Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

az işlerim var hafta sonu yatılı misafirim olacak acık evi toplayım bitince gelirim
menümü yazayımda
sabah 7.30
maydonozlu peynirli omlet 1 yumurtayla 5 zeytin domates yarım dilim ekmek
öğlen 12.30
yarım kase mercimek çorba 2 kadınbuduköfte salata
ikindi sütlü kahve
akşam18.00
mücver ve yoğurt
2.5 lt su spor yapmadım yaparsam yazarım.

Sağol canım

çok geçmiş olsun saracım

Çok sağol canım

Menün çok güzel canım herzamanki gibi ölçülü afiyet şifa olsun

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
7 tane zeytin
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir salatalık dört tane çeri domates
Bir fincan şekersiz çay

Öğle
Bir kase ezo gelin çorbası
Bir domates bir salatalık

Ara
Bir tane kayısılı activia

Ara
Dört tane karnabahar köftesi
Bir kase yoğurt

Akşam
Bir tabak hindi sote
Bir kase yoğurt

Su 2 litre spor yok 6500 adım atmışım
aeben ozlemkartal yasom7272 Antepia27

Biraz dinlendim kalktım akşama yemek yaptım stres midemi vurdu sanırım bulantısı geçti gibi ama bir huzursuzluk var sanki şiş desem şiş değil bir tuhafım yani
canım karnıbahar gaz yapmış olabilir yada mideni üşütmüşsündür dikkat et bu arada niye takıldın kilona sen gayat iyi gidiyorsun maşallahbiraz lütfen sabırbak öğlen bide mecimek yemişsin onların hepsi gaz yapabilir bitanem.

Şimdiden kolay gelsin yasemin

Menünde herzamanki gibi güzel
Spor olmadı için 9

Menün güzel saracım 2. Aran biraz fazla olmuş
Puanın 9 canım .

Genel bir
Nip not : 10000 adıma yaklaşmadan bence spor olmuyor , yani spor yapmak günlük adımın dışında olmalıki spor olsun

Bu samandağ biberi şu bi ara kilo bermek için meşhur olan bibermi? bacım eger bu biberi kilo vermek için yiyor ve o iki dl ekmeğide biber yemek için yiyorsan bence ne o biberi ne o iki dl. Ekmegi ye

Bende 2 sefer gittim nabeeer

Beğendinmi

[QUObTE="Ya habibi, post: 57334948, member: 889511"]Sana çocuklar için yardimci olan var o zaman ben tekim herşeye yeteye calisiyorumcanm ya
habibebe cim ben yanlızım herşeyle ben ilgileniyorum yazdıkça sana çok kızıyom istersen bana kırılabilirsin ben tek başına gece gündüz çalıştım hem çoçuk hem ev işi hem alışveriş kocam bile yanımda değildi rabbime dua et sağlıklı çoçukların var eşinin işi var sen sağlıklısın eşin sağlıklı çoğu kişinin annesi babası yok yada uzakta bunları dert etmen çok yanlış. ben çoçuğumu nöbetlere götürdüm pis pis yerlerde uyudu çoçuğum yada yanlız başına evde bıraktım ha ne oldu hepsi büyüdü benim kayınvalidem olduğu halde aynı yerdeydik eşimin dünya kadar akrarabası var var olduğunu bilip sana yardım edilmemsi daha zor haline şükret.[/QUOTE]
Bende benden örnek verirdimya, neyse, vazgeçmezse bidahasına

iyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
08.00; 2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
5 ceviz

13.00; 1 tabak taze fasulye
1 ufak kase yoğurt

17.00; 2 köfte,1 kase cacık,5 ceviz
spor yapamadım işten gelip evi süpürdüm,lavaboları temizledim,çamaşır katladım iki makine
su 2.5 litre
aeben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…