Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aeben canım ebru şallının plates hareketlerini indirecem tabletime ordan yapacam şimdi baktımda yapabileceğim hareketler bir çoğu
Evet saram bi aralar sabah programı vardı ebruli hiç kaçırmazdım pilatesi , çok fark edecek emin ol lessi gibi değil
Bir çak farklı bideo olabiliyor , karın kalça , yahut esneme gibi bulabilirsen eski proğram videolarını bul onlar çıkardıgı cd lerden daha iyiydi bence
İndirmeden önce bir izle

tamam canım akşam bununla ilgilenecem yarından itibarende başlayacam spor yapmak hem bedenime hem psikolojime iyi gelecek eminim

***10. Takım 588. ETAP ***

Moni(93,5///%)
zhre_ (94,5///% )
Ssy8491(88,5///%)
evinizinmimari(75,0///%)
Divinity(67,3///%)
Sara_28(91,7///%)
ya habibi(96,8/// %)
Gamze21(62,7///%)

Dtdentist(67,7///%)
Aylin42konya(73,0///%)
Aeben(66,4///% )
Antepia27 (104,4///%)
Sarayca (64,2///%)
Vorones(60,0///%)

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Mavili38(70,2/)2bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Yasom7272(71,0/)428. Etapta 66,6 kg. Bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)
Ozlemkartal(100,2/)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(74,5/)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(77,0/)581. Etapta 74,0 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(///%)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme:

Sağolasın canım
Teşekkür ederim denicem

Pişen pişmeyen her evde bu yılda bereket eksik olmasın, herkesin niyetleri kabul olsun Bugün aşure günü Aşure besleyici özelliği oldukça fazla olmasına rağmen nedense cısss diyetteyim assslllaaa yiyemem denilen gıdalardan‍ Halbuki hastalığınız yoksa sevdiğiniz halde ve canınız istemesine rağmen yemiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir‍ Diyetteyken de 1 kase aşureyi tadına vararak öğle yemeğinizin yerine yiyebilirsiniz. Sizi takip eden uzmanınız varsa mutlaka çekinmeden danışın. Tercih şansınız varsa tabiki şeker içeriği düşük, ceviz/fındık/badem/nohut/fasulye içeriği bol olanı tercih edin. Hem sağlıklı yağları hem sağlıklı kompleks karbonhidratları vücudunuza alın Aşure ayımız mübarek olsun.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#asure#diyet#diyetisyen#aşure#beslenme#nişantaşı#diyetisyenozdenkacar

aşureyi çok severim çokda güzel yaparım ama bu sene evimde olmadığım için yapamıyorum diye üzülüyorum yapıp dağıtmayı çok severim bol baklagilli ve özellikle portakallı çok güzel oluyor

pilates topumu evi toplarken kaldırmışım canım kendi evime bi geçeydim platesede başlardım daha sakin olurdum belki kilo vermem bile daha kolay olurdu diyetisyenim bile bu kadar ödem stresten bile olur dedi biliyomusun

Bizim diyetisyen de dedi stres ödem yapar diye

Ben de hiç yapmam ya. Yeni Bakici bugün evi dağınıklığı toplami s ben de yarin ev düzgün olsun die bi iş güç yaptım ki yatmadan önce saat bu saat oldu. Sıimdi girdim yataga
Çocuklu evin toplu olması çok zor
Benim kız evi dağıtırken on kaplan gücünde dağıtıyor :)
Bencede divi sana beş basar
10 basmaya kıyamadım
Anlamadiydim
Çünkü ablamla yan yana gezerken o kadar insan beni abla sanıyor ya bozuluyom valla
Bide üst komşusu da ablama hoşgeldine gidince ablanla tanıştım demiş sildim kadını defterden
Gurur duyarım, o benim bacım bacım

Benimde bacım nollmuşş
Evet bide yasom7272 bacisiyim

Ablalarım benim
İşte divinin bir huyluda buesprinin burnundan getirir
Malesef

Göm bacını göm

divinity bak ben sana hiç bişi diyormuyum
Ama bu bir gerçek
Bana espiri yapmaya illet oldu herkes

aeben dünkü menüm

Kahvaltı: 2 yumurta
Peynir -3 zeytin
Domates salatalık
3 Samandağ biberi
2 dilim çavdar ekmeği (ekmeği biberleri yiyebilmek için yiyorum..diğerlerini ekmeksiz yiyorum)

Öğle : haşlanmış fasulyeye yoğurt nane pul biber kattim 1 kase yedim

Akşam: 1 tabak güveç
Su :2 lt
Spor : yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…