- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Doktor çok bekletiyor canım yaa, ona bol vaktim olması lazımGecmis olsun abla, benimde hatirlarsan olmustu dolama,doktora gosterdim bayagi sismisti , antibiyotik krem vermisti. Az kesik atip once temizlemiati, iltihap cunku
Başın geçsinde tartıyı bi şekilde halledersinHava değişimi oldu, başım çatlıcak gibi uyanıyorum sabahları. Tüm gün başımda kazan varmış gibi dolanıyorum.
Bi yandan evde biriken işler vs.
Ruh halim hiç iyi değil anlıyacağın
Tartımın ayağı kırılmıştı, dijital ekranda bir kısmı çıkmıyor sayıların. Yeni tartı aldım dün akşam geldi ama iki tartı arasında bariz fark çıktı canım sıkıldı bu duruma.Gerçi tartı farkını eklicem listeye ama yinede sevmedim bu durumu.
Hayrolsun canımGünaydın derse giriyorum kahvaltı yapıldı. Iyi değilim pek
Lessi köpüş kızEvet saram bi aralar sabah programı vardı ebruli hiç kaçırmazdım pilatesi , çok fark edecek emin ol lessi gibi değil
Bir çak farklı bideo olabiliyor , karın kalça , yahut esneme gibi bulabilirsen eski proğram videolarını bul onlar çıkardıgı cd lerden daha iyiydi bence
İndirmeden önce bir izle
Ben içine cevizde koyuyorum, yanına benim dünkü tarifi yapkızlar akşama kereviz salatası yapayım diyorum sarımsaklı yoğurtlu mayonezsiz ama yanına ne yapayım ne gider sizcebu arada kerevizi ilk kez deneyecem o yüzden yanına ne gider tam kestiremedim inşallah tadını severim
Ebruli zamanında bende yapıyordum, zaten göbeğim yok , o dönem dümdüz olmuştuPlatesçok isterdim yapabilmeyi . Bütün malzemeleri aldım hüsran 1 hafta yattim benim uzman biriyle yapmam gerekiyor.
Teşekkür ederim, seninde mübarek olsun, belki denerim, zaten şeker minimum koyarım, belki Onuda koymam, hurma, incir koysam yeterli olabilirPişen pişmeyen her evde bu yılda bereket eksik olmasın, herkesin niyetleri kabul olsun Bugün aşure günü Aşure besleyici özelliği oldukça fazla olmasına rağmen nedense cısss diyetteyim assslllaaa yiyemem denilen gıdalardanHalbuki hastalığınız yoksa sevdiğiniz halde ve canınız istemesine rağmen yemiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir Diyetteyken de 1 kase aşureyi tadına vararak öğle yemeğinizin yerine yiyebilirsiniz. Sizi takip eden uzmanınız varsa mutlaka çekinmeden danışın. Tercih şansınız varsa tabiki şeker içeriği düşük, ceviz/fındık/badem/nohut/fasulye içeriği bol olanı tercih edin. Hem sağlıklı yağları hem sağlıklı kompleks karbonhidratları vücudunuza alın Aşure ayımız mübarek olsun.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#asure#diyet#diyetisyen#aşure#beslenme#nişantaşı#diyetisyenozdenkacar
tabi ki daha iyi motive oluruz hem,ama benim işler yoğun olursa gündüz pek giremem sorun olur museninle kilolarımız yakın sanırım birbirimizi takip edelim mi ne dersin canım
geçmiş olsun kaptanım moralini bozma düzelir yavaş yavaşHava değişimi oldu, başım çatlıcak gibi uyanıyorum sabahları. Tüm gün başımda kazan varmış gibi dolanıyorum.
Bi yandan evde biriken işler vs.
Ruh halim hiç iyi değil anlıyacağın
Tartımın ayağı kırılmıştı, dijital ekranda bir kısmı çıkmıyor sayıların. Yeni tartı aldım dün akşam geldi ama iki tartı arasında bariz fark çıktı canım sıkıldı bu duruma.Gerçi tartı farkını eklicem listeye ama yinede sevmedim bu durumu.
uzmanla yapılmazsa hem etkisi az olur hem de sakatlık olur belki,öyle hareketler var ki görünüşü farklı tekniği farklı,tv den netten görerek yapanlar var tabi onu denemedim benPlatesçok isterdim yapabilmeyi . Bütün malzemeleri aldım hüsran 1 hafta yattim benim uzman biriyle yapmam gerekiyor.
ohhmmYarına odaklan
Bizim diyetisyen de dedi stres ödem yapar diye
Ben içine cevizde koyuyorum, yanına benim dünkü tarifi yap
Servis tabağımda yoğurtlu kerevizde vardı. Pilavdan 1 kaşık, 1 dilim mantarlı et, salata yedim
tabi ki daha iyi motive oluruz hem,ama benim işler yoğun olursa gündüz pek giremem sorun olur mu
aynen hadi bakalımhiç sorun olmaz canım menülerimizi yediğimizi içtiğimizi takip edelim birbirimizi uyaralım
evet yaa benim de dikkatimi çekti bi sıkıntı yoktur inşallahAntepia27 canım senin moralinmi bozuk canını mı sıkkın çünkü buradada çok aktif değilsin kaç gündür dikkatimi çekiyor bir iki mesaj yazıp gidiyosun merak ettim seni
Benimde biri 3 bucuk kucugu yeni 1 oldu, calisiyorum ve kv ve kp turkieden burdalar misafir. Bayagii yogun geciyor gunlerim
Sana çocuklar için yardimci olan var o zaman ben tekim herşeye yeteye calisiyorumHiç sorma canm menü bile yazmaya vaktim hiç yok.kabızlık cekiyom canm çok fenayım.tartı 1kilo fazla tartiyo
1 bardak suyun içine akşamdan 2 tüm ceviz koyun, sabah o suyu içinHiç sorma canm menü bile yazmaya vaktim hiç yok.kabızlık cekiyom canm çok fenayım.tartı 1kilo fazla tartiyo
Kefir tavsiye ederimHiç sorma canm menü bile yazmaya vaktim hiç yok.kabızlık cekiyom canm çok fenayım.tartı 1kilo fazla tartiyo
Antepia27 canım senin moralinmi bozuk canını mı sıkkın çünkü buradada çok aktif değilsin kaç gündür dikkatimi çekiyor bir iki mesaj yazıp gidiyosun merak ettim seni
Ayy mende tam sebebini bilmiyorum p.tesiden beri bir keyif dizlik var üstümde
Ayy canim ya inshaAllah hemmen kurtulursun kabizlik zorHiç sorma canm menü bile yazmaya vaktim hiç yok.kabızlık cekiyom canm çok fenayım.tartı 1kilo fazla tartiyo
Bosver kinayi,bak divi de cok istiyo atlayin gelin gii.Tr şurasi hemenYemiş kadar oldum, cuma gelemem kına var , başka sefere inşallah
Firinda makarnaMenü yazayım
Sabah ılık su icemedim
1 haşlama yumurta az peynir 2 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
2 yumurta yağda
1 kk yaz helvasi
2 zeytin
Aksam
Patatespureli firinda makarna (ay ne saçma menu üyesi olmuş bu ) yazınca goruyom kusura bakmayin
1 kaşık ton balık ayran
Su 2 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?