Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok bana göre değil. Zaten bana göre olsaydı yapardım çoktan. Ama çok zorlanırsam belki yaparım. Açık kapı bırakayım
Valla 5 kilo verme fikri insanın aklına yatio . Düşünsene 55 kilo cuk gelir bana . (Hayatım da hiç görmedim ) ama bekar gibi yalnız kaliodum o ara. Yapmstim ben.şimdi eşim bebeeler neyin yerken. Ben kenarda meyve ile akşam yemeği yemem yav.

Canım hadi yumurta ve tavuk günü neyse yapılır da meyve ve sebze günü felaket zor olur.

İnşallah canım

Hafta içi kesin verirsin
Sende bu kararlılık olduktan sonra

Ohhh 5 li rakamlari görmüşsün canım
Ne güzel
Ahh gamzeeemm oyle deme kizzz.Bugun cok yaramazlik yaptim.Menu yazmaya elim varmiyor Sizler dovmeden ben kendimi doveyim baarii Evden cikinca duzenim şaşiyor

Sabah ılık limonlu su
saat 11.00 okulda
1 dilim peynir 4 zeytin
Marul
1 el yapımı miniydi poğaça
2 kurabiye

Ara 1 lokma çikolatalı ekmek
2 hurma
Aksam 18.00
1 tabak etli nohut yemeği
1 dilim kadar ekmek
2 kaşık bulgur pilavı

Ben CIS yedim çay ile çok özür dilerim takimim dan . Tatlı krizim soluğu pastanede almama neden oldu .
Spor yok okula yürüdüm
Su 3 e yakın olmuştur
aeben . Ay abla çok utandım simdi seni etiketlemeye

Fatmam bugun bende sapittim hic sorma.Ama yarin ayni azim ve kararlilikla devam ediyoruz tmm mi?Bak yarin sana sorucam diyetine uydun mu listenin disina ciktin mi diye.Ona gore.Sen de bana sorucaksin anlastik mi?

Kız kimin menüsüne finduk var ben menü yazmadımki

Fatma bol buldu fıstıgı götürüyo taze taze ohhh bende çok severim yaf

Listende yok yiyemiyorum canim

Aynen canım çok haklısın

Normal geçlerde zor , münkün oldugu kadar diyete uygun şeyler pişir fatmam

İnşaallah canım

Kafami bende kuma gömdum yasemincim.Yarin ciksam olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…