Abla biz de şimdi semt semt domates ariyors. Eşime senin mesaji okudum. Antep e de gitsek ucuz domates yok dedim
Bacı verdiğin kilolar boşa gidiyo geldiğinden bu yana listeye gireydin keşkeben çok yoruldum bügün parmağı oynatacak halim kalmadı biraz dinleneyim menü yazacam listelerede baktım sanırım 1. ciyiz.
Yok canım degilim yıllık izin kullanıyordum memurumKolay gelsin ogretmen misin canim
Hayırlı olsun Fatma sıkı tutarsan başarı kaçınılmaz ben zamanında listeye uyup bozmayarak sporsuz 5 ayda 28 kilo verdimKızlar diyetisyen e gittim
Çok sevindi çok şaşırdı Mayıs 15 ye gitmişim -11 .9 kilo gitmiş süpersin dedi 7 kilo yağdan gitmiş listemi aldım bugün kendine bir odul ver yarın listeni yap dedi kısır yiyeyimmi dedim ye dedi tekrar kan tahlili istedi sebze haftası yapicaz bu hafta haftaya cuma kontrolün var inşallah
Diyetisyen de 103.3 geldim tartı değişikliği olmasın diye kendi tartı kilomu bildirdim listem çok güzel
İnşallah @sara_28 m gibi eksiksiz uyarim
Canım bu yenik düşme degil bilinçli bir ufak ekleme hiçbişey olmaz zaten telafi etmissin yukarda yazdım 28 kiloyu verirken bazı günler kaçamak yaptım ama ertesi gün aynen devam ettim yine gitti kilolarne yapayım kız kilo vermem lazım anne olmam lazım herşey bebeğim için ama arada nefsime yenik düşüyorum işte
Ben de ben de
Bacı verdiğin kilolar boşa gidiyo geldiğinden bu yana listeye gireydin keşke
Yok vermem kilom durur mahcup olurum diye diye hedefe gelecen ha
He gönüllüsün yanidaha 6 7 kilo var bacım bide moni kaptanımdan bekledim seni listeye alıyımmı diye sormasını ama o teklif gelmedi
He gönüllüsün yani.
Sen hep yoğ diyince napsın ayşem.
daha 6 7 kilo var bacım bide moni kaptanımdan bekledim seni listeye alıyımmı diye sormasını ama o teklif gelmedi
Canım sen elinden geleni yapıyorsun.bana sormadıki hiç açıkçası bende biraz çekiniyorum verememde mahçup olurum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?