Valla 5 kilo verme fikri insanın aklına yatio . Düşünsene 55 kilo cuk gelir bana . (Hayatım da hiç görmedimYok bana göre değil. Zaten bana göre olsaydı yapardım çoktan. Ama çok zorlanırsam belki yaparım. Açık kapı bırakayım
Şist pestil yok pestil yasak. Canı çekenler olabilerMucveri ne yapsin o hele birde krep gibi yapmiin bide yulaf unuyla yapmisin.Yasemincim sen ona aci badem kurabiyesi yap.Yada pestil olsa daha iyi olur ozlemistir de
Canım hadi yumurta ve tavuk günü neyse yapılır da meyve ve sebze günü felaket zor olur.Valla 5 kilo verme fikri insanın aklına yatio . Düşünsene 55 kilo cuk gelir bana . (Hayatım da hiç görmedim) ama bekar gibi yalnız kaliodum o ara. Yapmstim ben.şimdi eşim bebeeler neyin yerken. Ben kenarda meyve ile akşam yemeği yemem yav.
eltime gidecektim aradım işi varmış vazgeçtim gitmekten keyfi bilir.
Bencede,senin icin daha iyi yuruyusunu yaparsin yasminimeltime gidecektim aradım işi varmış vazgeçtim gitmekten keyfi bilir.
Su tam spor yapmadım.
Kamuda çalışıyorum kankim
Benim kızım alıştı. Öğlenleri alacaktım baktım tüm çocuklar çıkarmış beslenme. Bundan sonra bende beslenme koyarım. Oğlum öğlenci masallah diyeyim gün içerisinde aranmadım. Demek ki alıştı. Inşallah sorunsuz devam eder.
Az cikayim ya 64.2 cikayim lütfen lütfen
Ahh gamzeeemm oyle deme kizzz.Bugun cok yaramazlik yaptim.Menu yazmaya elim varmiyorHafta içi kesin verirsin
Sende bu kararlılık olduktan sonra
Ohhh 5 li rakamlari görmüşsün canım
Ne güzel
Dikkat et ..sakatlama belini ve dizlerini ben o yüzden çok çektim. Hala dizimde bağ kopması mevcutKızlar şimdi kalkıp biraz zıplayacağım spor olsun
Yaz yaz abla . Cıs cos ne varsa yaz. Hadi bekliozzzzzAhh gamzeeemm oyle deme kizzz.Bugun cok yaramazlik yaptim.Menu yazmaya elim varmiyorSizler dovmeden ben kendimi doveyim baarii Evden cikinca duzenim şaşiyor
Kızlar şimdi kalkıp biraz zıplayacağım spor olsun
Ahh gamzeeemm oyle deme kizzz.Bugun cok yaramazlik yaptim.Menu yazmaya elim varmiyorSizler dovmeden ben kendimi doveyim baarii Evden cikinca duzenim şaşiyor
Fatmam bugun bende sapittim hic sorma.Ama yarin ayni azim ve kararlilikla devam ediyoruz tmm mi?Bak yarin sana sorucam diyetine uydun mu listenin disina ciktin mi diye.Ona gore.Sen de bana sorucaksin anlastik mi?Kızlar bugün öğlen öğünümde mercimekli bulgur pilavı vardı normal yedim sonra dayanamadım listem dışında ekmek pilav yedim Offf ya
Kusura bakmayın inşallah toparlarim yoksa cuma buraya ve diyetisyen ine
Ne yüzle kilo bildirurim
Kız kimin menüsüne finduk var ben menü yazmadımki
Fatma bol buldu fıstıgı götürüyo taze taze ohhhbende çok severim yaf
fatmacım bende ekmek çok severim bilirsin hatta 1ekmeği yiyebilecek kapasiteye sahibim kendini suçlu hisetme bişeye canın sıkılmış senin yemekten çıkarmışsın hırsını o durumlarda git su iç sonra çıkabiliyorsan dışarı çık unutmaya calış yani.yanlız değilsin yani hepimiz bu hataları yapacak kapasiteye sahibiz.
Normal geçlerde zor , münkün oldugu kadar diyete uygun şeyler pişir fatmam
Acittin bee kafami kirdinYaaa öyle yapma ipin ucunu kaçırdı mı
Zor olur oluyor toparlamasıUğraş dur sonra
Fatmam bugun bende sapittim hic sorma.Ama yarin ayni azim ve kararlilikla devam ediyoruz tmm mi?Bak yarin sana sorucam diyetine uydun mu listenin disina ciktin mi diye.Ona gore.Sen de bana sorucaksin anlastik mi?
Simdiden hosgeldin cnm.Gel gel de senin de kafani kirsinlarteklifine çok mutlu oldum moniçok teşekkür ederim. gelmek isterim tabi
Kizmadin darilmadin demi fatmacimTamam canım inşallah
Kafami bende kuma gömdum yasemincim.Yarin ciksam olur muhey kızlar hani menülerfatma pilav yedim diye kuma gömdü kafasını fatmacım hepimiz bazen nefsimize hakim olamıyoruz önemli olan telefi etmen ne moralini bozuyon hani motivasyonumuz yarın yeni bir gün yeni bir başlangıç hadi çık ortaya gel yanımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?