canım ödemleri sorun etmeyecen bu hastalık bizde olduğu sürece bu ödemlere alışacaksın bazen bana derler aaa kilomu verdin halbuki ödemlerim iner bazende aaa kilomu aldın şişmişimdir. yanlız ben bana ödem yapan şeyleri yavaş yavaş çözüyorum mesala soya içeren bişey ağzıma atsam mesela 1tane büskivi çoğunun içinde soya var şişerim gluten ödemimi artırıyor turşu karnıbahar lahana turp vsvs bunlar ödemimi artırıyor ama nereye kadar yemeyecen bazen nefsimize yenik düşebiliyoruz ama mümkün olduğunca yemiyorum.
hoşbuldummm amin inşallah saraycam
Fulyacım hoşgeldin canım ...
hoşbuldum canım. menülerimi ancak yoluna koyuyorum aebencim. 4,5 aydır demir hapı içiyorum. ekim sonuna kadar da içmem gerekiyor. o nedenle biraz iştah sorunu var. onu dizginlemeye çalışıyorum.Bir iki haftadır bende yogunluk var gezegen bacıdada öyle . Monim de hala annesinde sanırım yani bu hafta menülere çok yorum gelmemiş ondan yani .
Şimdi gelelim menüne ...
Canım menülerin sana has olur biliyorum ama düzene koymalıyız . Yani damak tadından biraz ödün vermelisin bu menülerle istediğin kiloyu veremezsin önce bunda anlaşalımdaha sade ve hafif menülerle gel
Puanın 8 canım
Hoşgeldin canimm
hoşbuldum gamzecim
kafa kırıcı takım mı burası yoksaSimdiden hosgeldin cnm.Gel gel de senin de kafani kirsinlar
Hoşgeldin canım
Buda karşılama komitesi
hiçte bile
oldu mu şimdi bu daha ilk gündenBeni etiketleme yoksa tokatı yersin menüye
hoşbulduk canım60kiloyum hoşgeldin tatlım
paketli şekerli herşey beni de şişiriyo ve midemi yakıyocanım ödemleri sorun etmeyecen bu hastalık bizde olduğu sürece bu ödemlere alışacaksın bazen bana derler aaa kilomu verdin halbuki ödemlerim iner bazende aaa kilomu aldın şişmişimdir. yanlız ben bana ödem yapan şeyleri yavaş yavaş çözüyorum mesala soya içeren bişey ağzıma atsam mesela 1tane büskivi çoğunun içinde soya var şişerim gluten ödemimi artırıyor turşu karnıbahar lahana turp vsvs bunlar ödemimi artırıyor ama nereye kadar yemeyecen bazen nefsimize yenik düşebiliyoruz ama mümkün olduğunca yemiyorum.
bende de benzer durumlar var çok yıpratıcı,eskisi gibi rahat kilo veremiyorumKızlar dünkü depresif halim kendimi tutamamam regliden herhalde bu menopoz süreci değişik nerdeyse 1 yıldır regli olmadim 10 15 gün geçmedi yine aynı belirtiler
canım çok geçmiş olsun modunu düşürme hep geçecek bu günler biliyorsun,sen iyi ol ki yavrukuş da moral bulsunAllah razı olsun canım
Kızımın haline çok üzüldüm okuldan da geri kaldı ..çok heveslenmisti
Yinede her halimize çok şükür ..beterin beteri var
Rabbim dermansız dert vermesin
Yaz bana zor geçti baya..halime bakmadan bide 3. çocuğu istiyorum ..neyime guveniyorsam
saracım maşallah çok güzel gidiyosun ve bizlere de örneksin kutlarım canımmerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
hoşbulduk canım
iyi akşamlar kızlar işyerinde meğer bilgisayar zaman zaman başka siteleri engelliyormuş buna çok sevindim artık fırsat buldukça gündüz de girebilecem
08.00; 2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir,5 zeytin
domates salatalık az köz biber
13.00; 1 muz,1 bardak ayran,1 avuçbadem
19.30; tavuk,salata,yoğurt yarım elma
işten gelip doğru spora gittim duş filan da olunca yemek geçe kaldı
herkes nasıl biraz geçmiş yapayım
Kızlar selam, yoldayım tatil bitti.
menepoz herkeste farklı farklı oluyor
Senin yaşın genç daha çok erken olmussim
Menepoza girmemek için ilaç falan veriyorlardı kaynanama yanlış hatirlamiyorsam
10 sene evveldi tabi
Gel 57 de buluşalım
iyi akşamlar herkeseeee
saracım maşallah çok güzel gidiyosun ve bizlere de örneksin kutlarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?