- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Bu samandağ biberi şu bi ara kilo bermek için meşhur olan bibermi?bacım eger bu biberi kilo vermek için yiyor ve o iki dl ekmeğide biber yemek için yiyorsan bence ne o biberi ne o iki dl. Ekmegi ye
hamdolsun aylinim iyiyim bugün haftaya gidecem inş.Amiinn canim benim.Sen nasil oldun dr a gittin mi
Insallah monicim.Gecmis olsun cnm.Bilmiyorum kuzum daha iyiyimdir inş
Biraz açılırım diye eşimle çıktım, trafik iyice bunalttı
Amannn iyi diyelim iyi olalım inş
Iki baci ne guzel laflaşiyorsunuz.Cok hoşsunuzBende 2 sefer gittim nabeeer
Kanamayla birlikte vücuttaki Demir’de bizi terkediyor, o yüzden olsa gerekçok kötü bişi nefret ediyorumbiz niye bu kadar şanssısız
nisan sonunda tahlil yaptırdım. 27 ydi. saçlarım dökülüyordu avuç avuç. temmuz sonunda 50 olmuş. ekimde tahlil yaptıracağım.
neden adet döneminde kullanılmıyor. ben hep içtim.
Kolay gelsinIyi aksamlar canim takimim.Once menumu yazayim sonra gecmisi okucam.Bugun hic bakamadim.5 kilo manti siparisi geldi onunla ugrasiyorum
Sahur : 1 yumurta
1 kk peynir (yemekle sivi almak yasak oldugu icin zamanda kalmadi hic su icemedim)
Iftar : 1 kase corba
1 tane muz
Su şimdilik yarim lt
Spor 8702 adim
1 saat yuruyus
Hic de halsiz kalmadim.Ne aciktim ne susadim
Güzel görüyonda ondandırIki baci ne guzel laflaşiyorsunuz.Cok hoşsunuz
Senin adina bende cok mutlu oldum aebenim.Tebrik ederim cnm.Ama dedigin gibi yola devamBu arada bugun terzide arkadaşlar çok zayıflamışsın dediler , tabiki alınan ölçülerde büyük geldi tekrar alındı.
Hele kırmızı elbiseyi giyince frova için millet dedi ne güzel olmuşsun
Eve gelincede kızım anne çok belli oldu kilo verdiğin artık yeter bu kilon iyi daha verme dedi. Yok dedim bi 3-5 daha , yok dedi kilo alma bu kilon iyi ... dinledimmi ? yokkk , yola devam
Sagol canim.Kolay gelsin
Buraya yolun duserse haberim olsun.Etli ekmek yedireyim sana.Sen nerelisin Fulyacim?yes
ben de çok severimolsa da yesek
etli ekmek miolur olur
yok kabul ediyorum canım ben de iştahlıyım. ama o da açıkçası takviye oluyor. neyse Allahın izniyle az kaldı. maksimum 1 ay daha kullanıcam inşallah.
Gonderdim geliyo Saram
Iyi aksamlar canim takimim.Once menumu yazayim sonra gecmisi okucam.Bugun hic bakamadim.5 kilo manti siparisi geldi onunla ugrasiyorum
Sahur : 1 yumurta
1 kk peynir (yemekle sivi almak yasak oldugu icin zamanda kalmadi hic su icemedim)
Iftar : 1 kase corba
1 tane muz
Su şimdilik yarim lt
Spor 8702 adim
1 saat yuruyus
Hic de halsiz kalmadim.Ne aciktim ne susadim
Gecmis olsun Saram.Mide bulantin hayra gelir insallah
Ayy canim yaa.Demeleri cok yakindir sabretçok kıskandım şimcik bana kimse dimedi daha zayıflamışsın diye
Benim de 7 kadar dusmustu.Uzun zamandir yaptirmiyorum ne durumda bilmem.çok kötü bişi nefret ediyorumbiz niye bu kadar şanssısız
nisan sonunda tahlil yaptırdım. 27 ydi. saçlarım dökülüyordu avuç avuç. temmuz sonunda 50 olmuş. ekimde tahlil yaptıracağım.
neden adet döneminde kullanılmıyor. ben hep içtim.
Supersin canim ellerine saglik.Cok nefis gorunuyor,sunum zaten harika
Sağol canııııım göndermiş kadar oldun
Allah orucunu kabul etsin canım benim
Amiinn canim
Amin inşallah canım
Yok yemedim zor tutuyorum kendimi simdi ciktim yatiyorum . Yarin beeeelkiii ama belki yerim2 kaseyi de yedim deme sakin
Birazda tabağın marifetiSupersin canim ellerine saglik.Cok nefis gorunuyor,sunum zaten harika
Yok yemedim zor tutuyorum kendimi simdi ciktim yatiyorum . Yarin beeeelkiii ama belki yerim
Mutevazilikte de ustune yokBirazda tabağın marifeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?