Menü
Sabah
Omlet
Peynir
Salata
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Akşam
Çorba
2 köfte
2 kaşık pilav
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Evet canim kahvaltı geç oldu. Ah akşam daha neler yiyecektik de tuttum kendimi
gamzecim ben yağlı salçalı acılı yemekleri çok severim ve genelde yemeklerim salçalı ve acı olur evdekilerde yazık bana ayak uydurdu hatta bazen acı değilse beğenmiyolar ki eşim kardenizli kardenizliler acılı salçalı yemek yemezler çoğu. yağa gelince önceden bitkisel yağ kullanıyordum 3 sene önce diyet yaptım 20 kilo verdim bu arada kolsstrolümde yüksek hiç düşmez zeytin yağ kullanamaya başladım baktımki 1 kaşık zeytinyağla gayet güzel yemek oluyor çünkü yoğunluğu fazla bitkisel yağlara göre.Bı yemek kaşığı yağ ile mı yapiyon caniii
Anam bizim herif tefeee koyar benii
Gercektende menu verenler sayili yasemincim.Yarin teker teker dokulurler,detoks yapanlar da cikar.Bizde yeni yuruyusten geldik.1 saat yurumusuz
Sabah : 1 yumurta
1 kk suzme peynir
1 galeta domates biber
Ogle : Etli patlican yemegi
3 kasik bulgur pilavi
Salata
Ara : 3 tane murdum erigi
1 cay bardagi sut
Aksam : Semizotu+ yogurt
Su : 2 lt oldu sonunda.Midem sanki akvaryum oldu yahuu
Spor : 1 saat tempolu yuruyus
300 ip atlama
Evde 3568 adim
Ben bulamadim cnm.Nerden bakiyorsun.Yemek yarismalari kk diye girdim ramazandaki iftar yarismasi ciktiMerakla bekliyorum yemek bölümünde takip ediyorum çok leziz yemekler var gördünmü canım
Tsk ederim Gamzem.Hafta sonu kacamak yapinca hafta ici emekler bosa gidiyorMenüde sporda çok güzel canimm
gamzecim ben yağlı salçalı acılı yemekleri çok severim ve genelde yemeklerim salçalı ve acı olur evdekilerde yazık bana ayak uydurdu hatta bazen acı değilse beğenmiyolar ki eşim kardenizli kardenizliler acılı salçalı yemek yemezler çoğu. yağa gelince önceden bitkisel yağ kullanıyordum 3 sene önce diyet yaptım 20 kilo verdim bu arada kolsstrolümde yüksek hiç düşmez zeytin yağ kullanamaya başladım baktımki 1 kaşık zeytinyağla gayet güzel yemek oluyor çünkü yoğunluğu fazla bitkisel yağlara göre.
Evet canim kahvaltı geç oldu. Ah akşam daha neler yiyecektik de tuttum kendimi
Evet gordum,Merakla bekliyorum yemek bölümünde takip ediyorum çok leziz yemekler var gördünmü canım
Az daha uzat o diliii koparcam az kaldı
gamzecim ben yağlı salçalı acılı yemekleri çok severim ve genelde yemeklerim salçalı ve acı olur evdekilerde yazık bana ayak uydurdu hatta bazen acı değilse beğenmiyolar ki eşim kardenizli kardenizliler acılı salçalı yemek yemezler çoğu. yağa gelince önceden bitkisel yağ kullanıyordum 3 sene önce diyet yaptım 20 kilo verdim bu arada kolsstrolümde yüksek hiç düşmez zeytin yağ kullanamaya başladım baktımki 1 kaşık zeytinyağla gayet güzel yemek oluyor çünkü yoğunluğu fazla bitkisel yağlara göre.
Gezegencim dugunden geldi.Evet gordum,senide gordum
Bende valla, cok seviyorum burayi ve sizlericok tatlisiniz yaww.Terapi sitesi gibi.Cok guluyorum
kesinlikle zeytinyağa alışınca başka yağ kullanmak istemiyor insan bende önceden kokuyor diye çok tepkili yaklaşırdım ama kullanmaya başlayınca anlıyorsunki çok daha az yağla yemek yapıyorsun ve daha sağlıklı.Bende salçalı baharatlı yağlı yemek severim ama eşim kardenizli olduğu için salçalı baharatlı sevmezdi ama alıştı artık yağa gelince bende diyetisyenimin tavsiyesiyle zeytinyağına geçiş yaptım keşke daha önceden geçseymişim hem çok hafif hem daha lezzetli
Yeme yeme bitanesi
kesinlikle zeytinyağa alışınca başka yağ kullanmak istemiyor insan bende önceden kokuyor diye çok tepkili yaklaşırdım ama kullanmaya başlayınca anlıyorsunki çok daha az yağla yemek yapıyorsun ve daha sağlıklı.
Evet, konser gibi dugundu. Takiya kadar oyun filan yoktu, takidan sonra oynamaya basladilar, biz kalktikGezegencim dugunden geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?