- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
gezegenfeza canım elin geçmiş sevindim
kuzum sabah sordum mehtap cevap verdi sonrada koşuşturmacaya daldım soramadım iyi olduğuna sevindim. ben hamdolsun iyiyim bugün arada oluyor ama çok yıpratmadı beni dr la konuştum ilaç yapabilir dedi daha kötü olursam değişiriz ilacı bakalım.Ben seni soracaktım, sen önce davrandın. Geçti, bişey kalmadı
amin inş.Bilmiyorum kuzum daha iyiyimdir inş
Biraz açılırım diye eşimle çıktım, trafik iyice bunalttı
Amannn iyi diyelim iyi olalım inş
afiyet olsun özlemcim.ne tesadüf bende evi süpürdüm hiç iş yapasımda yok zorla ev işi yapıyom lavaobaları yıkadım temizdi ama misafir gelecek diye bidaha yıkadım çarşafları falan değiştim.iyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
08.00; 2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
5 ceviz
13.00; 1 tabak taze fasulye
1 ufak kase yoğurt
17.00; 2 köfte,1 kase cacık,5 ceviz
spor yapamadım işten gelip evi süpürdüm,lavaboları temizledim,çamaşır katladım iki makine
su 2.5 litre
aeben
saraycam yarına muhteşem eksi geliyor sen yazmadan yazmayacam kilomuIyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah
Sut
Yulaf ezmesi
Öğlen
5 köfte
Akşam
5 köfte
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
aeben
Sabah ekmeği fazla dedimya 1 puan ondan kırdım , henüz sporda yok 1 puantta ondan 8 efenim . Spor gelirse 9Bu samandağ biberi şu bi ara kilo bermek için meşhur olan bibermi?bacım eger bu biberi kilo vermek için yiyor ve o iki dl ekmeğide biber yemek için yiyorsan bence ne o biberi ne o iki dl. Ekmegi ye
İyi ol inşAllahBilmiyorum kuzum daha iyiyimdir inş
Biraz açılırım diye eşimle çıktım, trafik iyice bunalttı
Amannn iyi diyelim iyi olalım inş
Keşke gelse ama bu gün 300 gr artım vardı. Gerçi dün akşam miktar çok fazlaydı belki yarin eksi gelebilirimsaraycam yarına muhteşem eksi geliyor sen yazmadan yazmayacam kilomu
menün şahaneeee özlemcim , deselerki bana örnek menü yaz senin bu menüyü yazarımiyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
2 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
5 ceviz
1 ufak kase yoğurt
spor yapamadım işten gelip evi süpürdüm,lavaboları temizledim,çamaşır katladım iki makine
su 2.5 litre
aeben
Menün güzel saracım 2. Aran biraz fazla olmuş
Puanın 9 canım .
Genel bir
Nip not : 10000 adıma yaklaşmadan bence spor olmuyor , yani spor yapmak günlük adımın dışında olmalıki spor olsun
Geçmiş olsun canım
iyi akşamlar hanımlar menümü yazayım
2 kk peynir
6 zeytin
domates salatalık
5 ceviz
1 ufak kase yoğurt
su 2.5 litre
aeben
sara_28 canım geçmiş olsun
Iyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah
Sut
Yulaf ezmesi
Öğlen
5 köfte
Akşam
5 köfte
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
aeben
canım karnıbahar gaz yapmış olabilir yada mideni üşütmüşsündür dikkat et bu arada niye takıldın kilona sen gayat iyi gidiyorsun maşallahbiraz lütfen sabır bak öğlen bide mecimek yemişsin onların hepsi gaz yapabilir bitanem.
can kurtaran menüsüIyi akşamlar hanımlar
Menüm
Sabah
Sut
Yulaf ezmesi
Öğlen
5 köfte
Akşam
5 köfte
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
aeben
Ben o Samandağ biberle 14 kilo vermiştimBu samandağ biberi şu bi ara kilo bermek için meşhur olan bibermi?bacım eger bu biberi kilo vermek için yiyor ve o iki dl ekmeğide biber yemek için yiyorsan bence ne o biberi ne o iki dl. Ekmegi ye
BayıldımBeğendinmi
Yürüyüşe çıktık ama eşim çok yorgunmusSabah ekmeği fazla dedimya 1 puan ondan kırdım , henüz sporda yok 1 puantta ondan 8 efenim . Spor gelirse 9
Şükürler olsunkuzum sabah sordum mehtap cevap verdi sonrada koşuşturmacaya daldım soramadım iyi olduğuna sevindim. ben hamdolsun iyiyim bugün arada oluyor ama çok yıpratmadı beni dr la konuştum ilaç yapabilir dedi daha kötü olursam değişiriz ilacı bakalım.
yesOyy aşure dönemi mi geldi yine
ben de çok severimAllah valla bende cok severim.Allah nasip ederse yarin ve birgun niyetli olucam.Cuma gunu de iftardan sonra asuremi yapicam.Tadina,sekerine bakmadan olmaz cunku.Cumartesi de esimin abilerini akrabalarini yemege cagiricaz.Konyanin meshur etli ekmegini yaptiricaz.Kucucuk bir kase yesem nolur ki?Aeben kac puan kirarsin?
yok kabul ediyorum canım ben de iştahlıyım. ama o da açıkçası takviye oluyor. neyse Allahın izniyle az kaldı. maksimum 1 ay daha kullanıcam inşallah.canım demir hapları evet bir miktar işteh açsada onlara suç bulmayalım bizler iştahlı insanlarız kabul edelim
Hadi rastgele, ne olursa olsun moralimizi bozmuyoruz, düştük nasıl olsa hadi oturalım demiyoruz, tekrar tekraetli ekmek mir kalkıp yola devam ediyoruz
tşk ederim aklımda olsun.Kefir iyidir cok da faydali.Kambucha cayi kabizligami iyi geliyor.Bu arada ilac ismi yasak canim aklinda olsun
Bu arada bugun terzide arkadaşlar çok zayıflamışsın dediler , tabiki alınan ölçülerde büyük geldi tekrar alındı.
Hele kırmızı elbiseyi giyince frova için millet dedi ne güzel olmuşsun
Eve gelincede kızım anne çok belli oldu kilo verdiğin artık yeter bu kilon iyi daha verme dedi. Yok dedim bi 3-5 daha , yok dedi kilo alma bu kilon iyi ... dinledimmi ? yokkk , yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?