- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Hadi sanada kolay gele kokoscumBeni de listeye ekler misinmoni cim ... 17.09.2018 pazartesi 59.5 kg ile yarışmaya başlıyorum kaptanım Kolay gele !!!
Saraycam salatanin ton balikli olmasi sart mi tatlim.Normal salata yesek olmaz mi4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
Bende cok begendim denesek mi acaba2-2,5 kişiye göre değişiyor.
Su tam spor yapmadım.Okadar kusur kadı kızındada olur saraycam
9 puan canım
Su ve varsa sporun lütfen .
Suyunu tam sayarak puan verdim
Kankitom bişey yememissin..
Ne iş yapıyorsun canım unuttum
Ben biraz balık hafizayim da
İlk gun göre iydi
Yani şimdi herkes oyun oynuyir
İstediği gibi takılıyor .kural yok
Oryantasyon bitince ne olcak bilmiyorum
Bu saate böyle ise sabaha daha az çıkarsın
Aslında harfiyen uymak lazım. Ben öğlen yoğurt ve salata yiyemedim. Is yerinde ton balığım vardı onu yedim. Eve geldim öğlen ama çocuklara yemek hazırladım. Zar zor çıktık evden.Saraycam salatanin ton balikli olmasi sart mi tatlim.Normal salata yesek olmaz mi
Henüz dönmedim canımcımAyşem döndünmü yuvana ?
Canım artık döndüysen menü takibi yapabilirmisin menüler eksik geliyor sanırım
Ben bu gün başladım ama tam uyamadım. Yarın tam olarak uymaya çalışacağım.Bende cok begendim denesek mi acaba
inşallah saraycam kısmetse varsa inşllah gelmek seni görmek çok isterim .Buraya da gel
Benim de bi diyetim vardi.5 ayda 30 kilo vermistim.Saraycamin diyetini okuyunca aklima geldi.4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
Bende isterim canım. Burası arhavi nin az büyüğü güzel aslında çok benzetiyorum. Mavi ve yeşil. Ama ablamlara sorarsan en güzel günleri arhavi de geçmiş çok sevmişler orayıinşallah saraycam kısmetse varsa inşllah gelmek seni görmek çok isterim .
Merakla bekliyorum sarambende bugüne zeytinyağlı bamya yemeği yaptım öğle ve akşama sadece bamya ve yoğurt yiyecem yarın diyetisyen günüm bakalım sonuç ne olacak
5 te 5 diyeti. Onu hic yapmadim. Ilerleyen zamanda bi denesek miBenim de bi diyetim vardi.5 ayda 30 kilo vermistim.Saraycamin diyetini okuyunca aklima geldi.
1. Gun sadece yogurt
2.Gun haslanmis patates
3.Et ,kofte,tavuk ama gun boyu sedece biri yenicek
4.Gun Sebze yemegi.Gun boyu aynisi yenicek
5. Gun Meyve.Yine gun boyu tek cesit meyve
Bu diyetin adi hostes diyeti.Gercekten de hosteslerden alinmis bir diyet.5 gunde 5 kilo verdiriyor.Ben hep 4 kilo verdim cunku 3.gunde yada 4. Gunde hep degisiklik yaptim.Evde olmayinca degistirmek zorunda kalmistim
Tamam abla. Haklısın . Ya bi de nasılsa kendime bi acıma hali . Hadi bi keyif yapalım modu oluo. Bebeler yatıp da uzaninca ben . Sonra yemekte buluyorum mutlulugu. Bugünknu yaziyim . TaBi gene saçmayimgün boyu karnını iyi doyurmAdıgından akşam saldırmışsın ...
Suyunu sporunuda yaz beni etiketle.
Puanın 7
Aci badem kurabiyen bitti mi bacimAçım, canım neler neler istiyor
Ben ilk diyet serüveni ne bu 5 te 5 le atilmistim. Biktirma metodu var bence . Ben sevmemistim
Menuye bak bee masallah.Hele mucver tarifine ne demelibu arada menümü yazayım eltime gideyim kız gidecek hafta sonu gidemedim belki yazamam
sabah7.30
1yumurta kk peynir 5 zeytin domates ve maydonoz ve yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.15
yarım tabak nohut yemeği ve cacık
ara
sütlü kahve
akşam mücver yanlız yağda değil tavada krep gibi ve un yerine yulaf kepeği 1 kaşık yanında yoğurt
2lt su spor inş erken dönersem yürüyecem
Yok bana göre değil. Zaten bana göre olsaydı yapardım çoktan. Ama çok zorlanırsam belki yaparım. Açık kapı bırakayımBen ilk diyet serüveni ne bu 5 te 5 le atilmistim. Biktirma metodu var bence . Ben sevmemistim
Mucveri ne yapsin o hele birde krep gibi yapmiin bide yulaf kepegiyle yapmisin.Yasemincim sen ona aci badem kurabiyesi yap.Yada pestil olsa daha iyi olur ozlemistir degel sanada yapayım mücver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?