Hoşbuldumhemşom hoşgeldinartık gel yamacımıza verelim beraber kilolarımızı
Hoşbulduk ablamAmanın efser gelmiş ,hoşgelmiş
Hoşbuldumhemşom hoşgeldinartık gel yamacımıza verelim beraber kilolarımızı
Hoşbulduk ablamAmanın efser gelmiş ,hoşgelmiş
aynen öyle , gerçi insan kendinden farkediyor, önemli olan bu. sen de hissediyor musun kilo verdiğini, ben 1 kg da dahi anlayabiliyorum
Teşekkür ederim canım
canım teşekkürler ama ben ara yapmıyorum biraz karatayvari beslenmeye çalışıyorum,meyveyi kesmek istiyorum ama bu ara olmuyorMenün güzel olmuş özlemcim tek uyaracagım şey meyveyi ögüne katma aranda ye. Helede etle birlikte meyve yeme
10 tam puan canım
sağolasın canım eline sağlık senin deŞimdiden kolay gelsin , ben bitirdim çok şükür tabi tekrar niğdeye gidene kadar
selam kızlar,dün geç yemek ve öğlenki şeylerin tuzlu oluşu bende ödem yapmış sabah acayip bi artı gördüm inşallah cumaya iner,spor da ödem yapıyor bende ey allahım en ufak şeyde şiş dur nasıl bünye bu anlamıyorum
neyse acil çıkmam lazım akşama görüşürüz
Tünaydınnnn kızlar
Nasılsınız dün kızım baya huysuzluk okulda etti
İnşaalah bugünde yapmaz
Oldu tabi, kedinin bacağını ilk günden ayıracan yoksa çok uğraşırsın
Fulyacım gezegen sana fena taktı
Olur inşallah nasip diyelimHedeflerinize odaklanın, cuma ya kaldı 2 gün. Kırdırmayın kafanızı .Herkesden en az -1 kg istiyorum ona göre
Kolay gelsin.Elimde olmayan sebeplerden dolayı kacgundur yazamadim.tlf sarj tutmuyor.yedek taşınabilir sarj.aldım.Kac gündür çocukla uğraşıyorum.okul alır verişi yazamadim.yogunluktan kendime de çok dikkat edemedim.yarndan itibaren tekrar başlarım.çocuk sabancı erken kalkıyorum artik
Evet nasil da bildin valla.Hepimizi cok iyi tanimisin.Ben de hep sudan puan kaybediyorumSana peşin peşin 9 vermişim zaten aylinim.
Sudan kırdım puant yoksa menü süper
Tsk ederim saracim.Ama suyum cok az.Midem kucuk ondan midir nedir?Gecen gun zoorrllaa 2 lt ictim midem sanki akvaryum olduçok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir kızın temizlik nasıl olsa yapılır
amin canım
menün çok güzel canım herzamanki gibi harikasın
geçmiş olsun yaseminim önemli bişeyin yoktur inşallah menün çok güzel her zamanki gibi
teşekkür ederim canım
Tsk ederim saracim.Ama suyum cok az.Midem kucuk ondan midir nedir?Gecen gun zoorrllaa 2 lt ictim midem sanki akvaryum oldu
Canim benim bende senin kadar mutlu oldum.Daha duuurrr ilerde seni taniyamayacaklar.Hele de uzun sure gormeyenler hic taniyamayacak.Beni babannem,teyzem,arkadaslarim ... hic taniyamadilar.bu sabah iş yerimdeki arkadaşlarımda ne kadar incelmişsin deyince çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?