günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
Günaydın kızlar kilolar ne alemdee
her gün eşimi uyutup siZe yorum yapmaya geliyorum gıymatımı bilin yane
Benim midem ve göbeğim var zaten diğer bölgelerde sorun yok. Kilo alınca tüm kilolar göbekte toplaniyor
Hep eşimin sucu. Evdeydi. Öğlen aradım gelemiyeceğim tavuğu ocağa koyar misin dedim. Akşam sevinçle eve geldim sadece tavuk al kısmını yapmış.
ay sizin 3günlük diyetleriniz ayran aşlarınız lapalarınız öldürüyor beniben hiç sıkıntıya gelemem kurallı diyet bana göre değil anında bozarım.
saraycam ben onu nasıl yapıyom 3 4kaşık yogurdun içine 2 kaşık yulaf 1incir 1 kayısı badem yada ceviz birazda keten tohumu atıyorum akşamdan hazırlıyom sabah kalkınca dolaptan çıkarıyom o yulaflar şişmiş oluyor midemede dokunmuyor çokta tok tutuyor tavsiye ederim.
Kızlar yemeğim eklenmiş bakarsanız
Eki Görüntüle 2190598
Eki Görüntüle 2190599
Bunun ne olduğunu , neden olduğunu bilen varmı?
Dün temizlik yaparken birdenbire şişmeye, gerilmeye başladı.
Zamanla şişi indi, şimdi yine şişmiş, uykudan uyarttı
2 puant kırarım peşinen diyimAllah valla bende cok severim.Allah nasip ederse yarin ve birgun niyetli olucam.Cuma gunu de iftardan sonra asuremi yapicam.Tadina,sekerine bakmadan olmaz cunku.Cumartesi de esimin abilerini akrabalarini yemege cagiricaz.Konyanin meshur etli ekmegini yaptiricaz.Kucucuk bir kase yesem nolur ki?Aeben kac puan kirarsin?
Yeni görevin hayırlı olsun özlemcimYarın is var uyuyalim hadi kızlar herkese iyi geceler
Yarindan itibaren tam karatay yapmaya caliscam insallah basarili olurum şu halsizligi atmam lazim işte de yeni görev verildi bakalım yogunlugum nasıl olacak ona göre duzen oturtmaliyim
İyiki ben varım ha bogazıyın sucunuda bana atSen benim iştahımı aeben e sor. Maşallah o geldi geleli bende iştah aldı başını gitti
Bencede divi sana beş basarYok gıı, ben armut tipliyim, divi daha orantılı
kilo verirsek gider diye ümit ediyorum, ama biraz sarkıyor söyleyeyim, yumuşacık ve sarkık olmasını istemiyorsak bol bol spor yapmalıyızaynen canım nasıl eriyecek bilmiyorum
günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar.....
Günaydınnınınının
Günaydın kızlar kilolar ne alemdee
Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
günaydın kızlar
günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimşize
Gunaydinn, hala cok uykum var
canım geçmiş olsun,çamaşır suyunu çok mu kullandın benim ellerimde pütürlü bişeyler olmuştu domestosu çok kullanınca ve gerilmişti,geçmezze cildiyeye bi gösterEki Görüntüle 2190598
Eki Görüntüle 2190599
Bunun ne olduğunu , neden olduğunu bilen varmı?
Dün temizlik yaparken birdenbire şişmeye, gerilmeye başladı.
Zamanla şişi indi, şimdi yine şişmiş, uykudan uyarttı
makul aslında yada şekersiz meyvelerle tatlandırıp yenebilirKızçelerim aşure konusuna açıklık gerireyim,
Diyetisyenimiz, Banuyla bana aşureyi 1 öğle yemeği öğünü olarak vermişti.
Şöyle: öğlen yemeğinde yemek yerine 1 kase aşure yiyebilirsiniz demişti.
Başka bir şey yemiyoruz yanında.
Tabii bu 1 sefere mahsus, her öğlen yemiyoruz.
sağolasın canımYeni görevin hayırlı olsun özlemcim
Bencede divi sana beş basar
Latife etdiydimAblam kadar olamasamda yapıyorum işte biseyler
Nasıl 2 yaş daha büyüğüm anlamadım
kilo verirsek gider diye ümit ediyorum, ama biraz sarkıyor söyleyeyim, yumuşacık ve sarkık olmasını istemiyorsak bol bol spor yapmalıyız
Pilatese geçenilirsin bence saramspor yapıyorum canım hergün 30 ila 45 dakika arası leslie yapıyorum kol egzersizlerine başladım şimdide yavaş yavaş jimnastik hareketlerine başlayacam belki faydası olur
günaydın hanımlar bu önemli ve ulvi günün sabahından herkese selamlartartılmayı unutup su içtim sabah artık yarına ne çıkarsa bahtıma umarım güzel bişeyler olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?