- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bence kızın doğru söylüyorBu arada bugun terzide arkadaşlar çok zayıflamışsın dediler , tabiki alınan ölçülerde büyük geldi tekrar alındı.
Hele kırmızı elbiseyi giyince frova için millet dedi ne güzel olmuşsun
Eve gelincede kızım anne çok belli oldu kilo verdiğin artık yeter bu kilon iyi daha verme dedi. Yok dedim bi 3-5 daha , yok dedi kilo alma bu kilon iyi ... dinledimmi ? yokkk , yola devam
İlk günede sana tokatı yapıştırdım Bıkerem
çok kıskandım şimcik bana kimse dimedi daha zayıflamışsın diyeBu arada bugun terzide arkadaşlar çok zayıflamışsın dediler , tabiki alınan ölçülerde büyük geldi tekrar alındı.
Hele kırmızı elbiseyi giyince frova için millet dedi ne güzel olmuşsun
Eve gelincede kızım anne çok belli oldu kilo verdiğin artık yeter bu kilon iyi daha verme dedi. Yok dedim bi 3-5 daha , yok dedi kilo alma bu kilon iyi ... dinledimmi ? yokkk , yola devam
Diyecekler yahu ne acele ediyon. Ama bizde kırmızı elbise alalım tamammıçok kıskandım şimcik bana kimse dimedi daha zayıflamışsın diye
tamam banada bi yakışırkiiiiDiyecekler yahu ne acele ediyon. Ama bizde kırmızı elbise alalım tamammı
çok kötü bişi nefret ediyorumSen benim iştahımı aeben e sor. Maşallah o geldi geleli bende iştah aldı başını gitti
Demir’in çokmu düşük. Benimde düşük, doktorumuz sabahları 1 avuç kuru üzüm ye demişti,
nisan sonunda tahlil yaptırdım. 27 ydi. saçlarım dökülüyordu avuç avuç. temmuz sonunda 50 olmuş. ekimde tahlil yaptıracağım.Birde aklınızda olsun, adet döneminde demir hapı kullanmayın
Ben hepi topu 2-3 kilo verdim ama bana diyorlar kilo verdin diye, takıntılı olduğumu biliyorlar moral için söylüyorlar benceçok kıskandım şimcik bana kimse dimedi daha zayıflamışsın diye
Gonderdim geliyo Sarambanada bir kase göndersene canım çok severim
Hava değişimi oldu, başım çatlıcak gibi uyanıyorum sabahları. Tüm gün başımda kazan varmış gibi dolanıyorum.
geçmiş olsun moni. baş ağrısı insanı çok etkiliyor.Bi yandan evde biriken işler vs.
Ruh halim hiç iyi değil anlıyacağın
Tartımın ayağı kırılmıştı, dijital ekranda bir kısmı çıkmıyor sayıların. Yeni tartı aldım dün akşam geldi ama iki tartı arasında bariz fark çıktı canım sıkıldı bu duruma.Gerçi tartı farkını eklicem listeye ama yinede sevmedim bu durumu.
***10. Takım 588. ETAP ***
eline sağlık canım. evet bir zamanlar listedeydim
Moni(93,5///%)
zhre_ (94,5///% )
Ssy8491(88,5///%)
evinizinmimari(75,0///%)
Divinity(67,3///%)
Sara_28(91,7///%)
ya habibi(96,8/// %)
Gamze21(62,7///%)
Dtdentist(67,7///%)
Aylin42konya(73,0///%)
Aeben(66,4///% )
Antepia27 (104,4///%)
Sarayca (64,2///%)
Vorones(60,0///%)
10. Takım Ortalaması : %
10. Takım, takım içi üyeler
Mavili38(70,2/)2bYeni üye, baş. Tar:19 Temmuz 2018 baş. Kil:74 Hedef:60
Yasom7272(71,0/)428. Etapta 66,6 kg. Bildirimli izne ayrılan üye. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme:65 (takıma geliş 31 temmuz 2018 gel.kil:75)
Ozlemkartal(100,2/)Yeni üye, Baş. Tar:13 Temmuz 2018 Baş. Kil:101,7 Hedef:73
Ezgi osman(74,5/)579. Etapta 71,5 kg ile izne ayrılan üye.
Guziss35(77,0/)581. Etapta 74,0 kg ile izne ayrılan üye.
60kiloyum(///%)505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye. Hedef güncelleme:
Kolay gelsin aylinim , tek başınamı yapıyorsun mantıkarı?Iyi aksamlar canim takimim.Once menumu yazayim sonra gecmisi okucam.Bugun hic bakamadim.5 kilo manti siparisi geldi onunla ugrasiyorum
Sahur : 1 yumurta
1 kk peynir (yemekle sivi almak yasak oldugu icin zamanda kalmadi hic su icemedim)
Iftar : 1 kase corba
1 tane muz
Su şimdilik yarim lt
Spor 8702 adim
1 saat yuruyus
Hic de halsiz kalmadim.Ne aciktim ne susadim
2 kaseyi de yedim deme sakinEve 2 tas asure geldi kizlar , cokta severim
yok kuzum ben çok kilolu olduğumdan boyuma göre 10kilo verecemki zayıfladı desinler.Ben hepi topu 2-3 kilo verdim ama bana diyorlar kilo verdin diye, takıntılı olduğumu biliyorlar moral için söylüyorlar bence
allah kabul etsin oruçlarınızı aylinim.Iyi aksamlar canim takimim.Once menumu yazayim sonra gecmisi okucam.Bugun hic bakamadim.5 kilo manti siparisi geldi onunla ugrasiyorum
Sahur : 1 yumurta
1 kk peynir (yemekle sivi almak yasak oldugu icin zamanda kalmadi hic su icemedim)
Iftar : 1 kase corba
1 tane muz
Su şimdilik yarim lt
Spor 8702 adim
1 saat yuruyus
Hic de halsiz kalmadim.Ne aciktim ne susadim
Evet canim.Kayseriliyim ya kendi basima yapiyorum.Yillardir yapiyo olunca alistim artik.Cok da zevkle yapiyorumKolay gelsin aylinim , tek başınamı yapıyorsun mantıkarı?
Akşamın az biliyorsun ama işte perşembe akşamı napcan.
Puan vermeyim bugun
Amiinn canim benim.Sen nasil oldun dr a gittin miallah kabul etsin oruçlarınızı aylinim.
Gecmis olsun Saram.Mide bulantin hayra gelir insallahKızlar midem çok bulanıyor başımda ağrıyor dünden üç dört tane karnabahar köftesi vardı bir kase yoğurtla beraber onu yedim uyuyacam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?