- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Etiketleme dediginiz sey ne yahuuDiger arkadaşlardanda ricam lütfen menülere etiketleyin benide
Ellerine saglik cnm.Rabbim agiz tadiyla saglikla yemeyi nasip etsin insallahYok yarım kaldı yarın inşallah sos ve menemende sıra . Bugun turşu patlıcan ,fasulye, salça halloldu
İnş. Rabbım güle güle afiyetle beraber e yemeyi nasip etsin inşallah . Kimbilir
BilmemAylincim senin modun niye düşük kilo gitmiyor diye sıkıntımı ediyon yoksa kendine
Ton baligi kac gr lik olucak?Gr lari farkli farkli cunkuAslında harfiyen uymak lazım. Ben öğlen yoğurt ve salata yiyemedim. Is yerinde ton balığım vardı onu yedim. Eve geldim öğlen ama çocuklara yemek hazırladım. Zar zor çıktık evden.
Ayrıca 3 lt su 2 bardak yeşil çay ve öğün arası 5 saat olacak. Eğer yapmak istersen harfiyen uzmanı tavsiye edeceğim.
Yaz yaz abla . Cıs cos ne varsa yaz. Hadi bekliozzzzz[/QUOTE
Hergun hic aksatmadan yaziyordum.
Bugun yazmasam ne olur ki
Ben 80 gr olandan alıyorumTon baligi kac gr lik olucak?Gr lari farkli farkli cunku
Ben yokum diyedirÇok sessiz kalmış bugün buralar hayırdır nerelerdesiniz
Hoşgeldin canımteklifine çok mutlu oldum moniçok teşekkür ederim. gelmek isterim tabi
Oooookendimi tanıtayım. ben fulya. aeben, sarayca, antepia, vorones ve morvamprella benim eski takım arkadaşlarım
Beni etiketleme yoksa tokatı yersin menüyearkadaşlar menülerde kimi etiketlemem gerekiyor
Boya işleri kısmen bittiBitir şu işleri artık bacım bak sopanı özlemiş herkes
He valla.Arkadaş kaç aydır burdayım bi doyuramadık seni
Bugün yenisini yaptımAci badem kurabiyen bitti mi bacim
Hee kızıma ısmarlamıştım, unutmuş dummkopfMucveri ne yapsin o hele birde krep gibi yapmiin bide yulaf kepegiyle yapmisin.Yasemincim sen ona aci badem kurabiyesi yap.Yada pestil olsa daha iyi olur ozlemistir de
Şist pestil yok pestil yasak. Canı çekenler olabiler
Ben bile bu kadar yemedimSabah ılık limonlu su
saat 11.00 okulda
1 dilim peynir 4 zeytin
Marul
1 el yapımı miniydi poğaça
2 kurabiye
Ara 1 lokma çikolatalı ekmek
2 hurma
Aksam 18.00
1 tabak etli nohut yemeği
1 dilim kadar ekmek
2 kaşık bulgur pilavı
Ben CIS yedim çay ileçok özür dilerim takimim dan . Tatlı krizim soluğu pastanede almama neden oldu .
Spor yok okula yürüdüm
Su 3 e yakın olmuştur
aeben . Ay abla çok utandım simdi seni etiketlemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?