Gezegen bacım bak vermeyince ne gıymatlı bu 10 puan .Çıkartayım diyecem çoktan erimiştir. Iğrenç oldu bu ama her şey 10 puan için
Inşallah kaptanım. Aslında bu pazartesi 67.2 idim onu baz alsan önümüzdeki cuma değil ama haftaya cuma listeye girmek isterdim.hımm güzelllisteye bir aday
Bir daha makarna yememBeni bilirsin saraycam yağdan puan kırmam ben karbona karşıyım
Artıkın yarın al 10 puant
Buçukcu aebenBende yıldız yok hatta 10 vermiyom
akşam için 1 servis kaşıgı makarna çok saraycam 9,5
Gezegen bacım bak vermeyince ne gıymatlı bu 10 puan .
dün çok kötü gaza geldim 15436254366 kilo veren hatunu görünceHak ettiniz efenim
Eger böyle devam edersen sanırım bireysel derece gelir ayşem
He ya, ben onlara kıyamadım, meğer onlar moni ye kıymışGezegen bacım bak vermeyince ne gıymatlı bu 10 puan .
Çok ıyi yaptin kaptanım. Zaten birden başlamak lazımdün çok kötü gaza geldim 15436254366 kilo veren hatunu görüncekendime çok kızdım pat listeye aldım kendimi kaçış yok
Evimizin cadısıKahvaltı
Avuç içi kadar omlet -mantarlı-
Ara
Reyhan şerbeti
Akşam üzeri 15.30
4-5 yemek kaşığı pilav
Üzerine fırından et
Su
2.5 L
Bugün elektrikler uzun süre yoktu.Dışarı çıkmaya korktum.Evde 20 squat 20 mekik
Az önce eşim yanımda çıtır çıtır yedi. Az kalsın şeytana uyacaktım. Neyseki uymadım, geldim yattım.
Ama ama ben daha yeni başladım diyete. Bundan öncekileri alistirmaliktiHe ya, ben onlara kıyamadım, meğer onlar moni ye kıymış
Heh şaştım şahbaz oldumBuçukcu aeben
Banane, kıydınız işte kaptanaAma ama ben daha yeni başladım diyete. Bundan öncekileri alistirmalikti
Iyi yapmışsın hele bu saatte onca kalori hiç iyi olmazdıAz önce eşim yanımda çıtır çıtır yedi. Az kalsın şeytana uyacaktım. Neyseki uymadım, geldim yattım.
Aramıza nifak sokma kızBanane, kıydınız işte kaptana
Düğünde horon tepiyor diyecem ama hangi şehre gitti ki? Belki zeybek oynuyorHeh şaştım şahbaz oldum
Ay yasemin nerdesinnn
Göbek atıyordurHeh şaştım şahbaz oldum
Ay yasemin nerdesinnn
Yok ya bence tüm şuç senin , verdin 10'u verdin ,10'u millet iyice sandıHe ya, ben onlara kıyamadım, meğer onlar moni ye kıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?