Bugun az yemişsin hergünki dolu menün yok niyeki ?Menümü yazayım
Sabah
Bir kase ezo gelin çorbası
Öğle
Salata
İki kaşık sebze yemeği
Ara
Bir tane ananaslı activia
Akşam
Bir tabak mantarlı hindi sote
Üç tane yeşil soğan
Su 2 litre spor yok 8500 adım attım o kadar bugün biraz yorgunum belim ağrıyor
aeben Antepia27 @yasom7272
Menün güzel olmuş özlemcim tek uyaracagım şey meyveyi ögüne katma aranda ye. Helede etle birlikte meyve yemeaeben spor 45 dakika tempolu yürüyüş,su az oldu işte ama içmeye devam ediyorum 2.5 olur
Şimdiden kolay gelsin , ben bitirdim çok şükür tabi tekrar niğdeye gidene kadariyi geceler kızlar yarın için fasulye ayıklayıp ortalığı toplayıp az tv izleyeyim diyorum yarın görüşürüz
fatmacım iştehını anlıyorum ama biliyon artında var daha dikkatli olmalısınMenü veriyorum
Sabah
1hs yumurta
Peynir
2 dlm tam buğday ekmeği
Yeşillik
Domates salatalık
Ara
5 fındık 1 hurma
Ara
2 ceviz 1 kayısı
Öğle
Mercimekli pilav
Yeşillik
Akşam
Yfasulye
Yoğurt
Ara
Yoğurt kürü
Şu 2.5 lt civarında
sara_28 aeben @yasom7272
Severim tabihoşbuldummm amin inşallah saraycam
hoşbuldum canım. menülerimi ancak yoluna koyuyorum aebencim. 4,5 aydır demir hapı içiyorum. ekim sonuna kadar da içmem gerekiyor. o nedenle biraz iştah sorunu var. onu dizginlemeye çalışıyorum.
aslında biliyor musun ayrıntılı yazıyorum ya o yüzden fazlaymış gibi görünüyor. miktarlar abartı değil. yine de dikkatli olucam
hoşbuldum gamzecim
kafa kırıcı takım mı burası yoksaAllahım ben nereye düştümmm
hiçte bileaeben sever beni
oldu mu şimdi bu daha ilk günden
iyi kurtarmışsın saraycamIyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah
2 yumurta
Öğlen
Ispanak yemeği yoğurt (hazirladigim salata yoğurt çok sulanmış yiyemedim)
Akşam
Çorba salata
15 adet kuruyemis fındık badem üzüm
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
aeben
Oh süperKızlar selam, yoldayım tatil bitti.
Yarın için hazırlık yapmam lazım. Kıyma var ama tavuk yok. Umarım son 2 günü tam olarak uygularım.iyi kurtarmışsın saraycam.
10 puan
tebrik ederim sarammerhaba kızlar bugün diyetisyen kontrolüm vardı tartıda bir kilo fazla çıktım şok oldum ama bilgisayar analiz edince anladıkki bu hafta üç kilo yağdan vermişim ancak dört kilo ödemim var hal böyle olunca bir kilonun sebebi anlaşılmış oldu üstelik diyetisyenim haşimato olmana rağmen yinede iyi kilo veriyosun diye tebrik etti beni bu haftaki listem geçen haftakiyle aynı ancak detoks suyum var yine yeşil çay ve kiraz sapı çayım var günde iki tane suyu zaten üç üç buçuk litre içiyorum inşallah ödemlerden kurtulursam haftaya 80 li kilolarda olacam inşallah
Canım 55 gözümde çok büyüyor. Geçen sene resmen ac gezdim.
Canım gittim ama yappicak bişey yok dediler
Neoldu55
İyi akşam lar canim
Burası sana ıyi gelecekhoşbuldummm amin inşallah saraycam
hoşbuldum canım. menülerimi ancak yoluna koyuyorum aebencim. 4,5 aydır demir hapı içiyorum. ekim sonuna kadar da içmem gerekiyor. o nedenle biraz iştah sorunu var. onu dizginlemeye çalışıyorum.
aslında biliyor musun ayrıntılı yazıyorum ya o yüzden fazlaymış gibi görünüyor. miktarlar abartı değil. yine de dikkatli olucam
hoşbuldum gamzecim
kafa kırıcı takım mı burası yoksaAllahım ben nereye düştümmm
hiçte bileaeben sever beni
oldu mu şimdi bu daha ilk günden
İstersen yaparsın saraycamCanım 55 gözümde çok büyüyor. Geçen sene resmen ac gezdim.
Yaparım elbet ama çok dikkat etmem lazım. Sonrasında korumak gerek. Velhasıl kilo vermek zor.İstersen yaparsın saraycam
Korumak daha zorYaparım elbet ama çok dikkat etmem lazım. Sonrasında korumak gerek. Velhasıl kilo vermek zor.
Hiç beceremedim koruma işiniKorumak daha zor
Bugun az yemişsin hergünki dolu menün yok niyeki ?
Yinede 10 puan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?