Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pilates topumu evi toplarken kaldırmışım canım kendi evime bi geçeydim platesede başlardım daha sakin olurdum belki kilo vermem bile daha kolay olurdu diyetisyenim bile bu kadar ödem stresten bile olur dedi biliyomusun
Yıllarca plates yaptım top şart seğil saram

Sağol canım

Tuzu kessen biraz saram

eskisi kadar tuzlu yemiyorum canım eskiden normal yaptığım yemeğe tabağıma alırken bile tuz eklerdim ama şimdi öyle yapmıyorum ancak haklısın sanırım iyice tuzsuz yemeliyim lakin tansiyonum çok düşük benim şiöyleki 10/5-9/6 bu civarda tuzu hepten kesince iyice düşüyor ve halsiz oluyorum

cuma birden bire inecek diye düşün, bozma moralini

evet belki komik gelecek size ama bugünlerde herkes ne kadar kilo verdin ne kadar inceldin desede ben kendimi çok şişman görüyorum sanki hiç vermemişim gibi şişmanken bile böyle görmezdim o zamanda bana göre normaldim dengem şaştı galiba

Çamaşır suyunu çok kullanırım zaten, ellerim kabak lifi gibi dolanırım. İşaret parmağımda şişlik, kızarıklık ve gerilme var

Yıllarca plates yaptım top şart seğil saram

hmmmm araştırayım plates hareketlerini o zaman

Aynen öyle olacak saram

inşallah canım ama cumaya ne kaldı bi günde gidermi dersin bu ödemler

Dolama dahamı şiş oluyordu sanki ? Bilemedim dr bi görünn istersen bacım.

daha kızarır şişer ve el değmez o kadar acır yani tek çareside parmağı sıcak suya batırıp çekmektir bir kaç kez yoksa çok can yakan bir rahatsızlık inşallah öyle değildir gezegeniminki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…