Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın ablam. Bugün annemler abimler bebeler kahvaltı ile başlayan mangalda devam eden pikniğe çıktık yola.
Çok uykum var benim de sabah mesai si bebek ler le 7 de başlıyor malum. .gece ise bölük porcuk
Şimdi zor zamanlarım kuzum çocuklar büyüyene kadar uykusuz yorgun koşturmaca okula basladilarmi zaman çok hızlı ilerliyor ve ne zaman büyüdü diyorsun.
Güzel bir gün gecirmen dilegiyle

Sarayca m akşam iştah patlaması mi oldu gündüz düzgün ye akşamı azalt cnm

günaydın hayırlı sabahlar hanımlar, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kendi işim olsaydı kesin gelmezdim iş yerine

Geçmiş olsun canım
Hadi bı sakinles streseiz baslayalb m canım senin en büyük sorunun başlamak hadi kuzum

Ablam nasılsın naparsin . Biz de pikniğe gidioz . Stresli ya milletle bişi yapmak organizé olmak .en güzeli es çocuk gitcen

İyi eğlenceler canım
İyiyiz hamdolsun evdekiler gelen giden temizlik yemek fırsat bulunca film iyiyim hamdolsun canım

İyi né güzel . Kolay gelsinn. Beni de bi sancı tuttu valla . Okullar baslio

Yaa Eylül menim içinde yoğun evin büyük temizliği derin dondurucu ya sebzeler çocukların okul telaslari
Neyse ki çok şükür yapacak gücüm kuvvetim saglik gimiz var yaparız inşallah

Ne krizi canım rahatsizmisin? Yoksa çikolatadan puan kırmam lazım.
Baş ağrın için geçmiş olsun. Haliyle sporda yok.
Senden cevap bekliyorum, bunlar dışında menün guzel

Sarayca m akşam iştah patlaması mi oldu gündüz düzgün ye akşamı azalt cnm

canım sadece bu akşam değil her akşam böyleyim, ve artık bu durum beni çok mutsuz ediyor. bir türlü kendime gelemedim diyet yapamıyorum, gündüz başlıyorum akşam cozutuyorum.

Hayırdır canım, neyin var
halsizlik var kuzum, halam geldi belki ondandır.

canım bir başlasam çok istiyorum başlamayı ama sonu gelmiyor, ha bu sefer olacak diye diye seneyi doldurdum resmen üstüne 12 kilo ekledim

Ne krizi canım rahatsizmisin? Yoksa çikolatadan puan kırmam lazım.
Baş ağrın için geçmiş olsun. Haliyle sporda yok.
Senden cevap bekliyorum, bunlar dışında menün guzel

yok canım diyet fobisi diyeyim, yeme krizi yani, inşallah bu sefer son olur,

Canım bir planlama yap ve yaz yaptıkça artı köy akşamda buraya yazacağını hep düşün yerken bismillah de büyük hedefler koymadan sakince başla

Canım bir planlama yap ve yaz yaptıkça artı köy akşamda buraya yazacağını hep düşün yerken bismillah de büyük hedefler koymadan sakince başla
inşallah canım deneyeceğim, zaten bu gün bilerek menü verdim biraz utanayım dedim en azından menü vererek kendimi frenlerim

halsizlik var kuzum, halam geldi belki ondandır.

yok canım diyet fobisi diyeyim, yeme krizi yani, inşallah bu sefer son olur,
Ilk paragraf
Benimkide kapıdan bir ayağını atıyor, geri çekiyor pazardan beri. Gelemedi bi türlü.
Ama bu dönem fazla duygusalım, dokunsalar ağlayacak moddayim. Acaba bu durumdanmi.

Ikıncı paragraf
Buraya daha sık gelmen lazım
2 puan kırdım 8

kız daha nasıl sık geleyim, hep buradayım akşam gelemiyorum telefonum yok geçici bir durum tabi bu.

bence regliden duygusallığın, bende öyle düşünüyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…