Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızçelerim aşure konusuna açıklık gerireyim,
Diyetisyenimiz, Banuyla bana aşureyi 1 öğle yemeği öğünü olarak vermişti.
Şöyle: öğlen yemeğinde yemek yerine 1 kase aşure yiyebilirsiniz demişti.
Başka bir şey yemiyoruz yanında.
Tabii bu 1 sefere mahsus, her öğlen yemiyoruz.

her gün eşimi uyutup siZe yorum yapmaya geliyorum gıymatımı bilin yane

Benim midem ve göbeğim var zaten diğer bölgelerde sorun yok. Kilo alınca tüm kilolar göbekte toplaniyor

aynen canım nasıl eriyecek bilmiyorum

Hep eşimin sucu. Evdeydi. Öğlen aradım gelemiyeceğim tavuğu ocağa koyar misin dedim. Akşam sevinçle eve geldim sadece tavuk al kısmını yapmış.

erkeklerin bazen hatta genellikle hatta hatta çoğunlukla odunlukları vardır canım seninki yine almış benimki olsa onuda unuturdu

ay sizin 3günlük diyetleriniz ayran aşlarınız lapalarınız öldürüyor beni ben hiç sıkıntıya gelemem kurallı diyet bana göre değil anında bozarım.

bende kendimden beklemediğim performansı gösteriyorum sırf bebeğim olsun diye kendim için olsa çoktan bozmuştum diyeti

bunu bende deneyecem

Kızlar yemeğim eklenmiş bakarsanız

bakacam hemen

çok iş yaptın yorgunluktan olmuştur acıyorsa ve kızarmışsa dolamada olmuş olabilir geçmiş olsun

2 puant kırarım peşinen diyim

Aylinim bende aşure hastasıyım bir çogunuz gibi .
Şekersiz yapmaya uğraşma yiyorsan aşure gibi aşure ye bacım AMA bir küçük KASE!
Hafta sonuna denk gelirse ve bir kase !

Yeni görevin hayırlı olsun özlemcim

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
Günaydınnınınının
Günaydın kızlar kilolar ne alemdee
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
günaydın kızlar
günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimşize
Gunaydinn, hala cok uykum var

canım geçmiş olsun,çamaşır suyunu çok mu kullandın benim ellerimde pütürlü bişeyler olmuştu domestosu çok kullanınca ve gerilmişti,geçmezze cildiyeye bi göster

makul aslında yada şekersiz meyvelerle tatlandırıp yenebilir
Yeni görevin hayırlı olsun özlemcim
sağolasın canım
Bencede divi sana beş basar

kilo verirsek gider diye ümit ediyorum, ama biraz sarkıyor söyleyeyim, yumuşacık ve sarkık olmasını istemiyorsak bol bol spor yapmalıyız

spor yapıyorum canım hergün 30 ila 45 dakika arası leslie yapıyorum kol egzersizlerine başladım şimdide yavaş yavaş jimnastik hareketlerine başlayacam belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…