Canım benim ne güzel yazmışsın insanın Evet kisi yükseliyor yazdıklarını okuyunca
Uyandım ama geri uyuyacam uyanır uyanmaz buraya bakmak adet oldu bende
Antepia27 sende benim gibi uyanır uyanmaz tartılıyormusun bu sabah kilo vermişmisin
Menimde suyumu içip kahvemi alıp ilk isim buraya bakmak oluyor
Yaa tartılırim aslında geldi bayağı limonlu su ve kahve içtim tartilmadim birazdan tartılırim aslında listemin nasıl etkilediğini merak ediyorum
fatmacım seni böyle mutlu ve motivasyonlu görmek çok mutlu etti beni maşallahHafta sonu ya yine dükkanı men açayım herkesler uyuyor her halde
Ne yapıyoruz
1yarin p.tesi tartisi var
Pazar kahvaltısı ydi piknikti gezmeydi demiyor sağlıklı besleniyor iz
2havalar serinledi sularımızı atlamiyoruz
3enerjimizi yüksek tutup stres ten uzak duruyoruz
4aksama menü verip en az 30 dk spor yapıyoruz
Evet canlarım hepimizi yeni güne uyandıran Rabbimize şükürler olsun
Guzel bir hafta sonu dileğiyle
Hayırlı günler
Günaydınlar
Mutlu pazarlar
bu tartılma konusuyla alakalı bir video izledim hani uzmanlar diyorya haftadada 1 tartılın danışanlarından birisi kilo alıp geliyormuş demişki hergün tartıl bakalım bir gün önce ne hata yaptıysan bulalım tartıya küsmeyin fazla çıktım diye hergün tartılın diyor. bende aynı fikirdeyim diyet listesi olmayan bizim gibi arkadaşlar vucuduna ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor kendisi bulabiliyor bu metodla.Antepia27 sende benim gibi uyanır uyanmaz tartılıyormusun bu sabah kilo vermişmisin
Ayy yok öyle demeyin bu menu çakma menu oldu biraz eksiği varSen nu menü ile gayet guzel kilo veriyorsun verom tadını çıkar
Dimi dimi ablafatmacım seni böyle mutlu ve motivasyonlu görmek çok mutlu etti beni maşallah
hep böyle ol gitsin tıkır tıkır kilolalar inşallah arkadaşım
Hiç ekmek yemedin mi. Sabah sadece peynir salata mi yedin . Aralarda hiç bitane bişi atmadin mi ağzına . Valla bravo yaa. Ama aç kalma emiKahvaltı
2 kk peynir
Salatalık domates
Öğlen 15.30
Soya soslu tavuk
Az patates kızartması
Akşam yok
Yeşil çay içip uyuyaağım
Hiç,hiç ve hiç...Hiç ekmek yemedin mi. Sabah sadece peynir salata mi yedin . Aralarda hiç bitane bişi atmadin mi ağzına . Valla bravo yaa. Ama aç kalma emi
Hahahaha super bu kadin ya
keki yiyip akşam bişey yemiyomuş allah allahHahahaha super bu kadin ya
fatmacım seni böyle mutlu ve motivasyonlu görmek çok mutlu etti beni maşallah
hep böyle ol gitsin tıkır tıkır kilolalar inşallah arkadaşım
gelmiş geçmiş olsunO kadar canım sıkıldı ki dünden beri
1 kilo verdim zaten
Tek iyi yanı bu herhalde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?