Yaklaşık 1 saat 20 dakika kadarAma ne kadar
İyi né güzel . Kolay gelsinn. Beni de bi sancı tuttu valla . Okullar basliomemurum kuzucum
Şimdi zor zamanlarım kuzum çocuklar büyüyene kadar uykusuz yorgun koşturmaca okula basladilarmi zaman çok hızlı ilerliyor ve ne zaman büyüdü diyorsun.Günaydın ablam. Bugün annemler abimler bebeler kahvaltı ile başlayan mangalda devam eden pikniğe çıktık yola.
Çok uykum var benim de sabah mesai si bebek ler le 7 de başlıyor malum. .gece ise bölük porcuk
Sarayca m akşam iştah patlaması mi oldu gündüz düzgün ye akşamı azalt cnmdünkü menüm
sabah
peynir
salatalık
öğlen
izmir köfte patates yendi
ayran çorbası
salata
akşam
2 yumurta
1 kaşık kıyma kavurması
2-3 kaşık kuru fasülye
1 kase fıstık+çekirdek
tadımlık çikolata 2-3 kare
(ilk günüm ve akşam yine kriz geldi, bunlarla ancak kendimi durdurabildim. sonra şiddetli baş ağrım oldu, büyük ihtimal çok yediğimden stresten oldu yattım uyudum, bakalım bu gün nasıl geçecekayrıca düne göre -600 gr , )
Tez zamanda bulursun ınsallah canımArkdaslar GunAydin.bu aralar taşınmak için ev ariyorum çok yoğun ama çok sitresliyim.paylaşım yapmaya alisicam mutlaka
Hayırdır canım, neyin vargünaydın hayırlı sabahlar hanımlar, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kendi işim olsaydı kesin gelmezdim iş yerine
Iyı eğlencelerGünaydın ablam. Bugün annemler abimler bebeler kahvaltı ile başlayan mangalda devam eden pikniğe çıktık yola.
Çok uykum var benim de sabah mesai si bebek ler le 7 de başlıyor malum. .gece ise bölük porcuk
günaydın hayırlı sabahlar hanımlar, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kendi işim olsaydı kesin gelmezdim iş yerine
Ablam nasılsın naparsin . Biz de pikniğe gidioz . Stresli ya milletle bişi yapmak organizé olmak .en güzeli es çocuk gitcen
İyi né güzel . Kolay gelsinn. Beni de bi sancı tuttu valla . Okullar baslio
Ne krizi canım rahatsizmisin? Yoksa çikolatadan puan kırmam lazım.dünkü menüm
sabah
peynir
salatalık
öğlen
izmir köfte patates yendi
ayran çorbası
salata
akşam
2 yumurta
1 kaşık kıyma kavurması
2-3 kaşık kuru fasülye
1 kase fıstık+çekirdek
tadımlık çikolata 2-3 kare
(ilk günüm ve akşam yine kriz geldi, bunlarla ancak kendimi durdurabildim. sonra şiddetli baş ağrım oldu, büyük ihtimal çok yediğimden stresten oldu yattım uyudum, bakalım bu gün nasıl geçecekayrıca düne göre -600 gr , )
Tmm dırYaklaşık 1 saat 20 dakika kadar
Sarayca m akşam iştah patlaması mi oldu gündüz düzgün ye akşamı azalt cnm
halsizlik var kuzum, halam geldi belki ondandır.Hayırdır canım, neyin var
Geçmiş olsun canım
Hadi bı sakinles streseiz baslayalb m canım senin en büyük sorunun başlamak hadi kuzum
İyi eğlenceler canım
İyiyiz hamdolsun evdekiler gelen giden temizlik yemek fırsat bulunca film iyiyim hamdolsun canım
Yaa Eylül menim içinde yoğun evin büyük temizliği derin dondurucu ya sebzeler çocukların okul telaslari
Neyse ki çok şükür yapacak gücüm kuvvetim saglik gimiz var yaparız inşallah
Ne krizi canım rahatsizmisin? Yoksa çikolatadan puan kırmam lazım.
Baş ağrın için geçmiş olsun. Haliyle sporda yok.
Senden cevap bekliyorum, bunlar dışında menün guzel
canım sadece bu akşam değil her akşam böyleyim, ve artık bu durum beni çok mutsuz ediyor. bir türlü kendime gelemedim diyet yapamıyorum, gündüz başlıyorum akşam cozutuyorum.
halsizlik var kuzum, halam geldi belki ondandır.
canım bir başlasam çok istiyorum başlamayı ama sonu gelmiyor, ha bu sefer olacak diye diye seneyi doldurdum resmen üstüne 12 kilo ekledim
yok canım diyet fobisi diyeyim, yeme krizi yani, inşallah bu sefer son olur,
inşallah canım deneyeceğim, zaten bu gün bilerek menü verdim biraz utanayım dedimCanım bir planlama yap ve yaz yaptıkça artı köy akşamda buraya yazacağını hep düşün yerken bismillah de büyük hedefler koymadan sakince başla
Ilk paragrafhalsizlik var kuzum, halam geldi belki ondandır.
yok canım diyet fobisi diyeyim, yeme krizi yani, inşallah bu sefer son olur,
kız daha nasıl sık geleyim, hep buradayımIlk paragraf
Benimkide kapıdan bir ayağını atıyor, geri çekiyor pazardan beri. Gelemedi bi türlü.
Ama bu dönem fazla duygusalım, dokunsalar ağlayacak moddayim. Acaba bu durumdanmi.
Ikıncı paragraf
Buraya daha sık gelmen lazım
2 puan kırdım 8
İyi né güzel . Kolay gelsinn. Beni de bi sancı tuttu valla . Okullar baslio
Bende sıfır pazitifim.Sendemi 0 pozitifsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?