Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 66,4
Bu hafta 66,2
Fark -0,2 gr
Yüzde %0,301

Sabah erkenden dişçiye geldik kızlarla , wc gidemedim ve kahvaltı yapmam gerekti o yüzden erkenden tartıldım eksim az malesef . En azından sabit yahut artı değilim hamdolsun , bu liste sorumlulugu ayrı birşey yahu ha birde regl oldum onunda artı var diye düşünüyorum.
Tabi bunları mazeret olarak kabul etmiyorum bu hafta iştahım fenaydı .
Haftaya 65 li rakamlar ya görülecek inşallah ya görülecek

Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur

İnşallah Rabbim işlerini rast getirir ve bebeğine kavuşursun canım sürecini paylaşırsan sevinirim dualarım seninle bunu bilmeni isterim

mazeretlerin yabana atılacak cinsten değil canım senin kilon için bu kadar vermiş olman bile güzel sende biliyosun

günaydın hanımlar malesef artı bu hafta,biraz tuzlu yemek bile şişiriyor beni,regl ödemleri de başladı,menapoz öncesi olunca günlerce sürüyor,buna yapabileceğim bişey yok,ben yine elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim,zaten hedefim ayda 2 kilo kadar inşallah başarırım
geçen cuma 100.2
bugün 101.2 hesaplanacak bişey de yok çok üzgünüm

Yok arkadaş, bizim komşularda iş Yok
ben pek ummuyordum buraya yeni taşındık tanıyan da yok bizi ama dün birisi getirdi aşure,kızlar ve eşim paylaşıp yediler ben de aç yattım eksi geleyim diye

sağol canım,ev işinden nefret ede ede yapıyorum ama yine de çok şükür halimize,misafirleri kolayca ağırlaman dileğiyle tatlım

menün şahaneeee özlemcim , deselerki bana örnek menü yaz senin bu menüyü yazarım
Tek nazarın spor
9 canım
teşekkürler tatlım ama sonuca bakmotive olursam menülerim hep buna benzer oluyor,bir kere sapıtırsam toparlamam zor oluyor,o yüzden karataycı olcam ben her cısa uzandığımda hocanın o melekyüzü aklıma gelcek ve almıyacam

Menün çok güzel canım keşke sporda olsa
güya perşembe akşamı şişmeyim diye spora gitmedim

eline sağlık canım nefis ve sağlıklı görünüyor

Saol ablacım son kilo verişlerim galiba şuanda tüp bebek drundayim bu ay başlayalım derse başlamayı düşünüyorum ALLAH'IN izniyle dua edin bana nolur
Kuzum inşallah hayırlısıyla tedaviye başlarsın ve güzel sonuçlar alırsın.
Rabbim sana ve tüm isteyen kızçelerimin kucaklarına bebişlerini en kısa zamanda sağlıcakla versin inşallah
Seni mezun etmeden bırakmak istemem hedef kilobu 83 e mi çıkarsak, tedavi başlarken mezun olmuş olursun

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim tek tek alıntılayamadım,sağlıklı beslenmeye ve yaşamaya aynen devam haftaya güzel bir eksi gelecek inanıyorum,akşama iş çıkışı alışverişe gideceğiz,kızımın yurt ve okul ihtiyaçlarını alacağız,pazar günü de gidip yerleştirip geleceğiz,hiç aileden ayrı yaşamadı kuzum şimdiden içim burkuldu

günaydın hayırlı cumalar kızlar
geçen hafta 77.0
bu hafta 76.3

Tebrikler canim

geçen hafta : 91,7
bu hafta :91,0
fark : 0,700 gr
Yüzde : 0,76

Haftaya 8 geliyor inşallah tebrikler canım

günaydın hayırlı cumalar

geçen hafta 64.2 kg
bu hafta 64.0 kg
fark 0.2 kg
% 31

üzgünüm bu hafta hiç istediğim gibi geçmedi

Ooo dünkü protein de kurtarmamis sağlık olsun canım

Haftaya daha iyi olur inşallah canım

Günaydın kızlar

Geçen hafta 62.7
Bu hafta 62
Fark 0.700 Gr

Bunada şükür diyelim .bu hafta ici kızın okul sebebi ile hep dışardaydım
Hafta sonu verdiğim kilo beni artı gelmekten kurtardı

Tebrikler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…