Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sabah 08.30
1 bardak sütle 2 kahve kaşığı kinoa ezmesini pişirdim. içine 1 kahve kaşığı chia tohumu, 1 avuç böğürtlen, 10 çiğ badem, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ve tarçın ekleyip yedim.

öğlen 12.30
3 adet kabak dolması (kıyması bol, bulguru çok az)
4 yk yoğurt

ara 15.30
1 sade Türk kahvesi
1 minnak fındıklı lokum
2 antep fıstığı (çiko kaplı)

akşam 19.40
ali nazik
1,5 kepçe sütlü tavuklu çorba
domates salatalık

ara 20.40
1 tk şekersiz fıstık ezmesi
1/2 şeftali

yatana kadar 2 lt den fazla su

35+20=55 dk tempolu yürüyüş aeben

Eh baya toparlamışsın dahada iyi olacak inanıyorum sana

Menüne ek olan o küçük kaçamaklarının aslında kilo vermene ne kadar engel oldugunu bir bilsen

Daha iyi olacak

Eh baya toparlamışsın dahada iyi olacak inanıyorum sana
Menüne ek olan o küçük kaçamaklarının aslında kilo vermene ne kadar engel oldugunu bir bilsen

Daha iyi olacak

aslında o kahvenin yanındaki eklentileri yemiyorum normalde. ama nedense hafiften açlık hissettim. işyerinde kahve getirdiler yanında da tutulunca aldım. midemi bastırmak için. tabi yanlış seçenek.
yine de gelişme var. bugün iki kere tatlı getirildi bana yemedimmmmmmmmm

3 kilo yagdan SUPERR otesi saracim.Inan coookkk sevindim.8 lere azicik bisey kaldi.Sen bu azimle 60 lara bile dusersin inaniyorum

Rica ederim arkadasim.Tabii ki de merak ediyorum.Ama ben yeni oturabildim ve msj lara ancak bakiyorum.

Bende bugün çok yoruldum bir sürü yeşillik aldım onları temizledim poşetledim ıspanakları yıkadım poşetledim derin dondurucuya kaldırdım yaparken yorucu oluyor ama sonra büyük kolaylık benim için

Vallahi Habibem bugun aklima geldin.Bu kiz yok kac gundur yok diye.Hadi islerini bitirde diyetini bi duzene koy artik tatlim

Eveett kisin yerken cok rahat oluyor.Hazir hazir cikarip yemesi.Ellerine saglik.Rabbim agiz tadiyla saglikla huzurla yemeyi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…