Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başın geçsinde tartıyı bi şekilde halledersin

Lessi köpüş kız

Ben içine cevizde koyuyorum, yanına benim dünkü tarifi yap
Servis tabağımda yoğurtlu kerevizde vardı. Pilavdan 1 kaşık, 1 dilim mantarlı et, salata yedim

Teşekkür ederim, seninde mübarek olsun, belki denerim, zaten şeker minimum koyarım, belki Onuda koymam, hurma, incir koysam yeterli olabilir

seninle kilolarımız yakın sanırım birbirimizi takip edelim mi ne dersin canım
tabi ki daha iyi motive oluruz hem,ama benim işler yoğun olursa gündüz pek giremem sorun olur mu

geçmiş olsun kaptanım moralini bozma düzelir yavaş yavaş

Plates çok isterdim yapabilmeyi . Bütün malzemeleri aldım hüsran 1 hafta yattim benim uzman biriyle yapmam gerekiyor.
uzmanla yapılmazsa hem etkisi az olur hem de sakatlık olur belki,öyle hareketler var ki görünüşü farklı tekniği farklı,tv den netten görerek yapanlar var tabi onu denemedim ben

ohhmm

Bizim diyetisyen de dedi stres ödem yapar diye

aklın yolu bir fatmacım çok sinir olduğumuzda yada stres olduğumuzda şiştim deriz ya gerçekten şişiyomuşuz

Ben içine cevizde koyuyorum, yanına benim dünkü tarifi yap
Servis tabağımda yoğurtlu kerevizde vardı. Pilavdan 1 kaşık, 1 dilim mantarlı et, salata yedim

ceviz bende koyacam canım senin yemeğin aynısını dünden önceki gün yaptım bugünede fırında hindi kapama yapayım diyorum

tabi ki daha iyi motive oluruz hem,ama benim işler yoğun olursa gündüz pek giremem sorun olur mu

hiç sorun olmaz canım menülerimizi yediğimizi içtiğimizi takip edelim birbirimizi uyaralım

hiç sorun olmaz canım menülerimizi yediğimizi içtiğimizi takip edelim birbirimizi uyaralım
aynen hadi bakalım

Antepia27 canım senin moralinmi bozuk canını mı sıkkın çünkü buradada çok aktif değilsin kaç gündür dikkatimi çekiyor bir iki mesaj yazıp gidiyosun merak ettim seni
evet yaa benim de dikkatimi çekti bi sıkıntı yoktur inşallah

Hiç sorma canm menü bile yazmaya vaktim hiç yok.kabızlık cekiyom canm çok fenayım.tartı 1kilo fazla tartiyo
1 bardak suyun içine akşamdan 2 tüm ceviz koyun, sabah o suyu için

Varsa kuru kayısı,suda kaynat, suyunu iç

1 y.k. Hakiki zeytinyağı iç

Sinameki çayı iç

Firinda makarna hemde patates pureli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…