onun az yemiş hali gezegenim etipuf diye boşuna demiyom onaBen bile bu kadar yemedim
günaydın cnm.Günaydın kızlar
allah kolaylık versin zehracımSelam kizlar, iyi geceler bebida uyku tutmadi, isteydim cok gec kahve ictim hic uykum yok.
Ben bugun detoxa basliyacaktim , herseyi hasladim ama evde yogurt salata yoktu esimi yolladim, oda sagolsun simit felan alkis gelmis yani herseyi almis yogurtla salatayi almamis, neymis dukkanda bitmia oglen gidecekmis.
Sonra sabah buzdolabimin buzluk tarafi iyi calismadigini fark ettim, tanidik bir abi var knu aradi geldi bakti sukur, her yer batti, buzlugu, mutfak dolaplarini her yeri sildim.
Sonraaaa kv ve kp, esimin teyzesi ve dayisi fransadan gelecekler diye yemek yaptim, onlar pismede evi sildim supurdum.
Saat oglen 3tede is basi aldim. Kisacasiii benim icin yogun gunler basladi yine
zehracım 2öğün yemişsin ama akşam yemeğin masum gözüksede karbonhitrat ağırlıklı olmuş .niye dersen çorba ekmek ha yanına sadece yeşilikli salata yesen amenna ama onun içindede mercimek var ve büyük kase yemişssin nekadar mercimek vardı oda ekmek sabah yemediğin ekmeği akşama istikakını doldurmuş.Menum: 09.00
1 haslanmis yumurta
Domates kirmizi biber maydanoz
1 kk birazcik buyuk peynir
Ara:13.30
2 bardak kahve
Aksam:
1 kepceden az mercimek corbasi
1 buyuk kase yesil mercimekli salata( marul domates ssogan maydanozlu felan)
1 yk lahanali patates
Su
Aksam:22.00
1 fincan kahve
Su: 2 lt
Spor: butun gun hareket halindeyim, 7895 adim
moni gezegenfeza
aylinim menünün altına aeben yapıyor ya menü yorumlarınıEtiketleme dediginiz sey ne yahuuBen biraz teknoloji ozurluyum de.Biriniz anlatsin hayrina.Cahillik ne kotuymus bee
Kizmadin darilmadin demi fatmacim
güzelmiş canım duraklama olduğunda yapmak yazayım bi kenara4 günlük diyet
1.2. günler
sabah 2 haşlanmış yumurta
öğlen ton balıklı salata/yoğurt
akşam 1 kase çorba/yoğurt
3.4. günler
sabah 1 meyve/süt ya da yoğurt
öğlen 4 köfte ya da köfte kadar et/salata
akşam 2 tavuk but /salata
Teşekkür ederim hemşomHemşom tebrik ederim canım dereceni
İş cok kosusturmaca basladi.Allah kolaylik versin cnmSelam kizlar, iyi geceler bebida uyku tutmadi, isteydim cok gec kahve ictim hic uykum yok.
Ben bugun detoxa basliyacaktim , herseyi hasladim ama evde yogurt salata yoktu esimi yolladim, oda sagolsun simit felan alkis gelmis yani herseyi almis yogurtla salatayi almamis, neymis dukkanda bitmia oglen gidecekmis.
Sonra sabah buzdolabimin buzluk tarafi iyi calismadigini fark ettim, tanidik bir abi var knu aradi geldi bakti sukur, her yer batti, buzlugu, mutfak dolaplarini her yeri sildim.
Sonraaaa kv ve kp, esimin teyzesi ve dayisi fransadan gelecekler diye yemek yaptim, onlar pismede evi sildim supurdum.
Saat oglen 3tede is basi aldim. Kisacasiii benim icin yogun gunler basladi yine
Gunaydin guzel hanimlar.Guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle...
Dummkopf diyince bizimkiler dizisi aklıma geldiHee kızıma ısmarlamıştım, unutmuş dummkopf
@ bu işeret yapıyor aylinim @ koyup nicide yani kullandıgımız isimleri aralıksız yazdınmı kendiliğinden olur.Gunaydin guzel hanimlar.Guzel bir gun gecirmeniz dilegiyle...
Yasemincim menunun altina aeben diye yazicagimi kesfettim.Ama nasil kirmizi oluyor.Msj yazma yerindr renk,harf tipi,boyutu vs ozellikler var.Ama ordan yapmiyorsunuz herhalde.Cok da onemli degil biliyorum da ogrenmek istedim
Gunaydin SaramGünaydın kızlar
Öncelikle kolay gelsiz zehracım .Menum: 09.00
1 haslanmis yumurta
Domates kirmizi biber maydanoz
1 kk birazcik buyuk peynir
Ara:13.30
2 bardak kahve
Aksam:
1 kepceden az mercimek corbasi
1 buyuk kase yesil mercimekli salata( marul domates ssogan maydanozlu felan)
1 yk lahanali patates
Su
Aksam:22.00
1 fincan kahve
Su: 2 lt
Spor: butun gun hareket halindeyim, 7895 adim
moni gezegenfeza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?