evet bacım yarın başlıyor.Oyy aşure dönemi mi geldi yine
hayırlı geceler canım allah kolaylık versin.Yarın is var uyuyalim hadi kızlar herkese iyi geceler
Yarindan itibaren tam karatay yapmaya caliscam insallah basarili olurum şu halsizligi atmam lazim işte de yeni görev verildi bakalım yogunlugum nasıl olacak ona göre duzen oturtmaliyim
evet bacım yarın başlıyor.
Sağol canımhayırlı geceler canım allah kolaylık versin.
Kefir iyidir cok da faydali.Kambucha cayi kabizligami iyi geliyor.Bu arada ilac ismi yasak canim aklinda olsunben ferrum fort kullanıyorum. ayıptır söylemesi zaten benim bağırsaklar tembel. ee tabi az lifli beslenme de var. üstüne bu ilaç iyice beter etti. tabi bir de benim miyomlardan biri idrar torbasına diğeri de bağırsağa baskı yapıyor. mr da çıktı baskı yaptıkları. hayırlısı olsun bakalım.
1 haftadır her akşam düzenli olarak probiyotik içiyorum. işte az faydası oluyor. arada da kombucha çayı içiyorum. kış olsun kefir mayalarım yine.
İlk günede sana tokatı yapıştırdım Bıkeremilk 2 gün o kadar kötü değildi bi kereama bugün simit vardı evet
Hadi rastgele, ne olursa olsun moralimizi bozmuyoruz, düştük nasıl olsa hadi oturalım demiyoruz, tekrar tekrar kalkıp yola devam ediyoruzbugün çok yoruldum. gergin ve yorgun bir gündü. gün içinde simit yemek zorunda kalınca azcık moralim de bozuldu. yine bozuyor muyum diye. çünkü tüm gün açlık hissettim. sinirim bozuldu.... herhalde stresten psikolojik oldu.
yarına götüreceğim yemek de yoktu. yarını da sallarsam daha da kötü olacak dedim. iki günde hemen yine tıkanmış olacağım. ayrıca yarın kutsal perşembededim kendime. burada yazıyordum kalktım mutfağa gittim. salata hazırladım sabaha ve öğlene. hadi hayırlı olaaa
Sen benim iştahımı aeben e sor. Maşallah o geldi geleli bende iştah aldı başını gittibazen iştahım çok açık oluyor. o zaman moralim bozuluyor. oysa bugün ceviz de yedim tutsun diye.
İyi geceleryatsam iyi olacak geç olmuş hayırlı geceler yarın muharrem ayının başlangıcı aşureleri yemeyin şişersiniz
Sagol canim da aeben ne dicek bakalim.Seker atmayip yapay tatlandiriciyla tatlandirsam kalorisi oldukca duseraylin cumartesi ye ben izin veriyom
Yok gıı, ben armut tipliyim, divi daha orantılı
Oy fedakar bacım gel bi öpem
Toparlayalim canım kışı zayiflayarak gecirelim ki bahara çiçek gibi açalım
Allah kabul etsin canım ben artık detoks yapamıyorumyasom7272 nin dediği gibiyim ben de off of zamaninda o 5 günde 5 kilo diywtiyle bir ayda 11 kilo verdim nasıl dayanmisim sasiyorum
En büyük gezegen başka büyük yokvücut yapısı orantısı vs etkili demek öyle görünüyosun
Ben başkasının yaptığını yerken rahatsız oluyorum. Çok şeker koyuyorlar yavgeçen sene 2 koca kazan aşure pişirdim ama 1 kase anca yedim bu sene hiç yapmayı düşünmüyom çokta severim bizim binadada kimse yapmaz ki nefsimi köreltem.
Demir’in çokmu düşük. Benimde düşük, doktorumuz sabahları 1 avuç kuru üzüm ye demişti,yarın inşallah daha iyi olacak. şu demir hapını bırakacağım günü dört gözle bekliyorum
Kolay gelsinYarın is var uyuyalim hadi kızlar herkese iyi geceler
Yarindan itibaren tam karatay yapmaya caliscam insallah basarili olurum şu halsizligi atmam lazim işte de yeni görev verildi bakalım yogunlugum nasıl olacak ona göre duzen oturtmaliyim
Yasminin sen bi tanesin tsk ederim cnm Insallah aeben de izin verir.Vermezde yersem sopayi da yerim hemi deaylin cumartesi ye ben izin veriyom
Cuma gunu ben yapicam.Atla ucaga gel hemenİyi geceler, kim yapacakki yiyelim
Yemiş kadar oldumCuma gunu ben yapicam.Atla ucaga gel hemenCok sekerli de yapmam.Diviyi de getirmeyi unutma.Moniyle aeben bunlari okuyunca yandik ki ne yandik.Sizi de yoldan cikariyorum diye beni gebertecekler
Neeeeyyyyy. ( bizim oğlan böyle soyluo şu ara çok tatlı ) neeyyyyy ben de gelim .bayiiiliirm asureyeeeeCuma gunu ben yapicam.Atla ucaga gel hemenCok sekerli de yapmam.Diviyi de getirmeyi unutma.Moniyle aeben bunlari okuyunca yandik ki ne yandik.Sizi de yoldan cikariyorum diye beni gebertecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?