- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Allah razı olsun canımCanim bozma moralini.Allah beterinden esirgesin.En kisa zamanda cikar alcisi.Cocuk bunlar boyle boyle buyuyorlar.Annem hep der ki:Ne kadar cocugun var o kadar derdin var.Ömur törpüsü
Saram diyetisyene gidicektin ne yaptin merak ettim cnm
çookkk güzel canım çokk tebrik ederim maşallahmerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
ok geçmiş olsun canım.Geldim canım burdayım
2 gündür boya işimiz vardı
Dün kızımın kontrolü vardı hastaneye gittik...alçı çıkmadı ona moralim çok bozuldu
Öyle işte
Canım hicbisey yapmak istemiyor modum düştü
merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
çookkk güzel canım çokk tebrik ederim maşallah
Fatmacim nasil gidiyor.Dunku konustugumuzu bir hatirlatayim dedim.Bende şu anda limonlu suyumu iciyorum.Ha gayret Fatmam.Yedik yedik mutlu mu olduk?HAYIIIRR.Yemeyince mutlumu muyuz?EVEEEETTT.O zaman ne yapiyoruuuzz mutlu olmak icin ugrsiyoruuzzz.Aksama yine konusacagiz cnm.Seviliyorsun bunu biliyon demi
merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
Mende seni seviyorum canım
Ooo süper canım çok sevindim yağdan gitmiş ya baskül değil yağ oranı çok önemli canım harikasın
Kızlar dünkü depresif halim kendimi tutamamam regliden herhalde bu menopoz süreci değişik nerdeyse 1 yıldır regli olmadim 10 15 gün geçmedi yine aynı belirtiler
canımsın kıyamam sana doktorunla konuşsan bu belirtileri daha az yaşaman için ilaç falan verse
Valla abla sen bu azimle kesin görürsün vallamerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
Valla abla sen bu azimle kesin görürsün valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?