teklifine çok mutlu oldum moniçok teşekkür ederim. gelmek isterim tabi
Hoşgeldin o halde kuzum
Ayy kızlarda çok sevinecekler
o zaman izninizle ilk menümü yazayım takıma. diyet moduna yeni giriyorum şimdilerdeinşallah sizin ve 90 lar topiğimdeki arkadaşlarımın desteğiyle artık sonunda kilo vereceğim
2. Ögünün olmamış gamzeMenüü
Sabah
1 az yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen akşam bir oldu gibi
1 kepçe mercimek çorbası
5 6 tane beyaz lahana sarması
1 kase yoğurt
Ne kadar su içtim bilmiyorum
Karışık bi gundu bugün
Saracım menün yine harika 10 tam puan canım
Kilom durdu demişsin hiç sorun etme her hafta derece yapacak değilsin ya elbet dinlenecek bünyen sonra tekrar patır patır gidecek inşallah
Liste liste liste fatmaKızlar bugün öğlen öğünümde mercimekli bulgur pilavı vardı normal yedim sonra dayanamadım listem dışında ekmek pilav yedim Offf ya
Kusura bakmayın inşallah toparlarim yoksa cuma buraya ve diyetisyen ine
Ne yüzle kilo bildirurim
İnşallah canım patır patır gitsin kilolar senin puan vermeni özlemişim biliyonmu
Özlem bacım akşamki 1 tb mercimek çok olmuş ama kahvaltıda ekmek yok dengelemişdin diye düşünüyorum , lakin bir dahaki e akşama karbon koyma gün içinde yeiyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
17.09.2018 pazartesi
08.00; 2 yumurtalı beyaz peynirli omlet
1 kk süzme peynir
4 zeytin
domates,salatalık
13.00; ton balıklı salata
2 kaşık yeşil mercimek
Bir elma,1 mandalina
18.00; 1 tabak yoğurtlu kabak
1 tabak yeşil mercimek
Su; 2 litre
Spor yok
bugün okullar açıldı tüm öğrenci,eğitimci ve ailelere başarı ve kolaylıklar diliyorum
Iyi akşamlar hanımlar
4 günün 1. Günü
Sabah 2 yumurta
Öğlen ton balığı
Akşam salata yoğurt çok az Kuru yemiş
Tabiki uyamadım
Yoğunluktan bunları yemem bile mucize.
gamze21 Kankim okul işleri nasıl gidiyor
Bitir şu işleri artık bacım bak sopanı özlemiş herkesTebrik ederim canım
Özlem bacım akşamki 1 tb mercimek çok olmuş ama kahvaltıda ekmek yok dengelemişdin diye düşünüyorum , lakin bir dahaki e akşama karbon koyma gün içinde ye
Puanın 8,5 1 spordan bucukta akşam mercimekten kırdım
Yürüdüysen puanın 10 yaseminim , çok dengeli ve miktarda gayet iyi besleniyorsun yakındır 6 lı rakamlarbu arada menümü yazayım eltime gideyim kız gidecek hafta sonu gidemedim belki yazamam
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates ve maydonoz ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.15
yarım tabak nohut yemeği ve cacık
ara
sütlü kahve
akşam mücver yanlız yağda değil tavada krep gibi ve un yerine yulaf kepeği 1 kaşık yanında yoğurt
2lt su spor inş erken dönersem yürüyecem
Güzel haber şu an sabahki kilom ile aynıyım. Umarım sabah artılar temizlenmiş olur
Arkadaş kaç aydır burdayım bi doyuramadık seniAçım, canım neler neler istiyor
Olur saracımhmmmm peki çimlendirmeden haşlayıp salatasını yapsam olurmu ilk kez deneyeceğim için pek bilmiyorum
Yok yarım kaldı yarın inşallah sos ve menemende sıra . Bugun turşu patlıcan ,fasulye, salça halloldu
takılmassam inşallah bacım 300 500 2 3 aya hefede ulaşabilirim inş.Yürüdüysen puanın 10 yaseminim , çok dengeli ve miktarda gayet iyi besleniyorsun yakındır 6 lı rakamlar
Hoşgeldin kokoş hanımBeni de listeye ekler misinmoni cim ... 17.09.2018 pazartesi 59.5 kg ile yarışmaya başlıyorum kaptanım Kolay gele !!!
Aylincim senin modun niye düşük kilo gitmiyor diye sıkıntımı ediyon yoksa kendineBugun bende sabitim monicim.73.Şu duraklama donemimi bi atlatsaydim.Hedefim yine bireysel de 1. Lik insallah tabii
2. Ögünün olmamış gamze
Dolma , mercimeksalata yiyeydin bari ...
Sporda yok , bugun sopalık seni seçtim pikaçuuu
Puanın 7
kışın menemen yemeye gelecem bacımYok yarım kaldı yarın inşallah sos ve menemende sıra . Bugun turşu patlıcan ,fasulye, salça halloldu
İnş. Rabbım güle güle afiyetle beraber e yemeyi nasip etsin inşallah . Kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?