Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim bozma moralini.Allah beterinden esirgesin.En kisa zamanda cikar alcisi.Cocuk bunlar boyle boyle buyuyorlar.Annem hep der ki:Ne kadar cocugun var o kadar derdin var.Ömur törpüsü
Allah razı olsun canım
Kızımın haline çok üzüldüm okuldan da geri kaldı ..çok heveslenmisti
Yinede her halimize çok şükür ..beterin beteri var
Rabbim dermansız dert vermesin
Yaz bana zor geçti baya..halime bakmadan bide 3. çocuğu istiyorum ..neyime guveniyorsam

Elimde olmayan sebeplerden dolayı kacgundur yazamadim.tlf sarj tutmuyor.yedek taşınabilir sarj.aldım.Kac gündür çocukla uğraşıyorum.okul alır verişi yazamadim.yogunluktan kendime de çok dikkat edemedim.yarndan itibaren tekrar başlarım.çocuk sabancı erken kalkıyorum artik

merhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah

çookkk güzel canım çokk tebrik ederim maşallah

Mende seni seviyorum canım

Ooo süper canım çok sevindim yağdan gitmiş ya baskül değil yağ oranı çok önemli canım harikasın

Kızlar dünkü depresif halim kendimi tutamamam regliden herhalde bu menopoz süreci değişik nerdeyse 1 yıldır regli olmadim 10 15 gün geçmedi yine aynı belirtiler

canımsın kıyamam sana doktorunla konuşsan bu belirtileri daha az yaşaman için ilaç falan verse

canımsın kıyamam sana doktorunla konuşsan bu belirtileri daha az yaşaman için ilaç falan verse

Canım 3 yıl önce gittim birara ilaç kullandım hormon ilacı oda çok kilo yaptı biraktim
2 yıl önce gittim menopoz dansın yapicak bişey yok kabullen dedi artık mende biraktim
Herhalde 2015 te 40 kilo verince hormonal dengesizlik olmuş öyle başladım sonra bir süre ciddi stresli bir süreç falan derken bayağı erken bu süreci yaşamaya başladım
Çok şükür Rabbim bu halimize

Valla abla sen bu azimle kesin görürsün valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…