Menü
Sabah
Omlet
Peynir
Salata
Ara
Yarım haşlanmış mısır
Akşam
Çorba
2 köfte
2 kaşık pilav
Salata
Su 2 lt
Spor yok
Saracim cicek dedigin,kabak cicegimi.Hani dolmasi da yapilir ondan mi diye merak ettim
Aslında akşam sadece çorba yiyecektim. Neye niyet neye kısmet. Çok sağol canım. Menü güzel değil biliyorum yine de paylaşayım dedim.yapayım bitanem gene ekmek üzerinden girecem takımdakiler diyecekki bu kadın ekmeğe takmış saraycam öğleden itibaren 4dilim ekmek yemişsin
2mısır
1çorba
1pilav
tabiki 4dilim ekmek çok değil gün içinde ama yediklerini bilirsen daha kolay kilo verirsin . bugünki menün senin için perfect
hafta sonu saatler karışıyor ben erken açıkıyorum oğlum kalkmamaış oluyor sadece hafta sonları kahvaltı edebiliyoruz onunla diyede bekledim yarın gidiyor zaten 4ay yokbelki arada giderim görmeye bakalım . onun için saracım geçiştirmek zorunda kaldım öğleni ama badem tok tutuyor zaten saracım tavsiye ederim. hatta 15 badem bir öğün olarak yiyebiliyorsun .
sara şu sarı sarı açan çiçeklermi burda yapmıyolar onu hiç yemedim ama merakta ettim açıkçası hatta canım diple istiyor ama piriç olduğu için yiyemiyorum.Kabak çiçeği dolmasını da çok severim ama bu çiçek kara lahananın çiçeği çiçekler daha açmadan yeşil goncayken toplanıp yıkanıp doğranıyo haşlandıktan sonra suyunu sıkıp tuzunu iki yumurta kırıp bir yemek kaşığı zeytinyağıyla kızartma tavasında arkalı önlü kızartıyorsun pasta gibi dilimleyip servis ediyorsun Karadenize özgü bir yemek çeşidi ama çok lezzetlibunu misafirlerine de kekin yanına yapabilirsin
Mantarli er yemegiNe yapacaksın canım
Gercektende menu verenler sayili yasemincim.Yarin teker teker dokulurler,detoks yapanlar da cikar.Bizde yeni yuruyusten geldik.1 saat yurumusuzmenüleri yazıyoz ama kimse yorum yapmıyorbu arada menü veren zaten hep aynı kişiler bak hafta sonu herkes kaçıyor menü yazmıyor.
menü kötü değil saraycam ama pilav yerine 5 köfte salata yeseydin yanında ayran süper bir öğün olurdu.Aslında akşam sadece çorba yiyecektim. Neye niyet neye kısmet. Çok sağol canım. Menü güzel değil biliyorum yine de paylaşayım dedim.
Helal olsun, 2 gundur aci badem kurabiyesine kafayi taktimDün vardı bizde çokda güzel olmuştu ama tadına dahi bakmadım canım istemedi mi istedi hemde çok ama yemediğin tadını bilmediğin bişey değil Sara dedim tadına bile bakmadım
evet menümü yazayım
sabah9.00
tavada yumurta 1tane peynir kk 4zeytin domates biber yarım dilim ekmek
12.00
sütlü kahve şekeriz hindistan cevizi yağı
öğlen 14.00
5 badem keten tohumlu activa
akşam 18.00
salata ve güveç
2lt su yarım saat yürüyüş bandında yürüyüş
Yemek yarışmasına kapılıp
diyeti ihmal etme
Nerde bu post bende takip edeyim sizi
Aynen oyle bazı şeyler farkı tadını bildiğimiz
Onların hiç tadına bakmamak lazım
Yoksa sonu gelmiyor
sara şu sarı sarı açan çiçeklermi burda yapmıyolar onu hiç yemedim ama merakta ettim açıkçası hatta canım diple istiyor ama piriç olduğu için yiyemiyorum.
teşekkürler gamzecim et olduğu için yağ koymam yemeklere et yoksada 1 kaşık zeytinyağıyla yapıyorum yemekleri tabi bazen kaçıyor herzaman olmasada.Böyle güzel menüye yorum yapılmaz mı
Senun kadar anlamiyorum ama
Menü süper bacım oglenden.aksama güzel bı geçiş yapıp erken saatte bitirmissin olayı
Güveç yağlı değildir umarım.
Yatana kadar 500ml daha
su içersen süpersin sennnn
Mantarli er yemegi
Simdiden Allah kavustursun canim.Sen nerde yasiyorsun o nereye gidiyorhafta sonu saatler karışıyor ben erken açıkıyorum oğlum kalkmamaış oluyor sadece hafta sonları kahvaltı edebiliyoruz onunla diyede bekledim yarın gidiyor zaten 4ay yokbelki arada giderim görmeye bakalım . onun için saracım geçiştirmek zorunda kaldım öğleni ama badem tok tutuyor zaten saracım tavsiye ederim. hatta 15 badem bir öğün olarak yiyebiliyorsun .
teşekkürler gamzecim et olduğu için yağ koymam yemeklere et yoksada 1 kaşık zeytinyağıyla yapıyorum yemekleri tabi bazen kaçıyor herzaman olmasada.
teşekkürler gamzecim et olduğu için yağ koymam yemeklere et yoksada 1 kaşık zeytinyağıyla yapıyorum yemekleri tabi bazen kaçıyor herzaman olmasada.
Ben varim istersenKimse yokmiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?