Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok içime sinmesede menumu yazayım
Bugün fıstık toplamada idik sabah 7 olmadan başladık akşam 7 gibi bitti eve gelişim yatsıyı buldu

Sabah
3 dlm civarında ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yumurta
Zeytin
1kucuk kahke

İkindi
Yağlı kofte ince bulgur la yapilir
Marul
Ayran
Bide fıstık toplarken atistirdigim fıstıklar çok değildi

moni aeben sara_28 gezegenfeza

Köftenin miktarını abartmadı isen ve hepten bulgur değilse iyi menü senin için fatmam

Yani sabahta ekmegin çok fakat gün boyu çalıştıgın ve iki ögün kapattıgın için çok göze batan bir menü değil .afiyet olsun

Yarın daha protinli menün olsun ama .

Son düzenleme:
aman Allah'ım, bu emojiyi görmeye alışmış, duramıyor

Tsk ederim saraycam.Hizli bi giris yapican haa yildizli 10 lu menuler.Hadi bakalim herkese kolay gele
Ayran asi detoksunu nasil yapiyorsun cnm anlatir misin?Netten de bakarim ama sen yaptigin icin senden ogrenmek istedim

Güzel olmuş canım suyu ne kadar içtin

Menümü yazıyım
Sabah 9:30
1 bardak multivitamin ile ilâçlarım
1 küçük cız
12: 30 kahvaltı
Çeyrek simit
1 kk küflü peynir
2 mürdüm erik
Ara
2 mürdüm erik
Akşam 17:30
1 tavuk bud(fırın)
1 kase cacık
1 muz
1 avuç çekirdek
Su 2 lt
1 lt yeşil çay
3 kupa siyah çay
1 kupa kahve
Spor
400 ip atlama

Kıız aylin, gamze bırakın ilacı milacı. Gelin burda stres atarsınız. Ne gam kalır ne kasvet. Ben kendi adıma çok gülüyorum. çöpe atmış. Benim küçük torun duyarsa bittin sen.
Burasi zaten acayip guzel eglenceli.Yuruyusten yeni geldik.Gelir gelmez ilk isim buraya bakmak oluyo zaten.Hele msj lar birikmis oluyor nasil mutlu oluyorum buyuk bir zevkle okuyorum hic bitmesin istiyorum.Komedi dukkani gibi burasi.En buyuk terapim sizlersiniz.Bu arada cope atmislar seni bacim

İlk uyarım etle muz yani meyve yenmemeli !
Cızzz noluyo
Simit beyaz un tb yahut çavdar ye

Üzgünüm puantın 7
Daha iyi menülerle gell bacımmmm

Lütfen terapi ücretlerini alalım :

Almanyada kuflu peynir satiliyor mu sasirdim inan.Bir kucuk cissin neymis bacim.Pasta mi yine.Ben cikolata hastasi biri olarak Almanya da yasasam100 kilo olurdum herhaldr.Oranin cikolatalarina bayiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…