Zor olan ilk 2 günYarın öğlen tavuk alıp haşlarım aksama hazır olur. Ayrıca kıyma çıkarayım soğanla kaçırayım öğlende öyle yerim .sabah meyve yoğurt o kolay zaten
Severim tabi
Menün pilis
ben de inanıyorum bunaBurası sana ıyi gelecek
Eh baya toparlamışsınsabah 08.30
1 bardak sütle 2 kahve kaşığı kinoa ezmesini pişirdim. içine 1 kahve kaşığı chia tohumu, 1 avuç böğürtlen, 10 çiğ badem, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ve tarçın ekleyip yedim.
öğlen 12.30
3 adet kabak dolması (kıyması bol, bulguru çok az)
4 yk yoğurt
ara 15.30
1 sade Türk kahvesi
1 minnak fındıklı lokum
2 antep fıstığı (çiko kaplı)
akşam 19.40
ali nazik
1,5 kepçe sütlü tavuklu çorba
domates salatalık
ara 20.40
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1/2 şeftali
yatana kadar 2 lt den fazla su
35+20=55 dk tempolu yürüyüşaeben
Eh baya toparlamışsındahada iyi olacak inanıyorum sana
Menüne ek olan o küçük kaçamaklarının aslında kilo vermene ne kadar engel oldugunu bir bilsen
Daha iyi olacak
Az kaldıBitirde gel artık hadi
Duymamış olayımAferim ne diyim
Kaç kilosun hanımmm
Rica ederim arkadasim.Tabii ki de merak ediyorum.Ama ben yeni oturabildim ve msj lara ancak bakiyorum.gittim yeni geldim canım merak edip düşündüğün için teşekkür ederim
3 kilo yagdan SUPERR otesi saracim.Inan coookkk sevindim.8 lere azicik bisey kaldi.Sen bu azimle 60 lara bile dusersin inaniyorummerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
Sen tıka kulaklarını baskül fena tokatlayacak seniDuymamış olayımkorkumdan tartılmıyorum
Rica ederim arkadasim.Tabii ki de merak ediyorum.Ama ben yeni oturabildim ve msj lara ancak bakiyorum.
3 kilo yagdan SUPERR otesi saracim.Inan coookkk sevindim.8 lere azicik bisey kaldi.Sen bu azimle 60 lara bile dusersin inaniyorum
Vallahi Habibem bugun aklima geldin.Bu kiz yok kac gundur yok diye.Hadi islerini bitirde diyetini bi duzene koy artik tatlimElimde olmayan sebeplerden dolayı kacgundur yazamadim.tlf sarj tutmuyor.yedek taşınabilir sarj.aldım.Kac gündür çocukla uğraşıyorum.okul alır verişi yazamadim.yogunluktan kendime de çok dikkat edemedim.yarndan itibaren tekrar başlarım.çocuk sabancı erken kalkıyorum artik
Eveett kisin yerken cok rahat oluyor.Hazir hazir cikarip yemesi.Ellerine saglik.Rabbim agiz tadiyla saglikla huzurla yemeyi nasip etsin insallah
Bende bugün çok yoruldum bir sürü yeşillik aldım onları temizledim poşetledim ıspanakları yıkadım poşetledim derin dondurucuya kaldırdım yaparken yorucu oluyor ama sonra büyük kolaylık benim için
Eveett kisin yerken cok rahat oluyor.Hazir hazir cikarip yemesi.Ellerine saglik.Rabbim agiz tadiyla saglikla huzurla yemeyi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?