Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam ben de toplamda 88 kavanoz Menemen kışlık 4 kavanoz ezme .1 Bidon tursu yaptım. Bugün de evi temizledim malum yarin bakıcı gelecek . Isler hiç bitmio bilegim agrio. . Belim vs. Benim de en sevdgm saat şimdi. . Bebeler yedi uyudu. Oh miss. Çay zamanı

Maasallah hamarat hatunun
88 adet menemen haa

evet menümü yazayım
sabah9.00
tavada yumurta 1tane peynir kk 4zeytin domates biber yarım dilim ekmek
12.00
sütlü kahve şekeriz hindistan cevizi yağı
öğlen 14.00
5 badem keten tohumlu activa
akşam 18.00
salata ve güveç
2lt su yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş

Çiçek kızartması bir yemek kaşığı zeytinyağında kızartma tavasında kızarıyor çok hafif diyetisyenime söyledim olabilir dedi

Oooo eşinin desteği süper canım
Güveniyoruz sana

Maşallah buldun mu domates ne iyisini ne ucuzunu bulamadım pazarda
Ana haftaya enaz bı 5 kilo alıp derin dondurucu ya atayım İnşallah
Afiyetle yiyin canim

Sen hangi ara yedin
Hani kaçamak yokyu
Kandirikçi

Dikkat et ogun menü vermez işte o gündür yediği kendimden bilirim sarsycami

Öğleni geçiştirmişsin canım onun dışında güzel bir menü suyun ve sporun çok güzel

Öğleni geçiştirmişsin canım onun dışında güzel bir menü suyun ve sporun çok güzel
hafta sonu saatler karışıyor ben erken açıkıyorum oğlum kalkmamaış oluyor sadece hafta sonları kahvaltı edebiliyoruz onunla diyede bekledim yarın gidiyor zaten 4ay yok belki arada giderim görmeye bakalım . onun için saracım geçiştirmek zorunda kaldım öğleni ama badem tok tutuyor zaten saracım tavsiye ederim. hatta 15 badem bir öğün olarak yiyebiliyorsun .

Kızlar diyette bulgurlu yiyecekler örneğin bulgur pilavı yenirmi
Ekmek
Yok kaçamak yapmayı bile beceremiyorum ben. Sonuna kadar yiyorum.
Yarın 4 günlük beni bekliyor

Güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…