- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ben doktora gidene kadar geçer. Arada oluyor sebebini bilmiyorum, sizlerdede oluyormu diye merak ettim.Dolama dahamı şiş oluyordu sanki ? Bilemedim dr bi görünn istersen bacım.
Olsun, o 4 ümüzüde idare ederBenimde bacım nollmuşş
İnşallah canım, takip ediyim bakalım dediğin gibi olacakmıhmmmm araştırayım plates hareketlerini o zaman
inşallah canım ama cumaya ne kaldı bi günde gidermi dersin bu ödemler
daha kızarır şişer ve el değmez o kadar acır yani tek çareside parmağı sıcak suya batırıp çekmektir bir kaç kez yoksa çok can yakan bir rahatsızlık inşallah öyle değildir gezegeniminki
canım benim de tansiyonum düşüktür,eşim tam tersi tansiyon hapı alır hergün yüksek onunki o yüzden yemekleri az tuzlu yapıyoruz,ben salataya ekstra tuz atmıyorum yumurtayı omlet yaparken peynir koyuyorum ki onun tuzu yetsin,haşlamışsam da zeytinle birlikte yiyorum onun tuzu geçsin diye,ama bu kez de arada tuzlu bişey yiyince şişiyorumeskisi kadar tuzlu yemiyorum canım eskiden normal yaptığım yemeğe tabağıma alırken bile tuz eklerdim ama şimdi öyle yapmıyorum ancak haklısın sanırım iyice tuzsuz yemeliyim lakin tansiyonum çok düşük benim şiöyleki 10/5-9/6 bu civarda tuzu hepten kesince iyice düşüyor ve halsiz oluyorum
ben dün artıydımben bu sabahta sabittim canım tartıyı kıracam bigün o olacak
İnşallah canım, takip ediyim bakalım dediğin gibi olacakmı
ne diktircen bacımBugun işim çok hanımlar öğleden sonra terziye gidicem 2 ay önce vermiştik arkadaşlarla kumaşı ..
Ölcülerimde değişti
canım benim de tansiyonum düşüktür,eşim tam tersi tansiyon hapı alır hergün yüksek onunki o yüzden yemekleri az tuzlu yapıyoruz,ben salataya ekstra tuz atmıyorum yumurtayı omlet yaparken peynir koyuyorum ki onun tuzu yetsin,haşlamışsam da zeytinle birlikte yiyorum onun tuzu geçsin diye,ama bu kez de arada tuzlu bişey yiyince şişiyorum
eylül ayı hiç iyi gelmedi yaaaa temmuz ve ağustosta çok güzel kilo verdim benben dün artıydım
oo çok tuz alıyomuşsun ekstradan ödemlerin sebebi belli oldusen yazınca farkettim ben haşlanmış yumurtaya tuz atıyorum ama yanında zeytin yiyorum zeytin tuzlu domates salatalığada tuz atıyorum bundan sonra sadece birine tuz atacam haklısın farkında olmadan gün içinde aldığımız tuz miktarı fazla
Gecmis olsun abla, benimde hatirlarsan olmustu dolama,doktora gosterdim bayagi sismisti , antibiyotik krem vermisti. Az kesik atip once temizlemiati, iltihap cunkuÇamaşır suyunu çok kullanırım zaten, ellerim kabak lifi gibi dolanırım. İşaret parmağımda şişlik, kızarıklık ve gerilme var
her zaman aynı oranda kilo verilmez canım bozma moralini aynen devam sağlıklı beslendiğimiz yanımıza kar öyle düşüneylül ayı hiç iyi gelmedi yaaaa temmuz ve ağustosta çok güzel kilo verdim ben
oo çok tuz alıyomuşsun ekstradan ödemlerin sebebi belli oldu
evet yazınca farkettim yemeğe az tuz koyuyorum ama salataya yumurtaya tuz atmasam iyi herşey lezzetli olsun diye tuzunu yağını ekliyorumda vücuda aldığım tuz miktarı toplamda fazla oluyor bugünden itibaren buna dikkat edecem farkettirdiğin için teşekkür ederim özlemcim
her zaman aynı oranda kilo verilmez canım bozma moralini aynen devam sağlıklı beslendiğimiz yanımıza kar öyle düşün
Hava değişimi oldu, başım çatlıcak gibi uyanıyorum sabahları. Tüm gün başımda kazan varmış gibi dolanıyorum.Sağol abla, sen nasıl oldun
Hava değişimi oldu, başım çatlıcak gibi uyanıyorum sabahları. Tüm gün başımda kazan varmış gibi dolanıyorum.
Bi yandan evde biriken işler vs.
Ruh halim hiç iyi değil anlıyacağın
Tartımın ayağı kırılmıştı, dijital ekranda bir kısmı çıkmıyor sayıların. Yeni tartı aldım dün akşam geldi ama iki tartı arasında bariz fark çıktı canım sıkıldı bu duruma.Gerçi tartı farkını eklicem listeye ama yinede sevmedim bu durumu.
Göm bacını gömİşte divinin bir huyluda buesprinin burnundan getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?