Pilatese geçenilirsin bence saram
Tuzu kessen biraz saramben bu sabahta sabittim canım tartıyı kıracam bigün o olacak
Bugun işim çok hanımlar öğleden sonra terziye gidicem 2 ay önce vermiştik arkadaşlarla kumaşı ..
Ölcülerimde değişti
Sağol abla, sen nasıl oldunO
Geçmiş olsun gülümben bilmiyorum ne olduğunu
cuma birden bire inecek diye düşün, bozma moraliniben bu sabahta sabittim canım tartıyı kıracam bigün o olacak
Yıllarca plates yaptım top şart seğil sarampilates topumu evi toplarken kaldırmışım canım kendi evime bi geçeydim platesede başlardım daha sakin olurdum belki kilo vermem bile daha kolay olurdu diyetisyenim bile bu kadar ödem stresten bile olur dedi biliyomusun
Sağol canım
aynen canım nasıl eriyecek bilmiyorum
erkeklerin bazen hatta genellikle hatta hatta çoğunlukla odunlukları vardır canım seninki yine almış benimki olsa onuda unuturdu
bende kendimden beklemediğim performansı gösteriyorum sırf bebeğim olsun diye kendim için olsa çoktan bozmuştum diyeti
bunu bende deneyecem
bakacam hemen
çok iş yaptın yorgunluktan olmuştur acıyorsa ve kızarmışsa dolamada olmuş olabilir geçmiş olsun
Aynen öyle olacak saramcuma birden bire inecek diye düşün, bozma moralini
Tuzu kessen biraz saram
Gurur duyarım, o benim bacım bacımBencede divi sana beş basar
Dolama dahamı şiş oluyordu sanki ? Bilemedim dr bi görünn istersen bacım.Sağol abla, sen nasıl oldun
Benimde bacım nollmuşşGurur duyarım, o benim bacım bacım
cuma birden bire inecek diye düşün, bozma moralini
He sana yaşlı dedim ondanmıBenimde vardı ama aeben kaçırdı
Çamaşır suyunu çok kullanırım zaten, ellerim kabak lifi gibi dolanırım. İşaret parmağımda şişlik, kızarıklık ve gerilme var
canım geçmiş olsun,çamaşır suyunu çok mu kullandın benim ellerimde pütürlü bişeyler olmuştu domestosu çok kullanınca ve gerilmişti,geçmezze cildiyeye bi göster
makul aslında yada şekersiz meyvelerle tatlandırıp yenebilir
sağolasın canım
İşte divinin bir huyluda buLatife etdiydim
Yıllarca plates yaptım top şart seğil saram
Aynen öyle olacak saram
Dolama dahamı şiş oluyordu sanki ? Bilemedim dr bi görünn istersen bacım.
Ne diktiriyonBugun işim çok hanımlar öğleden sonra terziye gidicem 2 ay önce vermiştik arkadaşlarla kumaşı ..
Ölcülerimde değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?