Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben seni soracaktım, sen önce davrandın. Geçti, bişey kalmadı
kuzum sabah sordum mehtap cevap verdi sonrada koşuşturmacaya daldım soramadım iyi olduğuna sevindim. ben hamdolsun iyiyim bugün arada oluyor ama çok yıpratmadı beni dr la konuştum ilaç yapabilir dedi daha kötü olursam değişiriz ilacı bakalım.

afiyet olsun özlemcim.ne tesadüf bende evi süpürdüm hiç iş yapasımda yok zorla ev işi yapıyom lavaobaları yıkadım temizdi ama misafir gelecek diye bidaha yıkadım çarşafları falan değiştim.

Bu samandağ biberi şu bi ara kilo bermek için meşhur olan bibermi? bacım eger bu biberi kilo vermek için yiyor ve o iki dl ekmeğide biber yemek için yiyorsan bence ne o biberi ne o iki dl. Ekmegi ye
Sabah ekmeği fazla dedimya 1 puan ondan kırdım , henüz sporda yok 1 puantta ondan 8 efenim . Spor gelirse 9

menün şahaneeee özlemcim , deselerki bana örnek menü yaz senin bu menüyü yazarım
Tek nazarın spor
9 canım

Menün güzel saracım 2. Aran biraz fazla olmuş
Puanın 9 canım .

Genel bir
Nip not : 10000 adıma yaklaşmadan bence spor olmuyor , yani spor yapmak günlük adımın dışında olmalıki spor olsun

Çok haklısın canım ikinci ara midemi bastırsın diye yedim yemesem iyiydi ama olan oldu spor konusunda haklısın bugün spor yapacak halim yoktu halende halsizim

Geçmiş olsun canım

Sağol canım

Menün çok güzel canım keşke sporda olsa

sara_28 canım geçmiş olsun

Sağol canım benim
Iyi akşamlar hanımlar

Menüm

Sabah
Sut
Yulaf ezmesi

Öğlen
5 köfte

Akşam
5 köfte
Salata

Su 2.5 lt

Spor yok

aeben

Menün çok güzel canım benim

Olabilir canım kimyon da koymuştum oysa gazını alsın diye ama almamış demekki

Bu samandağ biberi şu bi ara kilo bermek için meşhur olan bibermi? bacım eger bu biberi kilo vermek için yiyor ve o iki dl ekmeğide biber yemek için yiyorsan bence ne o biberi ne o iki dl. Ekmegi ye
Ben o Samandağ biberle 14 kilo vermiştim
Bide bizimkinin kulağını kuruttum biber diye ,burda bulamadı Hatay'dan getirtti
Müshil halt etmiş biberin yanında
Çok güzel bağırsak temizliyor

Bayıldım
Etli daha çok hoşuma gider diye düşünüyorum
Bir ara da etli yaparım

Sabah ekmeği fazla dedimya 1 puan ondan kırdım , henüz sporda yok 1 puantta ondan 8 efenim . Spor gelirse 9
Yürüyüşe çıktık ama eşim çok yorgunmus
5347 adımda kaldım
İşi ağır olduğu için birde gece bizim küçük kıza bakıp uykusuz kaldığı için kıyamadım kısa kestik
Cikmasakta olurmuş yani

Şükürler olsun

Oyy aşure dönemi mi geldi yine
yes

ben de çok severim olsa da yesek
etli ekmek mi olur olur

canım demir hapları evet bir miktar işteh açsada onlara suç bulmayalım bizler iştahlı insanlarız kabul edelim
yok kabul ediyorum canım ben de iştahlıyım. ama o da açıkçası takviye oluyor. neyse Allahın izniyle az kaldı. maksimum 1 ay daha kullanıcam inşallah.

Hadi rastgele, ne olursa olsun moralimizi bozmuyoruz, düştük nasıl olsa hadi oturalım demiyoruz, tekrar tekraetli ekmek mir kalkıp yola devam ediyoruz

Bu arada bugun terzide arkadaşlar çok zayıflamışsın dediler , tabiki alınan ölçülerde büyük geldi tekrar alındı.
Hele kırmızı elbiseyi giyince frova için millet dedi ne güzel olmuşsun

Eve gelincede kızım anne çok belli oldu kilo verdiğin artık yeter bu kilon iyi daha verme dedi . Yok dedim bi 3-5 daha , yok dedi kilo alma bu kilon iyi ... dinledimmi ? yokkk , yola devam

Bu arada bugun terzide arkadaşlar çok zayıflamışsın dediler , tabiki alınan ölçülerde büyük geldi tekrar alındı.

güzel duygudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…