Ablam ben de toplamda 88 kavanoz Menemen kışlık 4 kavanoz ezme .1 Bidon tursu yaptım. Bugün de evi temizledim malum yarin bakıcı gelecek . Isler hiç bitmio bilegim agrio. . Belim vs. Benim de en sevdgm saat şimdi. . Bebeler yedi uyudu. Oh miss. Çay zamanıAyy günün en sevdiğim saati film saati kocam gelip TV almadan film izleyelim
Eskiden fıstık findif çekirdek yerdim gıdım çay içeyim bana iyi seyirler size kolay gelsin
Sabahtan beri oturma odasının yüzünü görmedim nerdeyse mutfakta işler bitmiyor maşallah
Süper sin. Yaaa maşallah. Hiç kilo alma emiHiç,hiç ve hiç...
Cuma yapmıştım kaçamak kaçamak dediğime bakma baya yedim. Şimdiden düzeltmeye çalışıyorum. Yavaş yavaş bu aliskanligimi bırakmam gerek.
Ablam ben de toplamda 88 kavanoz Menemen kışlık 4 kavanoz ezme .1 Bidon tursu yaptım. Bugün de evi temizledim malum yarin bakıcı gelecek . Isler hiç bitmio bilegim agrio. . Belim vs. Benim de en sevdgm saat şimdi. . Bebeler yedi uyudu. Oh miss. Çay zamanı
Canım limon k.biber kirmizk biber zencefil zerdeçal
Ama şimdi misafir likteyim ki
Canım okul hazırlıkları kış hazırlıkları çocuklar evin büyük temizliği çok yoğun um kuzum İnşallah ekimin 2 haftasına kadar duzenimi kurarim
CucÇikizartmadi menumde varmı bı o dikkatimi çekti onun dışında menü spor su super
Evet abla. Bugün noldu bilion mu . Marketteyiz. Canım böyle çılgınca ciss şeyler çekti bisküvi falan da. Aliyim mi yermisin dedim eşime . Bana dediki . Sen de hem takımdayim liste falan dion hem de....ben şok. Ben unutsam kocam unutturmaz aman abla sen de unutturma böyle . Sağol !!
Bu arada aburcubur aldım ama kontrollü yicem regli bugün başladı . Tatli cekio canım çok caynan
Ablam ben de toplamda 88 kavanoz Menemen kışlık 4 kavanoz ezme .1 Bidon tursu yaptım. Bugün de evi temizledim malum yarin bakıcı gelecek . Isler hiç bitmio bilegim agrio. . Belim vs. Benim de en sevdgm saat şimdi. . Bebeler yedi uyudu. Oh miss. Çay zamanı
Sen hangi ara yedin
Hani kaçamak yokyu
Kandirikçi
Çiçek kızartması bir yemek kaşığı zeytinyağında kızartma tavasında kızarıyor çok hafif diyetisyenime söyledim olabilir dedi
Ooo tamam ozaman canım afiyet olsun
evet menümü yazayım
sabah9.00
tavada yumurta 1tane peynir kk 4zeytin domates biber yarım dilim ekmek
12.00
sütlü kahve şekeriz hindistan cevizi yağı
öğlen 14.00
5 badem keten tohumlu activa
akşam 18.00
salata ve güveç
2lt su yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş
hafta sonu saatler karışıyor ben erken açıkıyorum oğlum kalkmamaış oluyor sadece hafta sonları kahvaltı edebiliyoruz onunla diyede bekledim yarın gidiyor zaten 4ay yokÖğleni geçiştirmişsin canım onun dışında güzel bir menü suyun ve sporun çok güzel
EkmekKızlar diyette bulgurlu yiyecekler örneğin bulgur pilavı yenirmi
Yok kaçamak yapmayı bile beceremiyorum ben. Sonuna kadar yiyorum.saraycam bunu yapma lütfen bir haftanı mahvediyorsun madem kaçamak yapacan yada günlük kaçamaklar bunlarda en sevdiğin bir şeyi ye bitane ye mesala dondurmamı istedin haftada birkere ama hem tatlı hem dondurma olmasın.
Haftasonu fena değil cuma kötüydü canım kankimSen hangi ara yedin
Hani kaçamak yokyu
Kandirikçi
Güldürdün beniOooo eşinin desteği süper canım
Güveniyoruz sana
Maşallah buldun mu domates ne iyisini ne ucuzunu bulamadım pazarda
Ana haftaya enaz bı 5 kilo alıp derin dondurucu ya atayım İnşallah
Afiyetle yiyin canim
Dikkat et ogun menü vermez işte o gündür yediği kendimden bilirim sarsycami
Menü
Sabah
Omlet
Peynir
Salata
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Akşam
Çorba
2 köfte
2 kaşık pilav
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Canım sen yapsan menü yorumunu. Kaptan ve Kızlar müsait değıl sanırım.menüleri yazıyoz ama kimse yorum yapmıyorbu arada menü veren zaten hep aynı kişiler bak hafta sonu herkes kaçıyor menü yazmıyor.
Evet canim kahvaltı geç oldu. Ah akşam daha neler yiyecektik de tuttum kendimiÖğle yok akşamda pilav olmamış canım
Saracim cicek dedigin,kabak cicegimi.Hani dolmasi da yapilir ondan mi diye merak ettimÇiçek kızartması bir yemek kaşığı zeytinyağında kızartma tavasında kızarıyor çok hafif diyetisyenime söyledim olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?