hemşom hoşgeldinGünaydın
kaptanım hoşgeldinGünaydın canım, hoşgeldin.
harika bir duygu ya, bende bayılıyorum böyle iltifatlarabu sabah iş yerimdeki arkadaşlarımda ne kadar incelmişsin deyince çok mutlu oldum
günaydın bitanem geçmiş olsun, neyin vardıslm günaydın hayırlı sabahlar herşey gönlünüzce olsun olsun .....
dün akşam biraz rahatsızdım menümü yazamadım
sabah 7.30
1yumurta maydonoz ve bir miktar peynirle omlet domates 4 zeytin yarım dilim tb ekmeği
öğlen12.30
3 4 kaşık ezogelin çorba 2 çatal patlıcan oturtma kıymalarından
ikindi sütlü kahve
akşam17.30
4köfte salata ayran
2.5 lt su 9000 bin adım spor yapamadım
aeben
Amanın efser gelmiş ,hoşgelmişGünaydın
dünden bi iş kafama takılıp duruyordu, neyse ki halloldunasıl rahatladım
harika bir duygu ya, bende bayılıyorum böyle iltifatlara
Kolaygelsin habibemValla grupta küçük çocuğu olan bir ben varım heralde.Çok ygun oluyom
aynen öyle , gerçi insan kendinden farkediyor, önemli olan bu. sen de hissediyor musun kilo verdiğini, ben 1 kg da dahi anlayabiliyorumsenin adına sevindim canım
kesinlikle insan daha çok motive oluyor
Menü güziş hanım menügünaydınn kızlar iş yerinde girebiliyorum ancak akşamları evde çok yoğun oluyo
yazıyorum canım genelde beslenme şekli,m hemen hemen aynıMenü güziş hanım menü
gayet güzel güzis'cim afiyet olsunyazıyorum canım genelde beslenme şekli,m hemen hemen aynı
kahvaltı
1 yumurta
1kk peynir 5 zeytin
1 dilim ekmek çiğ sebzeler
ara 1 sade türk kahvesi 1 hurma
öğle iş yerinde çıkan yemeklerden kendime uygun olanı alıyorum pilav makarna tatlı vb şeyleri yemiyorum
öğleden sonra 1 yeşil çay 1 meyve
akşam 6 kaşık zyağlı kabak 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek ya da çorba
ara olarak kayısılı form çayı 1 avuç kabak çekirdeği
yatmadan öncede naneli 2-3 kaşık yoğurt
diyetisyen listesidir daha önce gitmiştim diyetisyene baya incelip kilo vermi,ştim
Miktar azdı doymadımturşu ödem tutar hele akşam birde miktarda yazmiyin mortican
Pattis ne kadardı ?
Puanın 8 canım
Gerimi geldi iştahınGidip kahvaltı yapayım kurt gibi açım regl geldi gelecekbu iştahla diyet çok zor .
Çok sağol Allah razı olsunçok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kızın temizlik nasıl olsa yapılır
Sorma fenayımGerimi geldi iştahın
Benimkide hiç kapanmiyor midemle çok barisigiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?