Bitirde gel artık hadiBoya işleri kısmen bitti
2kalorifer kaldı boşanacak, onlarıda sabah boyarım, tabletin şarjı bitmek üzere, şarj aletini bulamıyorum, o yüzden girmiyorum,
Aferim ne diyimBugün yenisini yaptım
Tsk ederim yaptim cnm.Buraya resim koymayi bilip de bunu bilmemek cok komik oldu.Cahillik basa bela@ bu işeret yapıyor aylinim @ koyup nicide yani kullandıgımız isimleri aralıksız yazdınmı kendiliğinden olur.
Gunaydin cnmgünaydın kızlar
allah kolaylık versin zehracım
zehracım 2öğün yemişsin ama akşam yemeğin masum gözüksede karbonhitrat ağırlıklı olmuş .niye dersen çorba ekmek ha yanına sadece yeşilikli salata yesen amenna ama onun içindede mercimek var ve büyük kase yemişssin nekadar mercimek vardı oda ekmek sabah yemediğin ekmeği akşama istikakını doldurmuş.
İş cok kosusturmaca basladi.Allah kolaylik versin cnm
Sagolun, cok dogru bende menuyu yazdiktan sonra fark ettim, aksam yanlis oldu. Mercimekleride detox icin haslanmasin, onun icin salataya kullandiydimÖncelikle kolay gelsiz zehracım .
Yaseminin dediği gibi akşamın çok karbon olmuş . Birde akşam öğünün saatide önemli .
Sabah karbon almamışsın 2. Öğününnü her nekadar dengelesede yine karbon fazla olmuş
Puanın 8 canım.
Estağfirullah , siteye ilk geldiğimde sayfaları bile okuyamıyordun hey gidi günlerTsk ederim yaptim cnm.Buraya resim koymayi bilip de bunu bilmemek cok komik oldu.Cahillik basa bela
mimarım sen niye böyle az yemek yiyorsun midenin neyi var içtiğin ilaçlarmı etkiliyor yoksa gün içinde yogunmusunda yiyeymiyorsun.
Bilemiyorum ki ablacığım oluyor arada böylemimarım sen niye böyle az yemek yiyorsun midenin neyi var içtiğin ilaçlarmı etkiliyor yoksa gün içinde yogunmusunda yiyeymiyorsun.
Teşekkür ederimMinar kuzum ne diyim tek ögün
Geçmiş olsun ...
Su ve sporunuda yaz lütfen
Puanın 7
tam uygulanırsa güzel sonuç veriyorgüzelmiş canım duraklama olduğunda yapmak yazayım bi kenara
ha gayret canım 3 kilo nedir ki yaGünaydınnnnn hanımlar
aeben dünkü menü fazla geldi
Dün sabahki kg göre artı çıktım
10 kg verdim toplamda artık hızlı gitmiyor
3 kg daha vercem
Nasıl gitcek diye düşünüyorum
Çok sacma dimi
Fatmacim nasil gidiyor.Dunku konustugumuzu bir hatirlatayim dedim.Bende şu anda limonlu suyumu iciyorum.Ha gayret Fatmam.Yedik yedik mutlu mu olduk?HAYIIIRR.Yemeyince mutlumu muyuz?EVEEEETTT.O zaman ne yapiyoruuuzz mutlu olmak icin ugrsiyoruuzzz.Aksama yine konusacagiz cnm.Seviliyorsun bunu biliyon demiGuGünayd hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
Sagol cnm tsk ederim anlayisin icin.Saygilarr efenimEstağfirullah , siteye ilk geldiğimde sayfaları bile okuyamıyordun hey gidi günler
Geldim canım burdayım
Canim bozma moralini.Allah beterinden esirgesin.En kisa zamanda cikar alcisi.Cocuk bunlar boyle boyle buyuyorlar.Annem hep der ki:Ne kadar cocugun var o kadar derdin var.Ömur törpüsüGeldim canım burdayım
2 gündür boya işimiz vardı
Dün kızımın kontrolü vardı hastaneye gittik...alçı çıkmadı ona moralim çok bozuldu
Öyle işte
Canım hicbisey yapmak istemiyor modum düştü
Mercimek şişlik yapmamış şükür ki baklagilleri de çok severim haftada iki gün yaparım ama öğlen yiyim bundan sonra Sağol canım yine de iyi puanÖzlem bacım akşamki 1 tb mercimek çok olmuş ama kahvaltıda ekmek yok dengelemişdin diye düşünüyorum , lakin bir dahaki e akşama karbon koyma gün içinde ye
Puanın 8,5 1 spordan bucukta akşam mercimekten kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?