Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı olsun kuzum
Zayıflatcam seni kafaya koydum
Güzel menüler bekliyorum
Güzel menu veremiom pek abla da . Beni onemseyip bana güvenp listeye aldgin için teşekkür ederim . Tekrar. Ben listeye alınma hayalleri5 kurup kurup alınamayimca hiçkirrark aglayan biriyim sen beni uzmeden aliverdin çok sagol. Dogru anladim dimi kızlar ya ben listede yarisacam dimi cuma dan cumaya

Menü bildirm yapaayim daha ayrıntılı olanlarını p.tesiden sonra inşallah
Sabah 11.00
Yarım simit
1 dilim kadar ekmek
Peynir
2 haşlama yumurta
1 kk helva 2 kaşık çikolata
( regl krizler i basgosterio )

AkSam 18.00
2 tavuk pirzola
2 dilim patates
6 cigkofte yeşilliyeşillik le
Çay hurma ıle olur.
Spor yok su 2 lt

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo kilo verme işleri tartı yanlış mı tartı bilmiyorum ama bugün tartı 72. 9 u gosterdi

Aleyküm selam canım

Menün çok güzel canım benim ilk hafta menüme benziyor bununla kilo verirsin tatlım sadık kalarak uy olurmu

İnşallah canım
Cuma hem diyetisyen hem evdeki tartimi merak ediyorum

Yaa verom bak yine aynı listeyiz

Ooo ilk menü gelmiş cumaya da eksimiz gelirmis

Ay harika bir menü. Bu hafta tam uygula fatmam bakalım gidecek mi kilon.

Sen nu menü ile gayet guzel kilo veriyorsun verom tadını çıkar

Afiyet olsun canım çok güzel

Kuzumm

Hadi hayirlisi olsun Fatmam.Bugun diyet listene basladin cnm.Insallah Saram gibi listeye uyarak guzel kilolar vereceksin sende.Guveniyoruz sana

Bu günkü menim
Saat 11 de
Sahada yumurta
Bir dilim peynir
6 zeytin
Yarım domates salatalık

Akşam 20. 30 da
Fırında balık patates
Salata

3 litre su
Ikı saat yürüyüş
Sabah 11:00 den aksama kadar bisey yemeden nasil durdun Ezgicim.Tam 9,5 saat ac kalmisin.Keske ara yapsaydin

Sabah 11:00 den aksama kadar bisey yemeden nasil durdun Ezgicim.Tam 9,5 saat ac kalmisin.Keske ara yapsaydin
O arada 1 buçuk litre suyumu içtim ve yürüyüş yaptım onun için pek uzun gelmedi bana normalde bu kadarda geç yemem yemem ama bugün geç uyandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…