Günaydın hayırlı sabahlar hanimlar
günaydın hayırlı pazarlar arkadaşlar rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa onu vermesi dileğiyle.....
bu tartılma konusuyla alakalı bir video izledim hani uzmanlar diyorya haftadada 1 tartılın danışanlarından birisi kilo alıp geliyormuş demişki hergün tartıl bakalım bir gün önce ne hata yaptıysan bulalım tartıya küsmeyin fazla çıktım diye hergün tartılın diyor. bende aynı fikirdeyim diyet listesi olmayan bizim gibi arkadaşlar vucuduna ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor kendisi bulabiliyor bu metodla.
Günaydın hayırlı sabahlar hanimlar
Günaydınnnn canım .....
Günaydın... fit olma yolunda azimle ilerleyen HATUNLAR
Katilacam canimGezegenim katilican mi yemek yarismasina?
Carsamba yapmayi dusunuyorumanam bakındım bakındım kimse yok bende uyuyum dedim uyuyamadım yaptınmı yemeğini gezegen bacım?
Benimde butun ev birbirine girmis durumda. Birakip kacasim var. Zaten kacacam, torunlari ozledim, bi gidip goruyum, kizima hosgeldin deyip dugune gidecemAbla bugün kahvaltıyı yapıp evden çıktık hasta ziyaretleri yaptık
Sonra hyris sezeryana girmiş acil
Kapı süsü yapacaktım eve geldim hemen onu yapmaya başladım
Bu arada kapilarim boyanıyor ev ayakta
Saat 2 de kapı süsü bitti bende yattim
Kapılar yarın devam
Çok yorgunum 11.000 kusur adım attım bugun
Enerjine hayranim. Ne su icebiliyorum (butun camlar kapilar acik, evde boyaci var) ne duzgun bisey yiyebiliyorum. Bir normale donseydimHafta sonu ya yine dükkanı men açayım herkesler uyuyor her halde
Ne yapıyoruz
1yarin p.tesi tartisi var
Pazar kahvaltısı ydi piknikti gezmeydi demiyor sağlıklı besleniyor iz
2havalar serinledi sularımızı atlamiyoruz
3enerjimizi yüksek tutup stres ten uzak duruyoruz
4aksama menü verip en az 30 dk spor yapıyoruz
Evet canlarım hepimizi yeni güne uyandıran Rabbimize şükürler olsun
Guzel bir hafta sonu dileğiyle
Hayırlı günler
Günaydınlar
Mutlu pazarlar
Katilacam canim
Enerjine hayranim. Ne su icebiliyorum (butun camlar kapilar acik, evde boyaci var) ne duzgun bisey yiyebiliyorum. Bir normale donseydim
Canim kek istedi
Dün vardı bizde çokda güzel olmuştu ama tadına dahi bakmadım canım istemedi mi istedi hemde çok ama yemediğin tadını bilmediğin bişey değil Sara dedim tadına bile bakmadım
işte bu tadını biliyoz
Yemek yarışmasına kapılıpKatilacam canim
Ne yapacaksın canım
Kendimi frenleme taktiğin canım tadını biliyorum diyorum geçiyor
Cuma yapmıştım kaçamak kaçamak dediğime bakma baya yedim. Şimdiden düzeltmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş bu aliskanligimi bırakmam gerek.Sarayca canım hafta sonu kaçamak yapmıyon demi menüde paylaşmadın bak hafta sonu kaçamak yapıp hafta içi detox yapmak zorunda kalıyon sakın yeme
Ooo ne güzel tebriklerDün kısır yememe rağmen bu sabah eksi gördüm tartıda moralim tavan yaptı kızlar çayımı limonlu içmeye başladım onun çok faydası oluyor bence sizede tavsiye ederim
Günaydınnnn canım .....
Günaydın... fit olma yolunda azimle ilerleyen HATUNLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?