Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bı yemek kaşığı yağ ile mı yapiyon caniii

Anam bizim herif tefeee koyar benii
gamzecim ben yağlı salçalı acılı yemekleri çok severim ve genelde yemeklerim salçalı ve acı olur evdekilerde yazık bana ayak uydurdu hatta bazen acı değilse beğenmiyolar ki eşim kardenizli kardenizliler acılı salçalı yemek yemezler çoğu. yağa gelince önceden bitkisel yağ kullanıyordum 3 sene önce diyet yaptım 20 kilo verdim bu arada kolsstrolümde yüksek hiç düşmez zeytin yağ kullanamaya başladım baktımki 1 kaşık zeytinyağla gayet güzel yemek oluyor çünkü yoğunluğu fazla bitkisel yağlara göre.

Menüde sporda çok güzel canimm

Bende salçalı baharatlı yağlı yemek severim ama eşim kardenizli olduğu için salçalı baharatlı sevmezdi ama alıştı artık yağa gelince bende diyetisyenimin tavsiyesiyle zeytinyağına geçiş yaptım keşke daha önceden geçseymişim hem çok hafif hem daha lezzetli

Evet canim kahvaltı geç oldu. Ah akşam daha neler yiyecektik de tuttum kendimi

Yeme yeme bitanesi

Bende yapabilsem keşke
Eşim z.yagi sevmiyor kokusu
Yemeklerde kokusu falan.istemez kesin
Benim esim giresunli bayılır salçalı yemeklere

kesinlikle zeytinyağa alışınca başka yağ kullanmak istemiyor insan bende önceden kokuyor diye çok tepkili yaklaşırdım ama kullanmaya başlayınca anlıyorsunki çok daha az yağla yemek yapıyorsun ve daha sağlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…