Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim canım

Menün güzel olmuş özlemcim tek uyaracagım şey meyveyi ögüne katma aranda ye. Helede etle birlikte meyve yeme

10 tam puan canım
canım teşekkürler ama ben ara yapmıyorum biraz karatayvari beslenmeye çalışıyorum,meyveyi kesmek istiyorum ama bu ara olmuyor

Şimdiden kolay gelsin , ben bitirdim çok şükür tabi tekrar niğdeye gidene kadar
sağolasın canım eline sağlık senin de

selam kızlar,dün geç yemek ve öğlenki şeylerin tuzlu oluşu bende ödem yapmış sabah acayip bi artı gördüm inşallah cumaya iner,spor da ödem yapıyor bende ey allahım en ufak şeyde şiş dur nasıl bünye bu anlamıyorum
neyse acil çıkmam lazım akşama görüşürüz

ödem benimde başbelam canım ama bende haşimato tiroidi var o yüzden ödemle arkadaş olduk ama ben onu yenecem geçecek sende bol su iç yeşil çay iç salatalık ye rezene çayıda içebilirsin ödemlerden kurtulacaz inşallah

Arkadaslar öncelikle dün için özür dilerim menu yazmaya gelemedim. Bizim bakıcı bize ters köşe yaptı . Dun yenjsiyle görüştük anlaştık. Kadın pek iyi . Insallah hep böyle olur. Ama tabi hiç de belli olmuo ötekine iyidi güya. Bir de benim ders sayısı okul vs. Değişti. Arabayla gidiyorum falan. Isler karisinca açıkçası ne yedigimi de bilmez oldum . Listedeyim die .dikkat ediyirmm tabi ki. Ama işte spor vs yok

Kolay gelsin.

Dünkü menude sabah kahvaltısında saçma idi. Pek yapamadim atıştırmalık gbi olmstu. Akşam da tavuk fırında ve tarhana çorba . Soğan halkası vardı. Sağlıklı beslenme aşamasına bu hafta gecicem. Özellikle kış sebze meyveleri nden alicam. Balık yeri açılmiş burda . Onu denicem. Bakalım bu hafta ne olur cuma. Haftaya daha gaz olucak inşallah. Dersler gidişat bakalım ne gosterirr

Tsk ederim saracim.Ama suyum cok az.Midem kucuk ondan midir nedir?Gecen gun zoorrllaa 2 lt ictim midem sanki akvaryum oldu

Tsk ederim saracim.Ama suyum cok az.Midem kucuk ondan midir nedir?Gecen gun zoorrllaa 2 lt ictim midem sanki akvaryum oldu

kıyamam ya bende önceleri hiç içmezdim günde bir bardak su içtiğim zamanları bilirim ama bu diyete başladım başlayalı 1,5-2-2,5 -3 derken şimdi 3,5 u zoruluyorum ara ara midemi bulandırsada içine limon sıkıyorum elma doğruyorum zencefil tarçın ekliyorum içilebilir hale getiriyorum hemde detoks suyu oluyor sende böyle yapabilirsin maydanozda ekleyebilirsin ödem attırır hemde

bu sabah iş yerimdeki arkadaşlarımda ne kadar incelmişsin deyince çok mutlu oldum
Canim benim bende senin kadar mutlu oldum.Daha duuurrr ilerde seni taniyamayacaklar.Hele de uzun sure gormeyenler hic taniyamayacak.Beni babannem,teyzem,arkadaslarim ... hic taniyamadilar.
Bi tanidigimiza Nigdeye gitmistik.Benim 140 luk halimi biliyor abla.Bana saskin saskin bakiyo.Esim dedi ki:Biz Aylin le boşandik bu yeni esim dedi.Ayy oylemi cok uzuldum Aylin de cok iyiydi,onu cok seviyordum tuhh dedi.Biz gulmeye basladik.Kadin uzun bi sure inanmadi.
Senin de bu gibi guzel anilarin cok olucak Saram.Sabir sabir sabir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…