- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Kızçelerim aşure konusuna açıklık gerireyim,
Diyetisyenimiz, Banuyla bana aşureyi 1 öğle yemeği öğünü olarak vermişti.
Şöyle: öğlen yemeğinde yemek yerine 1 kase aşure yiyebilirsiniz demişti.
Başka bir şey yemiyoruz yanında.
Tabii bu 1 sefere mahsus, her öğlen yemiyoruz.
2 puant kırarım peşinen diyim
Aylinim bende aşure hastasıyım bir çogunuz gibi .
Şekersiz yapmaya uğraşma yiyorsan aşure gibi aşure ye bacım AMA bir küçük KASE!
Hafta sonuna denk gelirse ve bir kase !
Gecmis olsun canim.Mikrop mu kapti acaba? Benim de kurbandan sonra durduk yere ayni senin gibi oldu.Dr mikrop kapmis dedi antibiyotik vermistiÇamaşır suyunu çok kullanırım zaten, ellerim kabak lifi gibi dolanırım. İşaret parmağımda şişlik, kızarıklık ve gerilme var
Amin yasemincim.Ne guzel yazmisin ellerine saglikPişen pişmeyen her evde bu yılda bereket eksik olmasın, herkesin niyetleri kabul olsun Bugün aşure günü Aşure besleyici özelliği oldukça fazla olmasına rağmen nedense cısss diyetteyim assslllaaa yiyemem denilen gıdalardanHalbuki hastalığınız yoksa sevdiğiniz halde ve canınız istemesine rağmen yemiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz demektir Diyetteyken de 1 kase aşureyi tadına vararak öğle yemeğinizin yerine yiyebilirsiniz. Sizi takip eden uzmanınız varsa mutlaka çekinmeden danışın. Tercih şansınız varsa tabiki şeker içeriği düşük, ceviz/fındık/badem/nohut/fasulye içeriği bol olanı tercih edin. Hem sağlıklı yağları hem sağlıklı kompleks karbonhidratları vücudunuza alın Aşure ayımız mübarek olsun.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#asure#diyet#diyetisyen#aşure#beslenme#nişantaşı#diyetisyenozdenkacar
Tmm cnm.Zaten yarin iftardan sonra yapicam.Kucucuk bi kase soz
Ben bu sene gezdim Konya’yı, divi hiç gitmedi o gelsinBosver kinayi,bak divi de cok istiyo atlayin gelin gii.Tr şurasi hemen
Bilmiyorumda bu ara sık olmaya başladıGecmis olsun canim.Mikrop mu kapti acaba? Benim de kurbandan sonra durduk yere ayni senin gibi oldu.Dr mikrop kapmis dedi antibiyotik vermisti
Sakla yarın yeEve 2 tas asure geldi kizlar , cokta severim
Kahvaltın biraz fazla mortim hem iki yumurta hem iki dilim ekmek . Birini tercih etsen daha iyi olur, ama günün kalanı çok iyi ve az o yüzden bişi diyemiyorumaeben dünkü menüm
Kahvaltı: 2 yumurta
Peynir -3 zeytin
Domates salatalık
3 Samandağ biberi
2 dilim çavdar ekmeği (ekmeği biberleri yiyebilmek için yiyorum..diğerlerini ekmeksiz yiyorum)
Öğle : haşlanmış fasulyeye yoğurt nane pul biber kattim 1 kase yedim
Akşam: 1 tabak güveç
Su :2 lt
Spor : yok
Herkes ne yazmak istediğimi anladı bi sen anlamadınLessi köpüş kız
Yarın öğlen ye bir kase zehracım .Eve 2 tas asure geldi kizlar , cokta severim
Dinlen saramKızlar midem çok bulanıyor başımda ağrıyor dünden üç dört tane karnabahar köftesi vardı bir kase yoğurtla beraber onu yedim uyuyacam biraz
Ben gittim Konya'ya 2012 de 1 gece kaldıkBen bu sene gezdim Konya’yı, divi hiç gitmedi o gelsin
Evet 2 yumurta fazla geldi ciddenKahvaltın biraz fazla mortim hem iki yumurta hem iki dilim ekmek . Birini tercih etsen daha iyi olur, ama günün kalanı çok iyi ve az o yüzden bişi diyemiyorum
Puanın 9 canım
Geçmiş olsunKızlar midem çok bulanıyor başımda ağrıyor dünden üç dört tane karnabahar köftesi vardı bir kase yoğurtla beraber onu yedim uyuyacam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?