- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Saram benim,niye bu kadar kafana takiyorsun bi tanem.Nefsini koreltmisin,nefis bu biseye benzemez.Mimarimiz da ne guzel yazmis.Arada olur boyle seyler.Hepimizin oluyor,olmasi da gayet normal.Insaniz biz makina yada robot degiliz askim.Stres yapma,kilo verimini engellersin bak.Anlastik miolsun tatlım tebrik ederim yinede 400 gram az değil senin kilon için böyle böyle gidecek
aylinim bir tane dolma yedim ya
Hah şoyle iste.Benim saram bu iştekızlar yarım saat yürüdüm geldim iyi geldi ama cezamı çekeyim didimde yürüyüş ödül gibi oldu valla
Küçük yerim bitane belkiBulgurlu yap
kızlar aylardan sonra ilk kez bu öğlende nefsime yenildim eve gittim biber dolması pişmiş ev mis gibi dolma kokuyor dayanamadım bir tane en küçüğünden yedimama kendime ceza verdim yarım saat yürüyüş yapacam şimdi kalorisine baktım zeytinyağlı bir tane küçük biber dolmasının kalorisi 123 kaloriymiş günlük 1100 kalori alıyorum zaten bunu aşmıyor ama yemeseydim iyiydide nefsimi körelttim bi daha kimbilir ne zaman yerim
Olsun o kadarda kız kendine eziyet etme
Ne olcak 1 tanecik den hem de küçük
Dengelrsin bugun
İnşallah canım sende ikili rakamlara gel artık
Diyetisyene her hafta mı gideceksin? Eğer her cuma gideceksen onu baz alırız.
Çok sevindim canım hayırlı olsun listene harfiyen uyarsan kilo vermemen imkansız birde suya ve spora dikkat bundan sonra daha bi sıkı takipteyim seni ona göre
kızlar yarım saat yürüdüm geldim iyi geldi ama cezamı çekeyim didimde yürüyüş ödül gibi oldu valla
evet canım dengeleyecem akşam
Saram benim,niye bu kadar kafana takiyorsun bi tanem.Nefsini koreltmisin,nefis bu biseye benzemez.Mimarimiz da ne guzel yazmis.Arada olur boyle seyler.Hepimizin oluyor,olmasi da gayet normal.Insaniz biz makina yada robot degiliz askim.Stres yapma,kilo verimini engellersin bak.Anlastik miVerdigin kilonun ve uzerinde guzel guzel suzulen pantolonunun tadini cikar tatlim
Hah şoyle iste.Benim saram bu işte
Evet canım
Yok kaptanim her hafta gidemiyebilurm canım evdekini baz alalım inşallah
Oyyy dolma yer spor yaparmış harikasın canim
Yaa pazarda fiyatlar uçmuş güya konserveler domates alacaktım ancak 1- 2 kilo alabilirim
1.25 bayramdan önce 1 düşsün dedim
Geçen hafta 1.85_2 civariydi haftaya düşer dedim bugün 3 TL olmuş
Derin dondurucu ya biber ve karniyariklik kışlık alabildim
Haftaya kozlemek için patlıcan almam gerek
fiyatları hiç sorma dün marketten salça almaya gittim birbuçuk kilo salçanın fiyatı 30 lira olmuş şok oldum Allah yardımcımız olsun
ne yapayım kız kilo vermem lazım anne olmam lazım herşey bebeğim için ama arada nefsime yenik düşüyorum işte
Ayy olursun inşallah kuzum emeklerin Rabbimin de hoşuna giderde bebislerimiz gelir
Sonra buraya doğum sonrası kiloları vermek için gelirsin
Abla biz de şimdi semt semt domates ariyors. Eşime senin mesaji okudum. Antep e de gitsek ucuz domates yok dedimYaa pazarda fiyatlar uçmuş güya konserveler domates alacaktım ancak 1- 2 kilo alabilirim
1.25 bayramdan önce 1 düşsün dedim
Geçen hafta 1.85_2 civariydi haftaya düşer dedim bugün 3 TL olmuş
Derin dondurucu ya biber ve karniyariklik kışlık alabildim
Haftaya kozlemek için patlıcan almam gerek
niye her hafta gitmiyosun uzakmı size
Abla biz de şimdi semt semt domates ariyors. Eşime senin mesaji okudum. Antep e de gitsek ucuz domates yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?