Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yarın is var uyuyalim hadi kızlar herkese iyi geceler
Yarindan itibaren tam karatay yapmaya caliscam insallah basarili olurum şu halsizligi atmam lazim işte de yeni görev verildi bakalım yogunlugum nasıl olacak ona göre duzen oturtmaliyim

hayırlı geceler canım allah kolaylık versin.

Kefir iyidir cok da faydali.Kambucha cayi kabizligami iyi geliyor.Bu arada ilac ismi yasak canim aklinda olsun

Hadi rastgele, ne olursa olsun moralimizi bozmuyoruz, düştük nasıl olsa hadi oturalım demiyoruz, tekrar tekrar kalkıp yola devam ediyoruz

Yok gıı, ben armut tipliyim, divi daha orantılı

yarın inşallah daha iyi olacak. şu demir hapını bırakacağım günü dört gözle bekliyorum
Demir’in çokmu düşük. Benimde düşük, doktorumuz sabahları 1 avuç kuru üzüm ye demişti,
Birde aklınızda olsun, adet döneminde demir hapı kullanmayın

Cuma gunu ben yapicam.Atla ucaga gel hemen Cok sekerli de yapmam.Diviyi de getirmeyi unutma.Moniyle aeben bunlari okuyunca yandik ki ne yandik.Sizi de yoldan cikariyorum diye beni gebertecekler
Yemiş kadar oldum , cuma gelemem kına var, başka sefere inşallah

Cuma gunu ben yapicam.Atla ucaga gel hemen Cok sekerli de yapmam.Diviyi de getirmeyi unutma.Moniyle aeben bunlari okuyunca yandik ki ne yandik.Sizi de yoldan cikariyorum diye beni gebertecekler
Neeeeyyyyy. ( bizim oğlan böyle soyluo şu ara çok tatlı ) neeyyyyy ben de gelim .bayiiiliirm asureyeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…