- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Vaaaavvv supersin SaracimGeçen Cuma Günü : 94,8
Bugün : 91,7
Fark : 3,1
Yüzde : 3,27
Çok sevindim senin adına. Verdiğin kilo az buz değil masallah. Yeni listen ile gümbür gümbür geleceksin.
Geçen hafta 68
Bu hafta 67.7
Fark 300
Yüzde %0.44
Fatmam evde kendi tratında çıktığın sonucu ve diyetisyenindeki sonucu ayrı ayrı bekliyorum kuzumBirazdan tartilirim canim 11.40 diyetisyene gidicem bugun pazara cikicam herhalde cikmadan tartilirim
Inşallah canım.İnşallah eksiksiz uyarim da güzel sonuçlar alirim
Tebrikler canim
Fatmam evde kendi tratında çıktığın sonucu ve diyetisyenindeki sonucu ayrı ayrı bekliyorum kuzum
İnşallah diyetisyenin sana iyi gelecek
Çok azzz gebertcem seniii
Tebrik ederim canım çok sevindimKızlar diyetisyen e gittim
Çok sevindi çok şaşırdı Mayıs 15 ye gitmişim -11 .9 kilo gitmiş süpersin dedi 7 kilo yağdan gitmiş listemi aldım bugün kendine bir odul ver yarın listeni yap dedi kısır yiyeyimmi dedim ye dedi tekrar kan tahlili istedi sebze haftası yapicaz bu hafta haftaya cuma kontrolün var inşallah
Diyetisyen de 103.3 geldim tartı değişikliği olmasın diye kendi tartı kilomu bildirdim listem çok güzel
İnşallah @sara_28 m gibi eksiksiz uyarim
Diyetisyene her hafta mı gideceksin? Eğer her cuma gideceksen onu baz alırız.Kaptanim evde 104.4
Diyetisyen de 103.3
Geçen hafta 105.5 din canim
Bence çok da yüklenmeyin.Sonuçta hedeflerimize ulaşsak bile koruma süreci başlayacak.İnsanlık halidir her zaman dikkat edicez ama arada kaçamak yapmak da çok doğal
Bu akşam karbon almaz dengelersin canım. 1 dolmadan ne olacak
Vaaaavvv supersin Saracim
Kaptanim evde 104.4
Diyetisyen de 103.3
Geçen hafta 105.5 din canim
Yaa kızlar kilo bildirimlerim ne ilginç
106.6-105.5-104.4-103.3
Bu örüntü ye göre haftaya 102.2 mi acaba
En son tartı diyetisyen önceki evdeki geçen haftalardaki kilobildirimlerim
Kızlar diyetisyen e gittim
Çok sevindi çok şaşırdı Mayıs 15 ye gitmişim -11 .9 kilo gitmiş süpersin dedi 7 kilo yağdan gitmiş listemi aldım bugün kendine bir odul ver yarın listeni yap dedi kısır yiyeyimmi dedim ye dedi tekrar kan tahlili istedi sebze haftası yapicaz bu hafta haftaya cuma kontrolün var inşallah
Diyetisyen de 103.3 geldim tartı değişikliği olmasın diye kendi tartı kilomu bildirdim listem çok güzel
İnşallah @sara_28 m gibi eksiksiz uyarim
Geldim kaptanim.Once gecmisi okuyunca bildirim gecikti cnm
Gecen Hafta : 73.4
Bu Hafta : 73.0
Fark : 400
Yuzde : 0.54
Bu hafta boyle olacagini biliyordum.Muhtemelen haftaya da bu civar olur.
Ama 1 tane dolma yemissin ogle yemegi niyetine nolurki, yuruyus yapman guzel tabikızlar yarım saat yürüdüm geldim iyi geldi ama cezamı çekeyim didimde yürüyüş ödül gibi oldu valla
Ama 1 tane dolma yemissin ogle yemegi niyetine nolurki, yuruyus yapman guzel tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?