Yok yarım kaldı yarın inşallah sos ve menemende sıra . Bugun turşu patlıcan ,fasulye, salça halloldu
İnş. Rabbım güle güle afiyetle beraber e yemeyi nasip etsin inşallah . Kimbilir
gün boyu karnını iyi doyurmAdıgından akşam saldırmışsın ...Dünkü menu yazayim.
Sabah menemen peynir 1 dilim ekmek helva
Aksam 1 tabak etli yeşil fasulye
Şehriye li tavuk . Çorba gbi ama değil pilav yakınbunlar iyidi 18 de günu kaptmstim lakin saat 22 de bi acıktım ki. Çay ve Kahvaltı yaptım cislarda vardı malesef. Daha dikkat etcem söz. Malum .beklenen p.tesi geldi
Arkadaş kaç aydır burdayım bi doyuramadık seni
Kokoş hanımcım gün sonunda menü bildiri zorunlu canım . Ayrıca pazartesi ve cuma ları kilo bildirimide zorunluNe yiyip içiyorsunuz da gidiyor peki bu kilolar ben acayip sabırsız biriyim ve her defasında diyet maceralarım hüsranla sonuçlanıyor... Bu sefer karalıyım, sizlerin de yardımıyla olacak alimallah
Hemşom tebrik ederim canım dereceniINŞAALLAH canım benim
Ah be fatmam
neyse olan olmuş, bu ders olsun ve lütfen listen dışına çıkma kuzum
Kız hadi pilavı yedin yanında ekmek yenirmi hiç pilavla
Bu cuma listene harfiyen uyuyorsun ve bu cuma çok güzel sonuçlar bekliyorum senden
Canım pilavı yedin yedin ekmek yenirmi bari bol su iç ve biraz olsun yürüyüş yap yağa dönüşmeden gitsin yediklerin
Hoşgeldin o halde kuzum
Ayy kızlarda çok sevinecekler
Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir kare peynir
İki tane ceviz
Bir fincan şekersiz çay
Öğle
Bir tabak zeytinyağlı bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Ara
İki küçük nektarin
Bir su bardağı şekersiz süt
Akşam
Bir tabak zeytinyağlı bamya yemeği
Bir kase yoğurt
Salata
Üç tane köfte
Su 3.5 litre spor 45 dakika leslie 10 dakika pilates bandıyla kol egzersizi ve jimnastik
yasom7272
Antepia27
hey kızlar hani menülerfatma pilav yedim diye kuma gömdü kafasını fatmacım hepimiz bazen nefsimize hakim olamıyoruz önemli olan telefi etmen ne moralini bozuyon hani motivasyonumuz yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç hadi çık ortaya gel yanımıza.
Divi bacı menü
Hafta sonu iyi kilo vermişin cozutma verdiğin kiloya güvenip
İmdatttt
Bırak benii yaaa gelir gelmez yapma
Daha menüler hepsi gelemedi .belki beni seçmezdinkiii
Biliyorum canım dolmalar hiç olmadı zatiiifazla çıkmasam bari yarın
Düşdüğümüz yerden hemen toparlanacagız fatmam başka öaremiz yokYaa canım bugün sabahtan beri enerji m çok düşük
Ve stres ve yemek
İnşallah kaptanim yarın devam
Canım tam bir ekmek bağımlısıydim gece uykudan uyanır peynir ekmek ve evde ne varsa yerdim
Stres le baş edemedim ve yine karbon çukuruna attım inşallah telafi ederim
Aaaaa fulyamm hoşgeldin canım
Ne iyi ettin de geldin
Süpersin canim
Ayyy canım inan suçlu bir cicuç gibi saklanacak yer arıyorum
Ne yapalım oldu inşallah birdaha olmaz
Affın yok bu yıl unutma inşallahkışın menemen yemeye gelecem bacım3senedir geliyom hahah gerçi geçen sene geldim ama 4 gün kalıp döndüm inş bu sene kısmetse kızlarlada buluşuruz.
Düşdüğümüz yerden hemen toparlanacagız fatmam başka öaremiz yokhadi yarın tertemiz menü bekliyorum senden
Liste liste liste fatma
Lütfen eve diyet yemekleri yap oğlanlarda devam etmiyormu ? Cıs pişirme
Kız kimin menüsüne finduk var ben menü yazmadımki
Senin menülerde Antep fıstığı yerine fındık var artık dikkatimi çekti.antep fıstığı daha kalorilimi acepp
Yoksa diyetisyen giresunlu mi
fatmacım bende ekmek çok severim bilirsin hatta 1ekmeği yiyebilecek kapasiteye sahibim kendini suçlu hisetme bişeye canın sıkılmış senin yemekten çıkarmışsın hırsını o durumlarda git su iç sonra çıkabiliyorsan dışarı çık unutmaya calış yani.Yaa canım bugün sabahtan beri enerji m çok düşük
Ve stres ve yemek
İnşallah kaptanim yarın devam
Canım tam bir ekmek bağımlısıydim gece uykudan uyanır peynir ekmek ve evde ne varsa yerdim
Stres le baş edemedim ve yine karbon çukuruna attım inşallah telafi ederim
Aaaaa fulyamm hoşgeldin canım
Ne iyi ettin de geldin
Süpersin canim
Ayyy canım inan suçlu bir cicuç gibi saklanacak yer arıyorum
Ne yapalım oldu inşallah birdaha olmaz
Normal geçlerde zor , münkün oldugu kadar diyete uygun şeyler pişir fatmamOglanlOğ yapamadı canım
mehtabın canı sıkkın çoçuğun alçısı çıkmamış bacımDivi bacı menü
annemler artık evi açtılar ankaradaki kışın bikaç ay kalmaya gidiyorlar onlarada söz verdim gelecem diye kısmetse ölmessek inş gelecem .Affın yok bu yıl unutma inşallah
Öyleymişmehtabın canı sıkkın çoçuğun alçısı çıkmamış bacım
Buraya da gelannemler artık evi açtılar ankaradaki kışın bikaç ay kalmaya gidiyorlar onlarada söz verdim gelecem diye kısmetse ölmessek inş gelecem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?