- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tmm, hani bazı arkadaşlar 2 dilim yiyorya senin kilona normal ama kilosu düşük olan arkadaşımız için fazla geliyor. Herkesin kilosunuda aklımda tutamıyorum. Onun için dedimCanım cumaya yazayım sen biliyorsun menimkide men tam bilmiyorum 107 110 arası bı yerde cumaya bakalim
HayrolsunUykum kaçtı
günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar...
Günaydın
Arkdaslar GunAydin.bu aralar taşınmak için ev ariyorum çok yoğun ama çok sitresliyim.paylaşım yapmaya alisicam mutlaka
benim kurtarıcım ayran aşı oluyordu, ya da saf pro yerdim 2 gün en az 2 kg gidiyordu, en en kurtarıcım ise 2 günlük sebze detoksu, ama o çok zorInshallah abla, elimden geldigince yapicam
Günaydın ablam. Bugün annemler abimler bebeler kahvaltı ile başlayan mangalda devam eden pikniğe çıktık yola.günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar...
ne iş yapiodun saraycam gunaydingünaydın hayırlı sabahlar hanımlar, kendimi hiç iyi hissetmiyorum, kendi işim olsaydı kesin gelmezdim iş yerine
memurum kuzucumne iş yapiodun saraycam gunaydin
canım güzel bir ev bulman dileğiyle.Arkdaslar GunAydin.bu aralar taşınmak için ev ariyorum çok yoğun ama çok sitresliyim.paylaşım yapmaya alisicam mutlaka
Ablam nasılsın naparsin . Biz de pikniğe gidioz . Stresli ya milletle bişi yapmak organizé olmak .en güzeli es çocuk gitcenHayırlı sabahlar canim
Gunaydiiiin
Canım nasılsın sana yazacaktım mende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?