Canim kek istedi
Cuma yapmıştım kaçamak kaçamak dediğime bakma baya yedim. Şimdiden düzeltmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş bu aliskanligimi bırakmam gerek.
Benim diyetisyenime kalsa, patates pilav , bulgur makarna yediriyorr ama 120 gramKızlar diyette bulgurlu yiyecekler örneğin bulgur pilavı yenirmi
Benim diyetisyenime kalsa, patates pilav , bulgur makarna yediriyorr ama 120 gram
Kızlar diyette bulgurlu yiyecekler örneğin bulgur pilavı yenirmi
Canım 2 gün öğleye diyetisyen min mercimekli bulgur pilavı verdi 6_7 kaşık ti yanılmıyorsam
Hmmmm anladım canım benimde canıma tak etti bulgur olsun yesem biraz[/QUOT\]
Canım şöyle istersen diyetisyen nine uygun bir öğün versin
Aynen öyle düzen önemli. Her acıdan düzenli olmalıyım.Canım aynen mende cuma yiyip küçük bir kaçamak ta değil
Sonra 5 gün aç gezdim 2 haftadır ama inşallah cumalarimida duzenlersen bu eziyet e gerek kalmaz
saraycam bunu yapma lütfen bir haftanı mahvediyorsun madem kaçamak yapacan yada günlük kaçamaklar bunlarda en sevdiğin bir şeyi ye bitane ye mesala dondurmamı istedin haftada birkere ama hem tatlı hem dondurma olmasın.Cuma yapmıştım kaçamak kaçamak dediğime bakma baya yedim. Şimdiden düzeltmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş bu aliskanligimi bırakmam gerek.
+ azonce 15 dkk oyun havalari actim oynadimMenum:
Sabah:
1 fincan kahve
2 bardak siyah cay
1kk peynir
1 haslanmis yumurta
Oglen:
2 yk menemen
5 kaşik salata
1 fincan kahve
Ara
1 fincan kahve
2 wasa kraker peynirli
Aksam
1 kase pirasa corba
3 kaşik turlu
Su
Son ara
Yogurt yicem
Toplam su 2 lt ictim yatana kadar 2 buvuga tamamlarim
Spor: 1 saat zumba
moni
gezegenfeza
aeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?