Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım benim ne güzel yazmışsın insanın Evet kisi yükseliyor yazdıklarını okuyunca

Teşekkürler canım benim bize bu sürecte en gerekli şey motivasyon ve enerji buradaki herkes ne yiyip yetmeyeceğini çok iyi biliyor ama sıkıntımız bunu istikrarlı olarak götürmek için gerekli enerji ve motivasyon inşallah enerji mız hep yükselir bizde bu yüklerden sağlıcakla kirtuluruz

Uyandım ama geri uyuyacam uyanır uyanmaz buraya bakmak adet oldu bende

Menimde suyumu içip kahvemi alıp ilk isim buraya bakmak oluyor

Antepia27 sende benim gibi uyanır uyanmaz tartılıyormusun bu sabah kilo vermişmisin

Yaa tartılırim aslında geldi bayağı limonlu su ve kahve içtim tartilmadim birazdan tartılırim aslında listemin nasıl etkilediğini merak ediyorum

fatmacım seni böyle mutlu ve motivasyonlu görmek çok mutlu etti beni maşallah
hep böyle ol gitsin tıkır tıkır kilolalar inşallah arkadaşım

Antepia27 sende benim gibi uyanır uyanmaz tartılıyormusun bu sabah kilo vermişmisin
bu tartılma konusuyla alakalı bir video izledim hani uzmanlar diyorya haftadada 1 tartılın danışanlarından birisi kilo alıp geliyormuş demişki hergün tartıl bakalım bir gün önce ne hata yaptıysan bulalım tartıya küsmeyin fazla çıktım diye hergün tartılın diyor. bende aynı fikirdeyim diyet listesi olmayan bizim gibi arkadaşlar vucuduna ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor kendisi bulabiliyor bu metodla.

Kahvaltı
2 kk peynir
Salatalık domates

Öğlen 15.30
Soya soslu tavuk
Az patates kızartması

Akşam yok

Yeşil çay içip uyuyaağım
Hiç ekmek yemedin mi. Sabah sadece peynir salata mi yedin . Aralarda hiç bitane bişi atmadin mi ağzına . Valla bravo yaa. Ama aç kalma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…