Evet saram bi aralar sabah programı vardı ebruli hiç kaçırmazdım pilatesi , çok fark edecek emin ol lessi gibi değilaeben canım ebru şallının plates hareketlerini indirecem tabletime ordan yapacam şimdi baktımda yapabileceğim hareketler bir çoğu
Evet saram bi aralar sabah programı vardı ebruli hiç kaçırmazdım pilatesi , çok fark edecek emin ol lessi gibi değil
Bir çak farklı bideo olabiliyor , karın kalça , yahut esneme gibi bulabilirsen eski proğram videolarını bul onlar çıkardıgı cd lerden daha iyiydi bence
İndirmeden önce bir izle
Günaydın derse giriyorum kahvaltı yapıldı. Iyi değilim pek
Köfte yada tavuk izgarakızlar akşama kereviz salatası yapayım diyorum sarımsaklı yoğurtlu mayonezsiz ama yanına ne yapayım ne gider sizcebu arada kerevizi ilk kez deneyecem o yüzden yanına ne gider tam kestiremedim inşallah tadını severim
Sağolasın canımgeçmiş olsun ayşecim sarımsak severmisin bilmiyorum ama hava değişimine sarımsak çok faydalı oluyor bir yerden bir yere gittiğin zaman bir tane sarımsak yutar yada yersen hava değişiminden çok etkilenmezsin bu bana babaannemin tavsiyesidir ve işe yarıyor inanki
bir tartı mağduruda benim hep sabit çıkıyorum
Neyin var kuzum, hayırdırGünaydın derse giriyorum kahvaltı yapıldı. Iyi değilim pek
Saracim kerevizden çok güzel zeytinyağlı yada etli terbiyeli yemek yapabilirsin ben çok severim netten bak istersen ve denetamam canım teşekkür ederim
Saracim kerevizden çok güzel zeytinyağlı yada etli terbiyeli yemek yapabilirsin ben çok severim netten bak istersen ve dene
Platesçok isterdim yapabilmeyi . Bütün malzemeleri aldım hüsran 1 hafta yattim benim uzman biriyle yapmam gerekiyor.
Pişen pişmeyen her evde bu yılda bereket eksik olmasın, herkesin niyetleri kabul olsun Bugün aşure günü Aşure besleyici özelliği oldukça fazla olmasına rağmen nedense cısss diyetteyim assslllaaa yiyemem denilen gıdalardanHalbuki hastalığınız yoksa sevdiğiniz halde ve canınız istemesine rağmen yemiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir Diyetteyken de 1 kase aşureyi tadına vararak öğle yemeğinizin yerine yiyebilirsiniz. Sizi takip eden uzmanınız varsa mutlaka çekinmeden danışın. Tercih şansınız varsa tabiki şeker içeriği düşük, ceviz/fındık/badem/nohut/fasulye içeriği bol olanı tercih edin. Hem sağlıklı yağları hem sağlıklı kompleks karbonhidratları vücudunuza alın Aşure ayımız mübarek olsun.
#asure#diyet#diyetisyen#aşure#beslenme#nişantaşı#diyetisyenozdenkacar
pilates topumu evi toplarken kaldırmışım canım kendi evime bi geçeydim platesede başlardım daha sakin olurdum belki kilo vermem bile daha kolay olurdu diyetisyenim bile bu kadar ödem stresten bile olur dedi biliyomusun
Çocuklu evin toplu olması çok zorBen de hiç yapmam ya. Yeni Bakici bugün evi dağınıklığı toplami s ben de yarin ev düzgün olsun die bi iş güç yaptım ki yatmadan önce saat bu saat oldu. Sıimdi girdim yataga
10 basmaya kıyamadımBencede divi sana beş basar
AnlamadiydimLatife etdiydim
Gurur duyarım, o benim bacım bacım
EvetBenimde bacım nollmuşş
Malesefİşte divinin bir huyluda buesprinin burnundan getirir
Ama bu bir gerçek
Yarına odaklanben dün artıydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?