gamzeee ciddimisin bunları yedinmi gerçekten
Üzgünüm yorum yapmıyorum
Köftenin miktarını abartmadı isen ve hepten bulgur değilse iyi menü senin için fatmamÇok içime sinmesede menumu yazayım
Bugün fıstık toplamada idik sabah 7 olmadan başladık akşam 7 gibi bitti eve gelişim yatsıyı buldu
Sabah
3 dlm civarında ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
Zeytin
1kucuk kahke
İkindi
Yağlı kofte ince bulgur la yapilir
Marul
Ayran
Bide fıstık toplarken atistirdigim fıstıklar çok değildi
moni aeben sara_28 gezegenfeza
Tmm bak yarın acımam ha
Bugün bir böyle oldu biomiuom canım
Yorumsuz birakin beni
Yarın çok dikkat etcem
MENÜ
Sabah
1 yumurta
4 zeytin
Domato
Salato
1 kk peynir
Ara 3 kurabiye kahve ile
Öğlen 1 dilim pasta
Ara
1 tane incir
Ara köy peyniri biraz
Akşam
Pul.biberli yoğurt
2.5 lt
gezegenfeza peşin peşin tokatladım kendimi
aeben
@Sarayca başlangıç kötü oldu
Üfff kötü oldu
nettin kanka ya, hadi kurabiye yedin pasta ne oluyo neyse hadi yarin güzel olsun afiyet olsun
Puan verirsen kayıt tutacamgamzeee ciddimisin bunları yedinmi gerçekten
Üzgünüm yorum yapmıyorum
Tsk ederim saraycam.Hizli bi giris yapican haa yildizli 10 lu menuler.Hadi bakalim herkese kolay geleTünaydın hanımlar yine eşimin telefonundan yazıyorum. Geçmişe baktım. Menüme yorum yapmışsınız açıkçası hoşuma gidiyor kendimi değerli hissetmeme sebep oluyor. Sıkı yönetim başlamışaeben tam diyete başladığım dönemde menü yorumlanan iyi olacak ama bana pek yorum yapamiycaksin zira yıldızlı 10 olcak menulerim
@yasom7272 canım hayırlı yolculuklar. Cabuk git gel özletme kendini
moni kaptanım listedesin diyete başladın artik tamamen buradasın çok sevindim umarım güzel kilo veririz hepberaber
@Birumut55 çok tatlısın maşallah sana ve ailene.sana bi teklifim var kilolarımız yakın sanırım gel beraber yola devam edelim (çıkma teklifi gibi oldu sanırım )
gezegenfeza canimcim sende pasta yemissin saka ya afiyet olsun.
Antepia27 canım oğlun istediği bölümü kazanmış hayırlı olsun.
Aylin42Konya gayet iyi devam ediyorsun tebrikler.
Akşam ki muhabbetinize bayıldım. Bu akşam telefonumla geliyorum. Gelmeyeni operim
Hoşçakalın.
Ayran asi detoksunu nasil yapiyorsun cnm anlatir misin?Netten de bakarim ama sen yaptigin icin senden ogrenmek istedimPerşembe ve cuma her ne kadar düzensiz beslenmiş olsam da bana iyi geldi en azından akşam yeme ataklarım olmadı. Bu gün düzenli beslenmeye devam. Bukadar uzun sürmesi yeter artık kilo vermeye başlamalıyımayrıca pirinç lapası bende ise yaramadı sadece 400 gr gitmiş bir daha yapacağımı sanmıyorum. Benim yegane detoksum ayran aşı
Fatma 8Puan verirsen kayıt tutacam
Çok içime sinmesede menumu yazayım
Bugün fıstık toplamada idik sabah 7 olmadan başladık akşam 7 gibi bitti eve gelişim yatsıyı buldu
Sabah
3 dlm civarında ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
Zeytin
1kucuk kahke
İkindi
Yağlı kofte ince bulgur la yapilir
Marul
Ayran
Bide fıstık toplarken atistirdigim fıstıklar çok değildi
moni aeben sara_28 gezegenfeza
Burasi zaten acayip guzel eglenceli.Yuruyusten yeni geldik.Gelir gelmez ilk isim buraya bakmak oluyo zaten.Hele msj lar birikmis oluyorKıız aylin, gamze bırakın ilacı milacı. Gelin burda stres atarsınız. Ne gam kalır ne kasvet. Ben kendi adıma çok gülüyorum.çöpe atmış. Benim küçük torun duyarsa bittin sen.
İlk uyarım etle muz yani meyve yenmemeli !Menümü yazıyım
Sabah 9:30
1 bardak multivitamin ile ilâçlarım
1 küçük cız
12: 30 kahvaltı
Çeyrek simit
1 kk küflü peynir
2 mürdüm erik
Ara
2 mürdüm erik
Akşam 17:30
1 tavuk bud(fırın)
1 kase cacık
1 muz
1 avuç çekirdek
Su 2 lt
1 lt yeşil çay
3 kupa siyah çay
1 kupa kahve
Spor
400 ip atlama
Burasi zaten acayip guzel eglenceli.Yuruyusten yeni geldik.Gelir gelmez ilk isim buraya bakmak oluyo zaten.Hele msj lar birikmis oluyornasil mutlu oluyorum buyuk bir zevkle okuyorum hic bitmesin istiyorum.Komedi dukkani gibi burasi.En buyuk terapim sizlersiniz.Bu arada cope atmislar seni bacim
Almanyada kuflu peynir satiliyor mu sasirdim inan.Bir kucuk cissin neymis bacim.Pasta mi yine.Ben cikolata hastasi biri olarak Almanya da yasasam100 kilo olurdum herhaldr.Oranin cikolatalarina bayiliyorumMenümü yazıyım
Sabah 9:30
1 bardak multivitamin ile ilâçlarım
1 küçük cız
12: 30 kahvaltı
Çeyrek simit
1 kk küflü peynir
2 mürdüm erik
Ara
2 mürdüm erik
Akşam 17:30
1 tavuk bud(fırın)
1 kase cacık
1 muz
1 avuç çekirdek
Su 2 lt
1 lt yeşil çay
3 kupa siyah çay
1 kupa kahve
Spor
400 ip atlama
Ya ben akrebi alırdımda daha evvelden baya tecrübem olduKizlar 2. Takımdan arkadaşlarla kimler yarışmak ister
Akrep kaptan 73.7 kg
Cimbomlukız 72.4 kg
Chihiro 58 kg
Puffer 79.1 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?