Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

olsun tatlım tebrik ederim yinede 400 gram az değil senin kilon için böyle böyle gidecek

aylinim bir tane dolma yedim ya
Saram benim,niye bu kadar kafana takiyorsun bi tanem.Nefsini koreltmisin,nefis bu biseye benzemez.Mimarimiz da ne guzel yazmis.Arada olur boyle seyler.Hepimizin oluyor,olmasi da gayet normal.Insaniz biz makina yada robot degiliz askim.Stres yapma,kilo verimini engellersin bak.Anlastik mi Verdigin kilonun ve uzerinde guzel guzel suzulen pantolonunun tadini cikar tatlim

Aynen kız bu haftasonu full dikkat edicezz
Tamam mi
Dikkat eden etmeyeni

Olsun o kadarda kız kendine eziyet etme
Ne olcak 1 tanecik den hem de küçük
Dengelrsin bugun

İnşallah canım sende ikili rakamlara gel artık

Evet canım

Diyetisyene her hafta mı gideceksin? Eğer her cuma gideceksen onu baz alırız.

Yok kaptanim her hafta gidemiyebilurm canım evdekini baz alalım inşallah

Çok sevindim canım hayırlı olsun listene harfiyen uyarsan kilo vermemen imkansız birde suya ve spora dikkat bundan sonra daha bi sıkı takipteyim seni ona göre

kızlar yarım saat yürüdüm geldim iyi geldi ama cezamı çekeyim didimde yürüyüş ödül gibi oldu valla

Yaa pazarda fiyatlar uçmuş güya konserveler domates alacaktım ancak 1- 2 kilo alabilirim
1.25 bayramdan önce 1 düşsün dedim
Geçen hafta 1.85_2 civariydi haftaya düşer dedim bugün 3 TL olmuş
Derin dondurucu ya biber ve karniyariklik kışlık alabildim
Haftaya kozlemek için patlıcan almam gerek

Sağol canım çok haklısın bi yere kadar herşey ama ilk defa bir diyete bu kadar sadık kalıyorum ve sonuçlarınıda alıyorum ama işte sevdiğin şeylerin hergün gözünün önünde yapılıp yenmesi ve seninde kedinin ciğere baktığı gibi bakman bi yere kadar dayandı bugün evimde olsam yapmayacağım için yemeyecemde doğal olarak ama olsun toparlayacam ben stres yapıncada kilo gitmiyo bunuda yaşadım biliyorum

Hah şoyle iste.Benim saram bu işte

Geçti gitti evet canım yürüyüş iyi geldi üstüne üç fincan yeşil çay içtim bugün suyuda üç buçuğa çıkaracam inşallah yarın sabahki tartımı merak ediyorum

fiyatları hiç sorma dün marketten salça almaya gittim birbuçuk kilo salçanın fiyatı 30 lira olmuş şok oldum Allah yardımcımız olsun

ne yapayım kız kilo vermem lazım anne olmam lazım herşey bebeğim için ama arada nefsime yenik düşüyorum işte

Ayy olursun inşallah kuzum emeklerin Rabbimin de hoşuna giderde bebislerimiz gelir
Sonra buraya doğum sonrası kiloları vermek için gelirsin

Abla biz de şimdi semt semt domates ariyors. Eşime senin mesaji okudum. Antep e de gitsek ucuz domates yok dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…