- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ohooo sen nerelerde kalmışsın , neler kaçırmışsın. Pestil seviyom diye benim bey, ben deyim 3 kg, sen de 5 kg almış. Onları bitireyim diye zorettim. Nihayet bitirdim. Bi 5 kilocuk geldi, ammaaa gerisin geri gidecek. Bu sefer affetmemIyi yapmışsın hele bu saatte onca kalori hiç iyi olmazdı
Bu arada tatilden döndükten sonra tartıldın mi kilo almış misin
Sanki bilmiyorAramıza nifak sokma kız
İzmirDüğünde horon tepiyor diyecem ama hangi şehre gitti ki? Belki zeybek oynuyor
Kahve çekirdeğini, açlığını bastırsın diyemi evde bulunduruyon?akşam yemeğimi erken yemiştim, az önce karnım guruldar gibi oldu 2 tane kahve çekirdeği attım ağzıma bastırdı. şiddetle tavsiye edilir
yorumu aebenim yapmış zaten katılıyorumMenüm
Sabah 12:30
Kasar ve 2 yumurta az tereyağında
Dom-sal-biber
Akşam 17:30 gibi
Çoban salata
80 gr tonbalik
1sk kadar haslanmis makarna
1 kaşık zeytinyağı eşliğinde
Su 2 lt fazla
Spor 30 dk ısınma ile beraber dambil ile bölgesel çalışma (bildiğim her şeyi yaptım. Iyi geldi bana)
moni
aeben
gezegenfeza
@gamze21 canım haftasonu 2 öğün oluyor benim menüm umarım yıldızlı 10 alırım
kız menü yok ortadaKahvaltı
Avuç içi kadar omlet -mantarlı-
Ara
Reyhan şerbeti
Akşam üzeri 15.30
4-5 yemek kaşığı pilav
Üzerine fırından et
Su
2.5 L
Bugün elektrikler uzun süre yoktu.Dışarı çıkmaya korktum.Evde 20 squat 20 mekik
Pestile bayılırım ay benim sevmediğim bir şey yoksanırımOhooo sen nerelerde kalmışsın , neler kaçırmışsın. Pestil seviyom diye benim bey, ben deyim 3 kg, sen de 5 kg almış. Onları bitireyim diye zorettim. Nihayet bitirdim. Bi 5 kilocuk geldi, ammaaa gerisin geri gidecek. Bu sefer affetmem
Yok ya bence tüm şuç senin , verdin 10'u verdin ,10'u millet iyice sandı
Ay hakkını helal et
Harmandalı oynuyor o zamanİzmir.
filtre kahve çekirdeği kız, çekip kahve yapıyorummKahve çekirdeğini, açlığını bastırsın diyemi evde bulunduruyon?
Yaseminle bende oynarsak artıkHarmandalı oynuyor o zaman
Valla 5 kilo gayet iyi, her fırsatta bizimkiler acıktı, evde yemek pişiremedim hep dışarda yedik, gene buna şükürPestile bayılırım ay benim sevmediğim bir şey yoksanırım
Afiyet olsun. Tatildesin memleketine gelmişsin 5 kg alman normal. Hem sen verirsin ki
Makinasını bi alabilsem, kahvesinide alirim. Çok pahalı yahufiltre kahve çekirdeği kız, çekip kahve yapıyorumm
ama her eve lazım bulundurun
Teşekkür ederim yorumiçin.Bu arada şerbeti kendim yapıyorum ve hiç şeker kullanmadımEvimizin cadısı
Az yiyorsun ama diyetlik değil
Kilo gider ama kalıcı olmaz daha zengin beslen salatan yogurdun olsun .
Kahvaltın güzel
Şerbet şekerli
Pilav gl endeksi tavan
Puanın 8
He bir dip notta etle karbonhidrat için : etle pilav yahutetle ekmek yediğinizde oluşan şişlikği hatırlayın helede eti çok hazmademeyen bir kan grubunuz varsa , hazım süresi uzarrrrdaaa uzarrrr.
Unutmayın her geç hazmedilem yiyecek kilo olarak döner ayrıca sağlık sorunlarının baş sebeplerinden biridir bu hazmedememe.
Bendensiniz deseneYaseminle bende oynarsak artık
iyi geceler canımIyi geceler hanımlar.
basitinden alcaksın, acaba gözünde ne canlandı seninMakinasını bi alabilsem, kahvesinide alirim. Çok pahalı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?