Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü

Sabah
Omlet
Peynir
Salata

Ara
Yarım haşlanmış mısır

Akşam
Çorba
2 köfte
2 kaşık pilav
Salata

Su 2 lt

Spor yok
yapayım bitanem gene ekmek üzerinden girecem takımdakiler diyecekki bu kadın ekmeğe takmış saraycam öğleden itibaren 4dilim ekmek yemişsin
2mısır
1çorba
1pilav
tabiki 4dilim ekmek çok değil gün içinde ama yediklerini bilirsen daha kolay kilo verirsin . bugünki menün senin için perfect

Saracim cicek dedigin,kabak cicegimi.Hani dolmasi da yapilir ondan mi diye merak ettim

Kabak çiçeği dolmasını da çok severim ama bu çiçek kara lahananın çiçeği çiçekler daha açmadan yeşil goncayken toplanıp yıkanıp doğranıyo haşlandıktan sonra suyunu sıkıp tuzunu iki yumurta kırıp bir yemek kaşığı zeytinyağıyla kızartma tavasında arkalı önlü kızartıyorsun pasta gibi dilimleyip servis ediyorsun Karadenize özgü bir yemek çeşidi ama çok lezzetli bunu misafirlerine de kekin yanına yapabilirsin

Aslında akşam sadece çorba yiyecektim. Neye niyet neye kısmet. Çok sağol canım. Menü güzel değil biliyorum yine de paylaşayım dedim.

Anladım canım evlat sözkonusu olunca akan sular durur
Bademin tok tuttuğunu biliyorum canım 6-7 tanesi bile yetiyor bana

sara şu sarı sarı açan çiçeklermi burda yapmıyolar onu hiç yemedim ama merakta ettim açıkçası hatta canım diple istiyor ama piriç olduğu için yiyemiyorum.

menüleri yazıyoz ama kimse yorum yapmıyor bu arada menü veren zaten hep aynı kişiler bak hafta sonu herkes kaçıyor menü yazmıyor.
Gercektende menu verenler sayili yasemincim.Yarin teker teker dokulurler,detoks yapanlar da cikar.Bizde yeni yuruyusten geldik.1 saat yurumusuz

Sabah : 1 yumurta
1 kk suzme peynir
1 galeta domates biber

Ogle : Etli patlican yemegi
3 kasik bulgur pilavi
Salata

Ara : 3 tane murdum erigi
1 cay bardagi sut

Aksam : Semizotu+ yogurt
Su : 2 lt oldu sonunda.Midem sanki akvaryum oldu yahuu
Spor : 1 saat tempolu yuruyus
300 ip atlama
Evde 3568 adim

Dün vardı bizde çokda güzel olmuştu ama tadına dahi bakmadım canım istemedi mi istedi hemde çok ama yemediğin tadını bilmediğin bişey değil Sara dedim tadına bile bakmadım
Helal olsun, 2 gundur aci badem kurabiyesine kafayi taktim

Böyle güzel menüye yorum yapılmaz mı
Senun kadar anlamiyorum ama
Menü süper bacım oglenden.aksama güzel bı geçiş yapıp erken saatte bitirmissin olayı

Güveç yağlı değildir umarım.
Yatana kadar 500ml daha
su içersen süpersin sennnn

sara şu sarı sarı açan çiçeklermi burda yapmıyolar onu hiç yemedim ama merakta ettim açıkçası hatta canım diple istiyor ama piriç olduğu için yiyemiyorum.

Sarı sarı açmadan toplanıyor sarı çiçekleri açınca yenmiyor canım

Dibleye gelince bulgurlu yap hatta içine pırasa ve havuç da kat çok leziz oluyor ben öyle daha çok seviyorum fasulye diblesi pirinçli güzel oluyor

teşekkürler gamzecim et olduğu için yağ koymam yemeklere et yoksada 1 kaşık zeytinyağıyla yapıyorum yemekleri tabi bazen kaçıyor herzaman olmasada.

Simdiden Allah kavustursun canim.Sen nerde yasiyorsun o nereye gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…