışsındırgelmene çok sevindim. Burada hepberaber motive olup vereceğiz kilolarimizi
Menüm
Sabah
2dlm tam buğday ekmeği
Maydanoz dereotu
Domates
Peynir
7 civarında zeytin
Yumurta
Öğle
10 fındik
1 bardak süt
Yarım kase k.cekirdegi
3 hurma
Akşam
Közlenmis patlıcan
Yoğurt
Şu 2.5 3 lt civarında
Spor 3 mil lesli
gezegenfeza sara_28 aeben gamze21
sara cım bişey merak ettim gittiğin diyetisyen özel mi yoksa devlet hastanesinin diyetisyenimi? merakımıda söyleyim kahvaltı vermemsi çok ilginç günün en önemli öğününü atlıyor .
Tebrik ederim. Insan nasıl motive oluyor değil mi
saracım yanlış anlama ama özel diyetisyen tayfası kısa zamanda kilo verdirip isim yapmanın peşinde sonrası onlar için pekte önem taşımıyor çok kişide gördüm benim bulunduğum bir yerde bir sürü arkadaşım rizede özel diyetisyene gidiyorlardı ve senin gibi diyetler yaptılar hepsi 15 kilo 25 kilo 30 kilo verip 6ay sonra geri aldılar açıkççası diyetisyeninin verdiği menü benim hiç hoşuma gitmedi kahvaltı günün en önemli öğünü ve senin vereceğin kilo fazla birden bukadar açlık sağlığınıda bozabilir belki alıştı bünyen ama ilerde açlık krizlerine girebilirsin nacizane fikrim bu .Özel diyetisyen canım benim diyetim bir aya yakındır oruç diyetiydi o yüzden kahvaltı yoktu ama iki haftadır kahvaltı var ama ben yetişemediğim için yemiyorum çoğunlukla bugün olduğu gibi acıkmıyorumda alıştım sanırım
Sağol canm.Bugun spor yapamadım hala agriyorÇok geçmiş olsun habibecim
afferim vampirallamMenümü vereyim hemen
Sabah
1.yumurtadan şahan yumurta
1 dl çavdar ekmeği
1 tk bal
Öğle
Evrak peşinde koştum yiyemedim
Akşam
2 kepçe semiz
1 kase yoğurt
2 tavuk but
Su 2 litre
Spor yok
Adim 12 bin
gezegenfeza moni Zre_
saracım yanlış anlama ama özel diyetisyen tayfası kısa zamanda kilo verdirip isim yapmanın peşinde sonrası onlar için pekte önem taşımıyor çok kişide gördüm benim bulunduğum bir yerde bir sürü arkadaşım rizede özel diyetisyene gidiyorlardı ve senin gibi diyetler yaptılar hepsi 15 kilo 25 kilo 30 kilo verip 6ay sonra geri aldılar açıkççası diyetisyeninin verdiği menü benim hiç hoşuma gitmedi kahvaltı günün en önemli öğünü ve senin vereceğin kilo fazla birden bukadar açlık sağlığınıda bozabilir belki alıştı bünyen ama ilerde açlık krizlerine girebilirsin nacizane fikrim bu .
ayrıca devlet hastanelerinin diyetisyenleri var artık küçük ilçe hastanelerinde bile hatta yağ su kas ölcen cihazlarsda var ve dahiliye eşliğinde götürüyorlar bu diyetleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?