Abla gidekmiiiiCuma gunu ben yapicam.Atla ucaga gel hemenCok sekerli de yapmam.Diviyi de getirmeyi unutma.Moniyle aeben bunlari okuyunca yandik ki ne yandik.Sizi de yoldan cikariyorum diye beni gebertecekler
Kına olmasaydı giderdikAbla gidekmiiii
Gidecek yer arıyordum bende
Aşureye bayılırımyaparsam 1 tencere yerim o yüzden yapmiyom
Konu komşu da yapmazki 1 kase göndersin hayrına
Sen benim için yevitamin olsun inşallah
Sen önce benim yaptığım yemeğe yorum yapAbla gidekmiiii
Ablam kadar olamasamda yapıyorum işte biseylerben ayrıntılı tahlil yaptırsam bende de çıkabilir hep bi halsizlik isteksizlik yorgunluk halindeyim daha önceleri tiroid değerlerim normal çıkıyordu ama demir eksikliğim var o da yapıyor böyle,olsun rabbim başka dert vermesin aşarız elbet
ben de 10 yıl önce 36 kilo verdiğimde kayınpeder eşime,sen geldin de hanımın nerde diye sormuştu
canım çok geçmiş olsun çarpıntı kötü iyi olmana sevindim
eline sağlık canım olsun varsın evin işini yarın da yaparsın,siz abla kardeş pek hamaratsınız maşallah,divinity de doya doya temizlik yapsam diyodu
Gezegen 43,5 yaşında , divi 39 ama gezegenden 2 yaş daha büyük
Daha fırsatım olmadıSen önce benim yaptığım yemeğe yorum yap
Yemeğin ve sunumun harika olmuş ellerine sağlık ..ellerin dert görmesin..Sen önce benim yaptığım yemeğe yorum yap
Ben evleneli beri hep yapmak isterim ama ben de biliom ki yaparssm ben de 1 tencere yerim. Bu sene niyetleenndm ama listedeyim . Saçmalama vero dedim.zaten sacmalaiomAbla gidekmiiii
Ben de hiç yapmam ya. Yeni Bakici bugün evi dağınıklığı toplami s ben de yarin ev düzgün olsun die bi iş güç yaptım ki yatmadan önce saat bu saat oldu. Sıimdi girdim yatagaDaha fırsatım olmadı
Bugün çok yoruldum yine
2 kilo fasulye ayikladim
Bütün evi topladım yattım saate bak yeni girdim yatağa
Gece gece geçmiş yapayım dedim. Evet evet bu saatte hem de karnabahar çekti canimAaaaa yulaf kepeğimde vardı oysa bu iyi fikir bir dahakine kesin öyle deneyecem
Karnabahar bana dokunmuyor canım o yüzden çok seviyorum ben bu harcı köfte şekline getirmeden borcama döküp üzerine beşamel sos yapıp kaşar peyniri serpiyorum fırına veriyorum o daha güzel oluyor ama diyete uymuyor işte
Kolay gelsin canımBen de hiç yapmam ya. Yeni Bakici bugün evi dağınıklığı toplami s ben de yarin ev düzgün olsun die bi iş güç yaptım ki yatmadan önce saat bu saat oldu. Sıimdi girdim yataga
Günaydınnınınınıngünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
Kaçak, nerelerdesin kaç gündürGünaydın kızlar kilolar ne alemdee
Ya pardon burdayım ben diyete devam 73.7 oldum SizKaçak, nerelerdesin kaç gündür
Geçmiş olsun gülümEki Görüntüle 2190598
Eki Görüntüle 2190599
Bunun ne olduğunu , neden olduğunu bilen varmı?
Dün temizlik yaparken birdenbire şişmeye, gerilmeye başladı.
Zamanla şişi indi, şimdi yine şişmiş, uykudan uyarttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?