Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

2 puant kırarım peşinen diyim

Aylinim bende aşure hastasıyım bir çogunuz gibi .
Şekersiz yapmaya uğraşma yiyorsan aşure gibi aşure ye bacım AMA bir küçük KASE!
Hafta sonuna denk gelirse ve bir kase !
Tmm cnm.Zaten yarin iftardan sonra yapicam.Kucucuk bi kase soz

Çamaşır suyunu çok kullanırım zaten, ellerim kabak lifi gibi dolanırım. İşaret parmağımda şişlik, kızarıklık ve gerilme var
Gecmis olsun canim.Mikrop mu kapti acaba? Benim de kurbandan sonra durduk yere ayni senin gibi oldu.Dr mikrop kapmis dedi antibiyotik vermisti

Amin yasemincim.Ne guzel yazmisin ellerine saglik

Kahvaltın biraz fazla mortim hem iki yumurta hem iki dilim ekmek . Birini tercih etsen daha iyi olur, ama günün kalanı çok iyi ve az o yüzden bişi diyemiyorum
Puanın 9 canım

malesef hastalandım orucum gitti .

Menüm

İkindi:
2 küçük karnıyarık
Cacık
Bir kaç çatal kavun.

Şimdilik 3 bardak su
Geceye kadar içerim .

Sporda şimdi yürüyüşe çıkıcam .
Bu hafta çok ümidim yok reglden ve açık iştahsan dolayı . İnşallah azda olsa eksi gelirim

Ben bu sene gezdim Konya’yı, divi hiç gitmedi o gelsin
Ben gittim Konya'ya 2012 de 1 gece kaldık
Şimdi mevlanadaki resimlerimi dokerim ortaya
Kahvaltın biraz fazla mortim hem iki yumurta hem iki dilim ekmek . Birini tercih etsen daha iyi olur, ama günün kalanı çok iyi ve az o yüzden bişi diyemiyorum
Puanın 9 canım
Evet 2 yumurta fazla geldi cidden
Biberler zehir gibi..onlarla yarım ekmek bile yerim de çok olmasın diye yana yana 2 dilim yiyorum
Biber sindirimime iyi geliyor
Kızlar midem çok bulanıyor başımda ağrıyor dünden üç dört tane karnabahar köftesi vardı bir kase yoğurtla beraber onu yedim uyuyacam biraz
Geçmiş olsun

aeben bugünkü menüm

Kahvaltı : aynı
2 yumurta ( yumurtayı çok severim ama artık 1 yerim )
Peynir-3 zeytin
Domates -salatalık
3 Samandag biberi
2 dilim çavdar ekmeği

Ara yok
Öğle yok

Akşam :1 tabak fırında mantarlı kaşarlı tavuk yemeği ( ablamın yarışmaya katıldığı yemeği tavuklu yaptım )
1 tabak salata

Su 2 lt oldu ..3e tamamlarim
Spor : belki yürüyüşe gideriz evde yapamıyom

[QUObTE="Ya habibi, post: 57334948, member: 889511"]Sana çocuklar için yardimci olan var o zaman ben tekim herşeye yeteye calisiyorumcanm ya[/QUOTE]
habibebe cim ben yanlızım herşeyle ben ilgileniyorum yazdıkça sana çok kızıyom istersen bana kırılabilirsin ben tek başına gece gündüz çalıştım hem çoçuk hem ev işi hem alışveriş kocam bile yanımda değildi rabbime dua et sağlıklı çoçukların var eşinin işi var sen sağlıklısın eşin sağlıklı çoğu kişinin annesi babası yok yada uzakta bunları dert etmen çok yanlış. ben çoçuğumu nöbetlere götürdüm pis pis yerlerde uyudu çoçuğum yada yanlız başına evde bıraktım ha ne oldu hepsi büyüdü benim kayınvalidem olduğu halde aynı yerdeydik eşimin dünya kadar akrarabası var var olduğunu bilip sana yardım edilmemsi daha zor haline şükret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…