Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnşallah canım, takip ediyim bakalım dediğin gibi olacakmı

canım benim de tansiyonum düşüktür,eşim tam tersi tansiyon hapı alır hergün yüksek onunki o yüzden yemekleri az tuzlu yapıyoruz,ben salataya ekstra tuz atmıyorum yumurtayı omlet yaparken peynir koyuyorum ki onun tuzu yetsin,haşlamışsam da zeytinle birlikte yiyorum onun tuzu geçsin diye,ama bu kez de arada tuzlu bişey yiyince şişiyorum

sen yazınca farkettim ben haşlanmış yumurtaya tuz atıyorum ama yanında zeytin yiyorum zeytin tuzlu domates salatalığada tuz atıyorum bundan sonra sadece birine tuz atacam haklısın farkında olmadan gün içinde aldığımız tuz miktarı fazla

oo çok tuz alıyomuşsun ekstradan ödemlerin sebebi belli oldu

Çamaşır suyunu çok kullanırım zaten, ellerim kabak lifi gibi dolanırım. İşaret parmağımda şişlik, kızarıklık ve gerilme var
Gecmis olsun abla, benimde hatirlarsan olmustu dolama,doktora gosterdim bayagi sismisti , antibiyotik krem vermisti. Az kesik atip once temizlemiati, iltihap cunku

oo çok tuz alıyomuşsun ekstradan ödemlerin sebebi belli oldu

evet yazınca farkettim yemeğe az tuz koyuyorum ama salataya yumurtaya tuz atmasam iyi herşey lezzetli olsun diye tuzunu yağını ekliyorumda vücuda aldığım tuz miktarı toplamda fazla oluyor bugünden itibaren buna dikkat edecem farkettirdiğin için teşekkür ederim özlemcim

Sağol abla, sen nasıl oldun
Hava değişimi oldu, başım çatlıcak gibi uyanıyorum sabahları. Tüm gün başımda kazan varmış gibi dolanıyorum.
Bi yandan evde biriken işler vs.
Ruh halim hiç iyi değil anlıyacağın
Tartımın ayağı kırılmıştı, dijital ekranda bir kısmı çıkmıyor sayıların. Yeni tartı aldım dün akşam geldi ama iki tartı arasında bariz fark çıktı canım sıkıldı bu duruma. Gerçi tartı farkını eklicem listeye ama yinede sevmedim bu durumu.

geçmiş olsun ayşecim sarımsak severmisin bilmiyorum ama hava değişimine sarımsak çok faydalı oluyor bir yerden bir yere gittiğin zaman bir tane sarımsak yutar yada yersen hava değişiminden çok etkilenmezsin bu bana babaannemin tavsiyesidir ve işe yarıyor inanki

bir tartı mağduruda benim hep sabit çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…