Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Saraycam salatanin ton balikli olmasi sart mi tatlim.Normal salata yesek olmaz mi

Okadar kusur kadı kızındada olur saraycam

9 puan canım

Su ve varsa sporun lütfen .
Suyunu tam sayarak puan verdim
Su tam spor yapmadım.

Kamuda çalışıyorum kankim

Benim kızım alıştı. Öğlenleri alacaktım baktım tüm çocuklar çıkarmış beslenme. Bundan sonra bende beslenme koyarım. Oğlum öğlenci masallah diyeyim gün içerisinde aranmadım. Demek ki alıştı. Inşallah sorunsuz devam eder.

Bu saate böyle ise sabaha daha az çıkarsın

Az cikayim ya 64.2 cikayim lütfen lütfen

Saraycam salatanin ton balikli olmasi sart mi tatlim.Normal salata yesek olmaz mi
Aslında harfiyen uymak lazım. Ben öğlen yoğurt ve salata yiyemedim. Is yerinde ton balığım vardı onu yedim. Eve geldim öğlen ama çocuklara yemek hazırladım. Zar zor çıktık evden.

Ayrıca 3 lt su 2 bardak yeşil çay ve öğün arası 5 saat olacak. Eğer yapmak istersen harfiyen uzmanı tavsiye edeceğim.

Benim de bi diyetim vardi.5 ayda 30 kilo vermistim.Saraycamin diyetini okuyunca aklima geldi.
1. Gun sadece yogurt
2.Gun haslanmis patates
3.Et ,kofte,tavuk ama gun boyu sedece biri yenicek
4.Gun Sebze yemegi.Gun boyu aynisi yenicek
5. Gun Meyve.Yine gun boyu tek cesit meyve
Bu diyetin adi hostes diyeti.Gercekten de hosteslerden alinmis bir diyet.5 gunde 5 kilo verdiriyor.Ben hep 4 kilo verdim cunku 3.gunde yada 4. Gunde hep degisiklik yaptim.Evde olmayinca degistirmek zorunda kalmistim

inşallah saraycam kısmetse varsa inşllah gelmek seni görmek çok isterim .
Bende isterim canım. Burası arhavi nin az büyüğü güzel aslında çok benzetiyorum. Mavi ve yeşil. Ama ablamlara sorarsan en güzel günleri arhavi de geçmiş çok sevmişler orayı

Bir gün nasip olursa gelme ihtimalimiz var. Komşu oğlu evlenirse sözümüz var. Onlarla hala görüşüyoruz 2 defa geldiler buraya. Orası benim için çok özel. 2 yavrum orada doğdu

5 te 5 diyeti. Onu hic yapmadim. Ilerleyen zamanda bi denesek mi

yasom7272 geberecek beni.

gün boyu karnını iyi doyurmAdıgından akşam saldırmışsın ...
Suyunu sporunuda yaz beni etiketle.
Puanın 7
Tamam abla. Haklısın . Ya bi de nasılsa kendime bi acıma hali . Hadi bi keyif yapalım modu oluo. Bebeler yatıp da uzaninca ben . Sonra yemekte buluyorum mutlulugu. Bugünknu yaziyim . TaBi gene saçmayim

Menuye bak bee masallah.Hele mucver tarifine ne demeli
10 puan veriyorum.Hep aeben mi vericek bugun de ben vereyim.Ama bugun kendime 1 veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…