Teşekkür ederim ablacımTebrik ederim yaseminim
Tebrik ederim canım
Teşekkür ederim ablacımGuGüz menü canım
Ooo süper sin canım kutlarım güzel bir kilo güzel bir yuzde
Haftaya 6 geliyor inşallah canım
Tebrikler canim
Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolurtbr maşallah
Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66,4
Bu hafta 66,2
Fark -0,2 gr
Yüzde %0,301
Sabah erkenden dişçiye geldik kızlarla , wc gidemedim ve kahvaltı yapmam gerekti o yüzden erkenden tartıldım eksim az malesef . En azından sabit yahut artı değilim hamdolsun , bu liste sorumlulugu ayrı birşey yahuha birde regl oldum onunda artı var diye düşünüyorum.
Tabi bunları mazeret olarak kabul etmiyorum bu hafta iştahım fenaydı .
Haftaya 65 li rakamlar ya görülecek inşallah ya görülecek
ben pek ummuyordum buraya yeni taşındık tanıyan da yok bizi ama dün birisi getirdi aşure,kızlar ve eşim paylaşıp yediler ben de aç yattım eksi geleyim diyeYok arkadaş, bizim komşularda iş Yok
sağol canım,ev işinden nefret ede ede yapıyorum ama yine de çok şükür halimize,misafirleri kolayca ağırlaman dileğiyle tatlımafiyet olsun özlemcim.ne tesadüf bende evi süpürdüm hiç iş yapasımda yok zorla ev işi yapıyom lavaobaları yıkadım temizdi ama misafir gelecek diye bidaha yıkadım çarşafları falan değiştim.
teşekkürler tatlım ama sonuca bakmenün şahaneeee özlemcim , deselerki bana örnek menü yaz senin bu menüyü yazarım
Tek nazarın spor
9 canım
güya perşembe akşamı şişmeyim diye spora gitmedimMenün çok güzel canım keşke sporda olsa
eline sağlık canım nefis ve sağlıklı görünüyor
Kuzum inşallah hayırlısıyla tedaviye başlarsın ve güzel sonuçlar alırsın.Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
günaydın hayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 77.0
bu hafta 76.3
geçen hafta : 91,7
bu hafta :91,0
fark : 0,700 gr
Yüzde : 0,76
günaydın hayırlı cumalar
geçen hafta 64.2 kg
bu hafta 64.0 kg
fark 0.2 kg
% 31
üzgünüm bu hafta hiç istediğim gibi geçmedi
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66,4
Bu hafta 66,2
Fark -0,2 gr
Yüzde %0,301
Sabah erkenden dişçiye geldik kızlarla , wc gidemedim ve kahvaltı yapmam gerekti o yüzden erkenden tartıldım eksim az malesef . En azından sabit yahut artı değilim hamdolsun , bu liste sorumlulugu ayrı birşey yahuha birde regl oldum onunda artı var diye düşünüyorum.
Tabi bunları mazeret olarak kabul etmiyorum bu hafta iştahım fenaydı .
Haftaya 65 li rakamlar ya görülecek inşallah ya görülecek
Günaydın kızlar
Geçen hafta 62.7
Bu hafta 62
Fark 0.700 Gr
Bunada şükür diyelim .bu hafta ici kızın okul sebebi ile hep dışardaydım
Hafta sonu verdiğim kilo beni artı gelmekten kurtardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?