Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok yarım kaldı yarın inşallah sos ve menemende sıra . Bugun turşu patlıcan ,fasulye, salça halloldu
İnş. Rabbım güle güle afiyetle beraber e yemeyi nasip etsin inşallah . Kimbilir

Ellerine sağlık canım güle güle sağlıkla mutlulukla huzurla yiyin yaptıklarınızı
Kimbilir belki bir gün biyerlerde karşılaşırız

gün boyu karnını iyi doyurmAdıgından akşam saldırmışsın ...
Suyunu sporunuda yaz beni etiketle.
Puanın 7

Ne yiyip içiyorsunuz da gidiyor peki bu kilolar ben acayip sabırsız biriyim ve her defasında diyet maceralarım hüsranla sonuçlanıyor... Bu sefer karalıyım, sizlerin de yardımıyla olacak alimallah
Kokoş hanımcım gün sonunda menü bildiri zorunlu canım . Ayrıca pazartesi ve cuma ları kilo bildirimide zorunlu ...

Yaa canım bugün sabahtan beri enerji m çok düşük
Ve stres ve yemek
İnşallah kaptanim yarın devam

Canım pilavı yedin yedin ekmek yenirmi bari bol su iç ve biraz olsun yürüyüş yap yağa dönüşmeden gitsin yediklerin

Canım tam bir ekmek bağımlısıydim gece uykudan uyanır peynir ekmek ve evde ne varsa yerdim
Stres le baş edemedim ve yine karbon çukuruna attım inşallah telafi ederim

Hoşgeldin o halde kuzum
Ayy kızlarda çok sevinecekler

Aaaaa fulyamm hoşgeldin canım
Ne iyi ettin de geldin

Süpersin canim

Ayyy canım inan suçlu bir cicuç gibi saklanacak yer arıyorum
Ne yapalım oldu inşallah birdaha olmaz

İmdatttt
Bırak benii yaaa gelir gelmez yapma
Daha menüler hepsi gelemedi .belki beni seçmezdinkiii

Biliyorum canım dolmalar hiç olmadı zatiii fazla çıkmasam bari yarın
Hafta sonu iyi kilo vermişin cozutma verdiğin kiloya güvenip

Hadi bu haftada sen gir bireysele

Düşdüğümüz yerden hemen toparlanacagız fatmam başka öaremiz yok hadi yarın tertemiz menü bekliyorum senden

Senin menülerde Antep fıstığı yerine fındık var artık dikkatimi çekti.antep fıstığı daha kalorilimi acepp
Yoksa diyetisyen giresunlu mi
Kız kimin menüsüne finduk var ben menü yazmadımki

Fatma bol buldu fıstıgı götürüyo taze taze ohhh bende çok severim yaf

fatmacım bende ekmek çok severim bilirsin hatta 1ekmeği yiyebilecek kapasiteye sahibim kendini suçlu hisetme bişeye canın sıkılmış senin yemekten çıkarmışsın hırsını o durumlarda git su iç sonra çıkabiliyorsan dışarı çık unutmaya calış yani. yanlız değilsin yani hepimiz bu hataları yapacak kapasiteye sahibiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…